Enlightened Equipment Rain Wrap

61,90 

Paino: 52 g

Enlightened Equipmentin Rain Wrap on sadehame, joka suojaa reitesi sateelta. Valmistettu 15 D silnylonista, joka on täysin vedenpitävä. Sadehame on kätevä vaihtoehto, sillä kenkiä ei tarvitse riisua sateen ajaksi pois.

Kiristys joustavan nyörin avulla vyötärölle.

Enlightened Equipment Rain Wrap

Enlightened Equipment Rain Wrap tarjoaa kevyen ratkaisun sateensuojaksi reisille. Se on mainio kumppani vaelluksille. Valmistettu kestävästä mutta kevyestä 15 D silnylon-kankaasta. Joustavan narun avulla voit säätää istuvuuden lantiolla, ja nappikiinnitykset auttavat sulkemaan sadehameen helman.

Voit pukea sadehameen ottamatta reppua pois, ja se on helppo riisua kun sade lakkaa. Enlightend Equipment Rain Wrapissa on pienet lenkit, joiden avulla voit käyttää sitä esimerkiksi teltan lisäkatoksena tai pienenä maavaatteena. Kun et tarvitse Rain Wrapia, se pakkautuu hyvin pieneen tilaan esimerkiksi rinkan lantiovyötaskuun.

Paino: 52 g (medium)

Ominaisuudet

 • Vedenpitävä 15 D silnylon
 • Elastinen nauha vyötärön säätöön
 • Nappikiinnitykset
 • Lenkit, joiden avulla sadehameesta saa mikrokokoisen tarpin tai maavaatteen
 • Käsin tehty Yhdysvalloissa

Omat kommenttimme: Enlightened Equipment Rain Wrap on hieman lyhyempi kuin muut hameet, joten se soveltuu mainiosti lyhyille vaeltajille, jotka pelkäävät kompastuvansa muun mallisiin sadehameisiin. Pitkille vaeltajille suosittelemme Northern Lite Ecolite -sadehametta.

 

Paino 52 g (gramma)
Koko

Medium, Large

3 arviota tuotteelle Enlightened Equipment Rain Wrap

 1. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Muuten tosi hyvä, mutta sadehameen helman ympärysmitta on hieman lyhyt, jolloin ei pysty harppoa ja nostella jalkoja vapaasti. Ratkaisin asian kulkemalla alin neppari auki ja aukinainen halkio pohkeiden puolella. Toimi aivan moitteettomasti näinkin.

 2. Tuomas L. (varmistettu kirjoittaja)

  Testattu erittäin toimivaksi ruskavaelluksella Muotkalla 2023. Ultrakevyt, nopea pukea päälle ja huomaamaton liikkuessa.

 3. Antero Pehkonen (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle