Sea to Summit Mosquito Pyramid Net Nano Single

43,90 

Paino: 82 g

8 varastossa

Sea to Summit Pyramid Nano on loistava pari kaikenlaisille tarpeille. Se on markkinoiden kevein ja mielestämme paras hyttysverkko tarpin alla nukuttaessa. Kevyen maavaatteen kanssa se on usein parisataa grammaa kevyempi kuin erillinen sisäteltta. Tämä hyttysverkko on testattu toimivaksi useilla vaelluksilla pohjoisen Lapin olosuhteissa. Se kiinnitetään tarpin kattossa olevaan lenkkin ja säädetään sopivalle korkeudelle. Reunat kiristetään makuualustan alle.

Kevyen painon ansiosta hyttysverkon mukaan ottamista ei tarvitse miettiä. Usein syksyisillä vaelluksilla on houkutus jättää verkko pois, mutta kun vastaan tulee ensimmäinen hyttysparvi, menee loppupäivä itsesyyttelyyn jos verkko ei ole mukana. Verkko on siis hyvä olla mukana jos yhtään epäilee olosuhteita.

Tämän hyttysverkon naru on melko pitkä. Sitä ei kuitenkaan kannata katkaista, sillä pitkä naru voi osoittautua hyödylliseksi laavuissa tai jopa tuvissa nukuttaessa. Tuote on tarkoitettu yhdelle henkilölle.

 • Todella kevyttä ja kompaktia suojaa hyönteisiltä
 • Erittäin hienosta monisäikeisestä polyesterlangasta valmistettu verkko on kevyttä ja pieneen pakkautuvaa
 • 15D läpinäkyvässä mustassa verkossa on 80 reikää/cm²
 • Epäsymmetrisen verkon toinen pääty on korkeampi
 • Elastinen helma pitää verkon paikoillaan makuualustan tai patjan alla
 • Elastinen naru ripustamista varten
 • Mukana pakkauspussi
Paino 82 g (gramma)

3 arviota tuotteelle Sea to Summit Mosquito Pyramid Net Nano Single

 1. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

  Ilta-auringon ja tähtitaivaan katselun mahdollistava majoite hyville keleille. Ja huonoilla keleillä mahdollistuu tuvissa yöpyminen.

 2. Nimetön

  Weight is around 90-100 g with the packing bag and the included hanging hardware, but with a “normal” UL setup with a tarp without those, the 82 g weight stands true.

 3. Hannu Kvist (varmistettu kirjoittaja)

  Talvella vaikea kokeilla toimivuutta.

Lisää arvio

EAN: 9327868032396 Tuotetunnus (SKU): S2SANMOSS Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , ,