Therm-a-Rest Vesper 20F/-6C UL Quilt Regular

459,00 

Paino: 550 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Therm-a-Rest Vesper 20F/-6C UL on retkipeitto eli untuvapeite, joka karsii nukkumisvarusteidesi painon minimiin. Vesper on varustettu laadukkaalla untuvalla (900 fill, Nikwaxin vettähylkivä käsittely) ja myös kangas on kevyttä 10 D nylonia. Peitto on mainio vaihtoehto makuupussille, sillä se eliminoi vetoketjun ja nukkujan alla painuvan untuvan. Vesper tarjoaakin lämpöä nollakeleille asti vain puolen kilon painolla!

Vesper on hieman leveämpi kuin useimmat retkipeitot, mikä ehkäisee vetoja tehokkaasti erityisesti kylkeä käännettäessä. Kammioitu box baffle -rakenne ja ergonominen jalkatila estävät kylmien kohtien muodostumisen.

Vesperin suunnittelussa on hyödynnetty Therm-a-Restin laajaa asiantuntemusta retkeilijän nukkumisvarusteista. Se on palkittu vuonna 2023 amerikkalaisen pitkän matkan vaelluksen sivuston The Trekin Best Gear Awards -vertailussa.

Therm-a-Rest Vesper 20F/-6C UL Quilt Regular

Huippuluokan pakkautuvuudella ja höyhenenkevyellä painolla varustettu Vesper 20F/-6C tarjoaa erinomaisen paino-lämpö-suhteen. Lämpötehokas box baffle -rakenne maksimoi eristävyyden, ja jalkaosa on suunniteltu ergonomisesti niin että varpaat pysyvät lämpimänä. Vesper on valmistettu huippuluokan materiaaleista: 10 denierin nylon ja 900-fill untuva, jotka ovat mielestämme terävintä kärkeä peittojen materiaaleina. Peitossa on SynergyLink™-yhdistin peiton kiinnittämiseksi patjaan, niskanappi kaulan alueen lämpöeristämiseen, isommat untuvakammiot sivuilla ja monia muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Verrattuna makuupussiin, Vesper säästää painossa ja pakkautuu pienempään tilaan, sillä selän alle ei jää kasaan painuvaa untuvaa.

  • 900-fill Nikwax Hydrophobic Down™: Untuva pysyy kuivempana ja säilyttää kuohkeutensa kosteissa oloissa jopa 60 kertaa paremmin kuin käsittelemätön untuva
  • Pakkautuu hyvin pieneen: Ultrakevyet materiaalit (10D Nylon Ripstop) ja suunnittelu takaavat pienen pakkauskoon
  • Box baffle -rakenne: Kammioitu untuva verkkosisäseinin maksimoi kuohkeuden ja minimoi kylmät kohdat
  • Ei vetoa: Paksut sivukammiot peiton reunoilla, napilla suljettava lämpökaulus ja eristetty jalkaosa minimoivat lämpöhukan
  • SynergyLink™- yhdistimet: Irrotettava ultrakevyt remmi kiinnittää peiton alustaan. Tämä pitää peiton kiinni makuualustassa, kun käännät kylkeä. Yhdistimet toimivat parhaiten regular-koon makuualustoilla, jotka ovat alle 8 cm paksut.
  • RDS-sertifioutu untuva: Responsible Down Standard takaa eettisen untuvantuotannon

Pakkauspussi ja säilytyspussi sisältyvät hintaan.

Paino: 550 grammaa. Untuvan paino 360 grammaa.

Leveys: 147 cm (hartiat), 130 cm (lantio), 94 cm (jalkaosa)

Pituus: 191 cm

Maksimi käyttäjän pituus: 183 cm

Pakattuna: 14 x 20 cm

Comfort-lämpö: 0 C, Limit: -6 C

Omat kommenttimme: Vesper on hieman leveämpi moniin retkipeittoihin verrattuna. Tämä vähentää vetoa merkittävästi, sillä kyljelläänkin peittoa riittää. Peiton lämpö riittää nollakeleille, kannattaa huomioida että tuotenimessä mainittu -6 on Limit-arvo. Peitossa on kaksi kiinnityspistettä, mutta mukana tulee yksi remmi. Ajatuksena on antaa valinnanvaraa remmin kiinnityspisteelle, mutta jotkut ovat myös tehneet oman toisen remmin myös toiseen kiinnityspisteeseen. Jotkut eivät käytä remmiä lainkaan, sillä peiton leveys riittää selän alle hyvin. Kokeile itse paras kiinnitystyylisi!

Paino 550 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Therm-a-Rest Vesper 20F/-6C UL Quilt Regular”

EAN: 0040818107034 Tuotetunnus (SKU): THERMARESTVESPER20F Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,