Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT MAX Regular Wide

294,80 

Paino: 540 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Markkinoiden kilpailukykyisin kombinaatio keveyttä, lämpöä ja mukavuutta!

Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT MAX on XLite-perheen leveämpi malli ja muodoltaan suorakulmio. Tässä mahtuu jo kääntämään kylkeä huolettomasti eivätkä käsivarret valahda reunojen yli selällään maatessa. Regular Wide -malli kallistaa vaakaa vain hieman yli puolen kilon, mutta on patentoidun eristerakenteensa ansiosta riittävän lämmin pohjoisiin olosuhteisiin kesäkeleistä pikkupakkasille saakka.

NeoAir-alustojen rakenne on patentoitu, eivätkä muut valmistajat ole vuosien varrella päässeet lähellekään samaa lämpö-painosuhdetta.

XLite on ehkäpä paras jokapaikanhöylä kolmen vuodenajan kevytretkeilijälle pohjoisilla leveysasteilla. Se täyttää kaikki kolme tärkeintä makuualustan ominaisuutta kerralla eli on kevyt, lämmin ja mukava.

Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT MAX Regular Wide

XLite NXT on uusin versio erittäin suositusta ja todennäköisesti yleisimmästä kevytretkeilijöiden makuualustasta. XLite NXT:n tärkein yksittäinen parametri on sen R-arvo eli 4,5. Tämä on erittäin korkea makuualustan painoon nähden ja on mahdollista Therm-a-Restin patentoitujen Triangular Core Matrix™ -rakenteen sekä ThermaCapture™-lämpösäteilyteknologian yhteensovittamisella.

Sisuskalujen kiinnitykset on päivitetty uuteen NXT-malliin, mikä on mahdollistanut aiempien mallien tutun rapinan vaimenemisen merkittävästi. Tämä on tietysti osalle harmillista, sillä tutun sipsipussimaisen rapinan on ehtinyt jo assosioida eeppisiin retkiin. Ehkä samassa teltassa nukkuva vaelluskaveri näkee kuitenkin asian valoisankin puolen!

Kankaat on valittu keveyttä ja kestävyyttä ajatellen ja ovat sekä patjan päällä että pohjalla 30D rip HT Nylonia. Pakkauksen mukana tulee itse patjan lisäksi säilytyspussi, pumppupussi sekä korjaussarja.

Jos pohdit mikä ilmatäytteinen ja eristetty makuualusta palvelisi parhaiten pohjolan kolmen vuoden ajan vaelluksilla ollen silti erittäin kevyt, on Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT kärkivalinta. Sillä ei tule kylmä vaikka lämpö karkaisi hieman nollan alle, mikä on alku- ja loppukesästä varsin mahdollinen skenaario.

MAX = Suorakulmion mallinen alusta

Regular Wide = Leveä normaalipituinen alusta

Lämmön ja hiljaisuuden lisäksi lempeät yöunet varmistuvat MAX-koon 63 cm leveydellä sekä muhkealla 7,6 cm:n paksuudella. XLite NXT on helppo täyttää WingLock™-venttiilin ansiosta, joka on intuitiivinen, luotettava ja maksimoi ilmavirran molempiin suuntiin. Venttiilin siivekkeet estävät ilman karkaamisen täytettäessä, mikä on miellyttävää pidemmän päivän jälkeen unille jo kaipaillessa.

Tekniset ominaisuudet

  • Paino 540 grammaa
  • Koko 63 cm x 183 cm (MAX Regular Wide)
  • Pakattu koko 28 cm x 12 cm
  • Paksuus 7,6 cm
  • Materiaali 30D rip HT Nylonia

MAX Regular Wide -koko ratkaisee tyypillisten kapeahkojen makuualustojen ongelman eli liian niukan nukkumispinta-alan, joka isompikokoisia ja paljon unissaan pyöriviä voi häiritä. Lisäpinta-ala tietysti rankaisee grammoja tuijottavaa retkeilijää, mutta palkitsee välittömästi hyvin nukutun yön jälkeen, kun ei tarvitse valita pitääkö polvet vai pakarat poissa patjalta kyljeltään nukkuessa eikä käsiä tarvitse lukita “konehuoneeseen” selällään.

Omat käyttövinkkimme: Pumppupussin voi huoletta jättää pois matkasta ja täyttää XLiten omilla keuhkoilla puhkuen, sillä ne kulkevat mukana kuitenkin. Toki puhkuminen päivän päätteeksi voi tuntua rasittavalta, jolloin pumppupussi puoltaa paikkansa repusta ja toimii samalla pakkauspussina vaikkapa vaatteille. Taittelun ja rullaamisen sijaan kannattaa kokeilla makuualustan taittelua reppuun haitarimaisesti selkäpaneelia vasten. Haitarin taitoksiin voi taikoa litteitä esineitä, kuten tyhjiä juomapusseja tai vielä käyttöä odottavia karttoja kaksiulotteiseen jemmaan. Retkipeiton käyttäjien kannattaa jättää kiinnitysremmit paikalleen makuualustaa reppuun pakattaessa niin ovat valmiina taas päivän päätteeksi.

Paino 540 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Therm-a-Rest NeoAir XLite NXT MAX Regular Wide”

EAN: 040818116319 Tuotetunnus (SKU): TRXLITEMAXREGW Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,