Buff Polar Beanie

21,90 

Paino: 22 g

4 varastossa

Nopeasti kuivuva, lämmin ja ultrakevyt pipo? Buff Polar Beanie on näitä kaikkia! Fleecepipo ei kerää kosteutta ja pakkautuu viikattuna ihanteellisen pieneksi housuntaskuihin, jolloin se on nopeasti saatavilla kun tuuli yltyy.

Tästä piposta onkin roppakaupalla kokemusta, sillä se on kulkenut vaelluksilla päässämme useamman vuoden ajan – ja kulkee myös jatkossa. Koska Polartecin fleecekangas imee minimaalisen vähän kosteutta, on se valmis haastaviin erämaaoloihin. Puristus, ja läpimäräksikin kastunut pipo on taas riittävän kuiva lämmittämään päätä.

Buff Polar Beanie on mainio yhdistelmä keveyttä, lämpöä ja nopeaa kuivumista, eli juuri niitä ominaisuuksia joita tekniseltä vaellusvaatteelta vaaditaan!

Buff Polar Beanie

Pehmeä ja lämmin fleecepipo. Suojaa viileältä ja istuu todella hyvin. Mainio tekninen pipo joka toimii erityisen hyvin haastavissa kosteissa olosuhteissa.

Ominaisuudet:  

  • Siirtää kosteutta iholta
  • Kuivuu nopeasti

Materiaali:
Polartec fleece, 85 % kierrätetty polyesteri, 15 % polyesteri

Väri: Musta

Valmistettu Espanjassa. Tehtaalla on ISO14001 ympäristösertifikaatti, sekä eettisen ja sosiaalisen vastuun SGE 21 sertifikaatti. Tuotannossa käytettävä sähkö tuotetaan uusiutuvilla luonnonvaroilla.

Paino 22 g (gramma)

3 arviota tuotteelle Buff Polar Beanie

  1. Antti (varmistettu kirjoittaja)

    Yllättävän lämmin ja paksumpi kuin odotin. Ei ole mikään seitinohut lenkkipipo vaan ihan hyvän paksuinen painoonsa nähden. Ainakin kolmen vuodenajan pipona ihan riittävä. En ole vielä päässyt kokeilemaan talvipakkasilla.

  2. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

    Kevyt ja lämpimän tuntuinen

  3. Turo (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 8428927372796 Tuotetunnus (SKU): BUFFPOLARBEANIEBLACK Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,