Montane Protium Lite Hooded Fleece Jacket M’s

94,90 

Paino: 240 g

Kokotaulukko

Manttelinperijä supersuositulle Allez Micro Hoodie -paidalle, Protium Lite  on uusin versio Montanen monikäyttöisestä ultrakevyestä vohvelifleecestä. Protium Lite on edeltäjäänsä aavistuksen lämpimämpi, joten sillä mennään vielä muutaman lämpöasteen kylmempään ennen lisäkerrosta. Muuten ominaisuudet ovat samanlaiset: ohut, hengittävä ja kosteutta erinomaisesti siirtävä vaellusfleece, joka toimii tuulenpitävän takin kanssa aluskerroksena lähes jokaisessa säässä joita kolmen vuodenajan vaelluksella tulee vastaan.

Protium Lite toimii sekä aluskerroksena ja välikerroksena. Itse käytämme tätä ehkä 80% aluskerroksena suoraan ihoa vasten ja 20% välikerroksena esimerkiksi ohuen merinopaidan päällä. Tämä toimii usein vaelluksen ainoana mukana olevana paitana: supernopean kuivumisen ansiosta se on lähes aina nukkumaan käydessä kuiva.

Jacket-versio on varustettu pitkällä vetoketjulla, ja siinä on myös sivutaskut. Tämän takia paita toimii myös mainiona käyttöhupparina matkoilla tai arjessa.

Montane Protium Lite Hooded Fleece Jacket M’s

Montane Protium Lite on ultrakevyt vohvelifleece joka on sopivaakin sopivampi vaelluspaidaksi. Monet vaeltajat ovat siirtyneet käyttämään tämän kaltaista paitaa tuulitakin kanssa, koska kerrosten määrä ja niiden vaihtelu vähenee, eli toisin sanoen yksi paita ja takki riittää useimpiin olosuhteisiin. Protium Lite toimii suurella lämpötila-alueella avoimen rakenteensa ansiosta. Käytä sitä näin:

  • Kuuma ilma: Käytä pelkkää paitaa
  • Kylmä ilma: Pue päälle tuulitakki, avaa takin vetoketju
  • Kylmä ilma, tuuli: Pue päälle tuulitakki, sulje takin vetoketju, käytä huppuja
  • Jäätävä ilma: Sama kuin yllä ohuen lisäkerroksen kanssa (Protium Lite toimii hyvin myös tuplattuna)

Protium Liten kangas siirtää kosteutta iholta vaatteen ulkopinnalle ja kuivuu erittäin nopeasti. Vain sisäpuolen tassut koskettavat ihoa, joten vaate tuntuu märkänäkin hyvältä ihoa vasten. Vohvelirakenteen ansiosta se hengittää reilusti.

Polygiene-käsittely takaa, että Protium Lite pysyy hajuttomana pitkään. Meillä on pitkä kokemus Polygiene-käsitellyistä paidasta, ja ne oikeasti pitävät hajut loitolla hyvin.

Jos käytät paitaa välikerroksena, on se rinkassa ultrakevyt ja pieneen tilaan pakkautuva.

Täyspitkä vetoketju ja sivutaskut lisäävät käyttömahdollisuuksia.

Ominaisuudet:

  • Joustava Thermo Grid -vohvelifleece
  • Täyspitkä vetoketju
  • Kaksi vetoketjullista sivutaskua
  • Hankaamattomat saumat
  • Istuva huppu
  • Polygiene-hajunestokäsittely

Paita on varsin monikäyttöinen myös muissa ulkoilulajeissa, kuten ulkoilussa, kiipeilyssä, hiihdossa, melonnassa, kylmän kelin polkujuoksuilla ja kaikessa aktiiviliikunnassa missä tarvitaan edistynyttä teknistä paitaa suomalaisiin viileisiin olosuhteisiin.

Tuotteen mitoitus on slimmi – jos harkitset kahden koon välillä, valitse isompi.

Materiaali: 92% Polyesteri, 8% Elastaani

Paino 240 g (gramma)
Väri

Acer Red, Slate

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Montane Protium Lite Hooded Fleece Jacket M’s”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: