Evernew Mr. Brush

5,90 

Paino: 20 g

38 varastossa

Evernew Mr Brush on ruostumattomasta teräksestä tehty tiskisieni, joka on erityisesti suunniteltu titaanikattiloille.

Evernew:n tapaan tähän tehtävään ei olla hyväksytty mitä tahansa tuotetta – Mr Brush on valmistettu artesaanisista metallituotteistaan tunnetussa Tsubamessa. Kierteen valmistamisessa käytetään vintage-konetta, joita on Japanissa jäljellä enää kaksi. Tuloksena on pehmeärakenteinen metallisieni, joka puhdistaa titaaniset kattilapinnat ilman naarmuja. Kun kerran käsin tiskataan, niin onhan se kiva että käytössä on hienoin mahdollinen työkalu!

Evernew Mr. Brush

Tiskisieni ruostumattomasta teräksestä, valmistettu vintage-koneella Japanin Tsubamessa. Mr Brush puhdistaa titaanikattilat naarmuttamatta mutta tehokkaasti pehmeärakenteisen teräskierteensä ansiosta.

Ruostumaton teräs on hygieeninen vaihtoehto. Mr Brush pehmustaa myös kattilan sisällä heiluvat tavarat mukavasti, eikä rinkasta kuulu kolinaa. Hyvä valinta sekä gourmet-eräkokkaajalle että epäonniselle pohjaan polttajalle. Pitkäikäinen tuote kestää kymmeniä kertoja pidempään kuin tavalliset tiskisienet, ja laadukkaan materiaalin ansiosta fiilis on niin hyvä kuin tiskatessa vain voi olla.

Älä käytä pinnoitetuille kattiloille (esim. Teflon).

Paino: 20 g

Paino 20 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Evernew Mr. Brush

  1. Topi (varmistettu kirjoittaja)

    Todella kätevä. Voi tarvittaessa vielä puolittaa. Enää ei ole tarvetta kiehauttaa pesuvettä jolloin säästyy polttoainetta.

  2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 4934048638443 Tuotetunnus (SKU): EVERMRBRUSH Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,