Gear Aid Aquasure +FD 28 g

12,90 

Paino: 28 g

9 varastossa

Uretaaniliima on retkeilijän liimojen kunkku, ja tämä on niistä ehkä tunnetuin. Aquasure (joka tunnetaan rapakon takana nimellä Aquaseal) on mielestämme se tärkein liima retkeilijän työkalupakissa. Sen erikoisominaisuutena on vedenpitävät ja ilmatiiviit korjaukset. Usein korjaus noudattaakin samaa kaavaa: ompele ja vesitiivistä Aquasurella. Pienissä rei’issä liiman levitys suoraan reiän kohtaan hoitaa homman. Jos hankit vain yhden liiman vaelluksen korjausvarusteisiisi, ota tämä!

Aquasurea käytetään hyvin paljon myös packraftien ja puhallettavien makuualustojen korjaamiseen. Kestävyyttä siis löytyy, sillä nämä ovat kovan paineen alaisena. Kuivuessaan liimasta tulee joustava ja läpinäkyvä.

Itseltämme tämä löytyy korjauspussista aina. Myös esimerkiksi Andrew Skurkan korjausvarustelistassa tämä on merkitty kriittiseksi korjaustarvikkeeksi.

Gear Aid Aquasure +FD 28 g

Korjaa kaikenlaiset varustehaverit Aquasure +FD:llä. Kirkas, vedenpitävä ja ilmatiivis uretaaniliima 28 g pakkauksessa. Kovettumisen jälkeen siitä tulee joustava kumimainen liimapinta, joka soveltuu erinomaisesti jatkuvassa liikkeessä olevien retkeilyvarusteiden korjaamiseen. Esimerkiksi kenkien liimaaminen on tyypillisesti vaikeaa, mutta tällä se onnistuu.

Aquasurea käytetään paljon myös kahluusaappaiden ja märkä- sekä kuivapukujen korjaamiseen. Toimii myös uretaanikyllästettyjen kankaiden saumatiivistyksessä, jolloin liimaa kannattaa ohentaa hieman tärpätillä.

  • Kestävä – Sitkeä uretaaniliima kiinnittyy pysyvästi ja kuivuu kirkkaaksi
  • Joustava – Kuivuu joustavaksi kumimaiseksi paikaksi, toimii esimerkiksi neopreenissa, kengissä ja muissa joustavissa varusteissa
  • Vedenpitävä – 100% vesitiivis, ei irtoa tai halkeile
  • Hankauksenkestävä – Pitää varusteet kunnossa ja kestää naarmuja
  • Monikäyttöinen – Lukuisia käyttökohteita ulkoiluvarusteissa: nylon, kanvas, kumi, vinyyli, neopreeni ja lähes kaikki muut kankaat.

Omat käyttövinkkimme: Useimmiten liimaa kannattaa levittää melko ohut kerros pyörivällä liikkeellä reiän kohdalla. Liian paksu liimakerros aikaansaa kohouman, joka voi huonolla tuurilla repäistä liimatun kohdan pois. Ohut toimii paremmin!

Liiman kannattaa antaa kuivua n. 8 tuntia ennen koeponnistamista. Korjaa siis esimerkiksi makuualusta aamulla, jolloin voit illalla kokeilla täyttää sen. Tämä on “se liima” myös packraftien korjaamiseen, minkä lisäksi olemme käyttäneet tätä esimerkiksi rinkkaan, kuivapukuun ja kuivapussiin tulleiden reikien korjaamiseen.

Paino 28 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gear Aid Aquasure +FD 28 g”

EAN: 021563101164 Tuotetunnus (SKU): GAAQUASUREFD28G Osasto: