Fizan Compact 1947 Limited Edition

74,90 

Paino: 158 g

7 varastossa

Fizan Compact 1947 Limited Edition on näyttävämpi ja lisävarusteltu versio Fizanin Compact sauvasta, joka on erinomaisen hinta-laatu-suhteen teleskooppinen vaellussauva. Se on hyvin kevyt, ja olemme myös itse olleet näiden sauvojen tyytyväisiä käyttäjiä. Tyytyväisiä käyttäjiä on myös pitkän matkan vaeltajissa paljon. Tsekkaa esimerkiksi tämä positiivinen arvostelu 750 mailin käyttökokemuksesta Redditin /r/Ultralightista tai Dan Durstonin arvio blogissaan.

Fizanin teleskooppiosien Flexy-kiinnitysjärjestelmä on sangen pitävä. Se koostuu alumiinitapista ja Delrinistä (DuPontin materiaali) tehdystä levittimestä. Tämä takaa turvallisen ja luotettavan yli 100 kg tiukkuuden teleskooppiosien lukitukselle, mikä vetää vertoja jopa vipulukkokiinnitykselle, mutta on tätä kevyempi. Näillä sauvoilla on kiivetty mm. Everestille ja K2:lle. Lisäksi levittimessä on pieni kynsi, joka estää tilanteen, jossa mekanismia ei saisi enää kiristettyä jos se on kierretty liian löysälle.

Fizan on italialainen valmistaja, joka on tehnyt sauvoja vuodesta 1947, mistä tämän erikoispainoksen nimi juontaakin. Sauvat on valmistettu Italiassa, ei Kiinassa.

Hintaan sisältyy kaksi sauvaa.

Fizan Compact 1947 Limited Edition on kolmeosainen teleskooppinen vaellussauva kuten perinteisempi Fizan Compact, mutta paremman näköinen ja mukaan saa kuljetuksissa kätevän suojapussin.

Tekniset tiedot

 • Paino: 158 grammmaa
 • Materiaali: Alu 7001
 • Pituus: 59-132 cm
 • Halkaisija:  17/16/14 mm
 • Kahva: Eva grip+polyester strap
 • Teleskooppimekanismi: Flexy internal system
 • Kärki: Karbidia
 • Mukana tulevat sommat
  • Sompa 1: 35 mm basket
  • Sompa 2: 50 mm basket
 • Pakettiin sisältyy myös kumitulpat kärjille, pieni sulkurengas ja kuljetuspussi sauvoille
Paino 158 g (gramma)

6 arviota tuotteelle Fizan Compact 1947 Limited Edition

 1. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Ei vielä paljoa käytetty, mutta tuntuvat toimivilta

 2. Niklas (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyet, tulevat ja toimivat

 3. Juha Haapamäki (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäisten vaelluspäivien perusteella, vaikuttavat todella päteviltä.

 4. Turo (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaat.

 5. Heli H. (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan kevyet käteen verrattuna aiempiin käyttämiini sauvoihin joilla 100 grammaa per sauva enemmän painoa. Hihnan säätö toimii näppärästi hihnaa ylöspäin nostamalla ja hihna lukittuu kun se on ranteen ympärillä käytössä, jolloin hihna asettuu alaspäin. Sauvat ovat remmeillä yhdistettynä käytössä myös kotateltan keskisalkona. Sauvojen pituutta on helppo säätää.

 6. tapio (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaan oloiset ja kevyet sauvat.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): FIZA1947C Osasto: Avainsanat tuotteelle ,