Granger’s Performance Repel Plus 275ml

21,90 

Paino: 290 g

9 varastossa

Kuorivaatteiden pintakylläste eli DWR on tärkeä hengittävän kalvon toiminnan kannalta. Jos vesi ei pisaroidu vaatteen pinnalle, se tarkoittaa että vaate ei toimi oikein. Tällöin pintakylläste tulee uusia. Granger’s Performance Repel Plus on tähän tarkoitukseen soveltuva tuote kätevässä pumppupullossa.

Ulkoiluteollisuuden siirtyessä perfluoratuista hiilivedyistä ympäristöystävällisempiin ratkaisuihin tarkoittaa se tiheämpää kyllästysväliä vaatteille, joten nykypäivänä kyllästettä kuluu enemmän. Ei hätää, sillä Granger’s Performance Repel Plus on fluorivapaa kylläste, jota voi käyttää tiheästikin ilman omantunnontuskia.

Granger’sin pitkään markkinoilla ollessa Performance Repelissä on nyt uusi parannettu koostumus, jossa on entistä parempi vettähylkivyys!

 

Granger’s Performance Repel Plus 275ml

Edistyksellinen fluorivapaa suihkutettava kylläste kaikille ulkovaatemateriaaleille. Parantaa varusteen vedenhylkivyyttä säilyttäen samalla hengittävyyden. Suositellaan Gore-Tex®ille ja kaikille vedenpitäville ja hengittäville materiaaleille. Fiksut lisäävät tällä myös tuulitakin, vaellushousujen ja makuupussin vettähylkivyyttä, jolloin olo on kuivempi ja lämpimämpi.

Pumppupullon ansiosta ainetta on helppo suihkuttaa enemmän kulutusarimmille alueille ja alueille mihin kohdistuu painetta (esim. takissa hartioihin repun olkaviilekkeiden alueelle tai housuissa takapuoleen).
Ympäristöystävällinen, vesipohjainen ja Bluesign- sertifioitu koostumus.

Käyttöohje:
1. Puhdista varuste Grangers Performance Wash (GRF84 tai GRF87) tai Gear Cleaner (GRF77) –pesuaineella ohjeiden mukaan ja asettele litteäksi.
2. Ravista pulloa.
3. Vaikka vaate olisi vielä kostea, suihkuta n 15 cm etäisyydeltä, anna vaikuttaa 2 minuuttia.
4. Poista ylimääräinen aine kostealla liinalla ja anna kuivua luonnollisesti, tai kuivaa rumpukuivaajassa mikäli varusteen hoito-ohjeet sen sallivat.

Paino 290 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Granger’s Performance Repel Plus 275ml

  1. Heli H. (varmistettu kirjoittaja)

  2. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 799756006557 Tuotetunnus (SKU): GRANGPERFREP275 Osasto: