Jetboil Stash 0.8L kaasukeitin Titan

126,69 

Alin hinta 30 päivää ennen alennusta: 194,90 

Paino: 232 g

1 varastossa

Stash on Jetboilin uusin ja kevein keitinkokonaisuus. Se koostuu titaanisesta kaasukeittimestä, FluxRing-lämmönsiirrinkattilasta, kannesta ja kaasupatruunaa tukevoittavasta jalasta. Stash on siis all-in-one -paketti joka ratkaisee retkikeittelyn tarpeet kevyellä ja tehokkaalla tavalla.

Lämmönsiirtimellä varustettu kattila on tehokas, mikä tarkoittaa että aamukahvisi on valmis ennen kuin ehdit edes raottaa makuupussiasi. Tehokkaan lämmönsiirron ansiosta patruunasta riittää kaasua myös useampaan keittokertaan kuin tavallisella kattilalla.

Jetboil Stash menee nimensä mukaisesti varsin pieneen, ja kaikki osat sekä 230 gramman kaasupatruuna mahtuvat kattilan sisälle.

Jetboil Stash 0.8L kaasukeitin Titan

Ultrakevyt keitinkokonaisuus, joka pakkautuu poikkeuksellisen pieneen tilaan ja keittää erittäin tehokkaasti vettä. All-in-one -ratkaisu, jonka kaikki osat 0,8 litran kattilaan. Kannessa on valmis pidike 100g kaasulle. Pakattuna koko on 112 x 130 mm. Myös 230 g kaasu mahtuu kattilaan, jos siellä ei ole muita keittimen osia. Paino keveimmillään toimintavalmiudessa on vain 201 g (keitin + kattila, ilman kaasua). Paino kaasusäilöin jalan kanssa 232 g.

Erittäin suorituskykyinen ja varmatoiminen poltinosa. Patentoitu, tuulisuojattu FluxRing-pohja siirtää lämmön tehokkaasti ja tasaisesti kuppiin. Lämmönsiirtokapasiteetti 4 500 BTU (1,32 kW), jolla keitin keittää 0,5 litraa vettä kiehuvaksi 2 min 30 sekunnissa Jetpower kaasulla! Keittoastiassa on eristetty kahva, joka kääntyy kuljetuksen ajaksi kattilan päälle. Poltin sytytetään esimerkiksi tulitikulla tai tuluksella.

100 g Jetboil Jetpower -kaasusäiliöllisellä keittää jopa 12 litraa vettä Stash -keittimellä.

Materiaali: Keitin titaania, kattila anodisoitua alumiinia.
Paino kaasusäilöin jalan kanssa 232 g.
Pelkän polttimen paino: 80 g

Pakkauksessa mukana:

  • Titaanipoltin
  • Suojapussi polttimelle
  • 0,8 L kattila
  • Kansi
  • Kaasusäiliön jalka

Paino 232 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jetboil Stash 0.8L kaasukeitin Titan”

EAN: 858941006939 Tuotetunnus (SKU): STASH Osasto: Avainsana tuotteelle