Me olemme Farlite.

Farlite on Suomen ensimmäinen kevyisiin retkeilyvarusteisiin erikoistunut verkkokauppa. Tavoitteenamme on helpottaa suomalaisia löytämään kevyemmät varusteet vaellukselle. Farlite sai alkunsa monien vuosien aikana kuulemistamme toiveista. Vuosien varrella yhä useammat retkeilijät ovat innostuneet repun keventämisestä, mutta monet harmittelivat sitä, ettei Suomessa ole ollut erikoistunutta kauppaa josta kevyitä varusteita olisi helppo ostaa. Nyt on.

Farlite myy Suomen parhaimpia vaellusvarusteita

Keskitymme tuomaan asiakkaille parhaita käsin valittuja vaellusvarusteita. Olemme intohimoisia pitkän linjan vaeltajia, ja tiedämme mitkä varusteet toimivat suomalaisessa ja pohjoismaisessa erämaassa. Tuomme maahan kansainvälisiä brändejä, jotka ovat harvinaisempia suurten kauppojen hyllyillä, mutta sopivuudeltaan erinomaisia pohjoisiin olosuhteisiin.

Teemme vaellukselle varustautumisen helpoksi. Voit ostaa suurimman osan vaelluksella tarvittavista varusteista meiltä, sen sijaan että tuskailisit tullauksen tai englanninkielisten sivujen kanssa. Meiltä on helppo ostaa laadukkaimpia varustemerkkejä edullisilla postikuluilla, nopeilla kotimaisilla toimituksilla ja helpoilla palautuksilla.

Ymmärrämme Pohjoismaissa tarvittavat vaellusvarusteet paremmin kuin kukaan

Meillä on useiden vuosien kokemus ammattimaisesta varusteiden testaamisesta, kirjoittamisesta sekä tietenkin itse vaeltamisesta.

Ossi Määttä

Perustaja

Ossi on monille tuttu kirjojen Kevytretkeilijän opas ja Vaellusvarusteet kirjoittajana. Hän on ollut yksi suomalaisen kevytretkeilyn äänitorvista Kevyesti kairassa -blogillaan. Ossi on myös jäänyt monien mieleen jännittävillä vaelluskertomuksillaan Retki-lehdessä. Hän on koulutukseltaan erä- ja luonto-opas.

“Kuulin vuosien varrella useilta ihmisiltä, että he innostuivat rinkan keventämisestä, mutta tarvittavien välineiden ostaminen oli tosi vaikeaa. Tartuimme toimeen ja perustimme Farliten. Halusimme tehdä varusteiden hankkimisesta suomen kielellä helppoa.”

Valtteri Valkonen

Perustaja

Valtteri on intohimoinen vaeltaja ja innostui vaellusharrastuksen pariin suoraan kevytretkeilyn kautta. Hän oli Ossin retkikaverina useilla vaelluksilla, joissa suomalaisen kevyiden varusteiden kaupan puutetta pohdittiin. Eräänä päivänä päätimme tehdä asialle jotain, ja Farlite näki päivänvalon.

“Nautin kevyen repun kanssa vaeltamisesta, perhokalastuksesta ja näiden yhdistämisestä. En näe syytä miksi vaellusharrastus pitäisi aloittaa painavalla rinkalla. Kannattaa hankkia heti alkuun modernit varusteet!

Laita viestiä meille

Autamme mielellämme!
Mikäli haluat ottaa yhteyttä, tavoitat meidät helpoiten sähköpostitse.

info@farlite.fi

Uutuustuotteet

Uutuus
Paino: 240g

Uutuus
549,00 
Paino: 992g

Uutuus
129,90 
Paino: 226g

Uutuus
Varasto loppu
Paino: 99g

49,90 
Paino: 160g

Korjaus- ja pientarvikkeet

Gpacks Ditty Pouch

15,95 17,95 

Kuivapussit ja rinkan sisäpussit

Gpacks DCF Drybag/Foodbag

43,90 55,90 
Paino: 34g

Varasto loppu

Rinkat ja laukut

Bonfus Fastus 23L

249,80 
Paino: 360g

25,90 
Paino: 68g

Varasto loppu

Keittimet

X-Fire 14 UL

84,50 
Paino: 115g

Otsalamput ja virtalähteet

Nitecore NW5000

63,90 
Paino: 120g