Evernew U.L. All Weather Umbrella

56,40 

Paino: 140 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Sateenvarjo on kätevä retkeilykäytössä – ja aivan erityisesti vain 140 grammaa painava sateenvarjo! Tämän hengittävämpää sadevarustetta ei olekaan. Vaelluksella sateenvarjo on parhaimmillaan tasaisessa sateessa, johon ei liity erityisen kovaa myrskytuulta. Tällaisia ovat suurin osa sadepäivistä.

Evernew:n U.L. All Weather Umbrella on suunniteltu vaelluskäyttöön. Se on tehty kevyeksi ja vahvaksi, ja se suojaa sekä sateelta että auringolta (UV-suojattu).

Tämä retkeilysateenvarjo on tehty kiinnitettäväksi repun olkaimeen, mutta sitä voi pitää yhtä hyvin myös kädessä. Kevyt sateenvarjo sopii mainiosti myös arkikäyttöön ja matkailuun, ja kevyenä sitä ei epäröi ottaa mukaan sateen varalta.

Evernew U.L. All Weather Umbrella

Evernew:n vain 140 grammaa painava sateenvarjo on mainio ultrakevyt vaihtoehto kun haluat suojaan sateelta tai korventavalta auringolta. Erinomainen vaihtoehto hyvää vaellussateenvarjoa etsivälle. Pakkautuu hyvin pieneen tilaan teleskooppisen varren ansiosta, ja on helppo kiinnittää repun olkaimeen. Mainio kuurottaisessa sateessa, jolloin varjoa voi pitää välillä kasattuna esimerkiksi repun sivutaskussa, vyölaukussa tai kädessä.

Suomen Lappi on hyvää sateenvarjomaastoa, sillä puiden väli on usein reilu, ja kovat tuulet ovat harvinaisia. Sateenvarjolla voit pitkittää kuorivaatteiden päälle laittamista, tai suojata untuvatakkia. Rohkea voi myös korvata sadevaatteet kokonaan varjolla, jolloin tämä on takuulla kevyin mahdollinen sadevaruste, joka pitää kuivana.

Erinomainen myös Nepalissa ja muilla vuoristoisilla alueilla, joilla sekä UV-säteilyltä että sateelta suojaaminen voi tulla kysymykseen jopa saman päivän aikana.

Evernew:n U.L. All Weather Umbrella toimii hyvin myös yleiskäyttöisenä sateenvarjona arjessa ja erityisesti matkoilla, jossa sen kompaktia kokoa ja kevyttä painoa taskussa tai käsilaukussa osaa arvostaa.

Halkasija avattuna: 850mm
Säilytyskoko: 225mm
Paino: 140g (paino sisältää säilytyspussin)
Luita: 5 kpl
Väri: Musta

Paino 140 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Evernew U.L. All Weather Umbrella”

Tuotetunnus (SKU): EVERNEWALLWUMBR Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,