Sea to Summit Ultra-Sil Nano Poncho

89,50 

Paino: 145 g

Sea to Summitin Ultra-Sil Nano Poncho on hyvä ratkaisu varmaan sateenpitävyyteen. Tämän takin kanssa ei tarvitse huolehtia pintakyllästeen kestävyydestä kuten kuoritakeilla. Vesi pysyy ulkona luotettavasti. Ponchomallin ansiosta hengittävyys on myös hyvä, sillä ala-aukon kautta ilma pääsee kiertämään. Selkäosa on pitkä, joten poncho ylettyy myös repun päälle lisäten hengittävyyttä.

Poncho on saatu puristettua 145 gramman painoon, johon moni kuoritakki ei yllä. Hinta on myös kuoritakkia edullisempi. Lisäksi silnylon-materiaalin ansiosta pakkauskoko on todella pieni, joten poncho ei ole tiellä retkillä joilla sateen mahdollisuus on pieni.

Tätä ei kannata sekoittaa kertakäyttöisiin sadeviittoihin, jotka ovat kokemuksemme perusteella surkeita vaellukselle hajoavan materiaalin ja huonon istuvuuden takia. Sea to Summitin ponchossa tärkeät yksityiskohdat kuten huppu on oikeasti mietitty loppuun asti.

Vinkki: poncho kannattaa pukea repun päälle. Näin sen käyttö on nopeaa kuurottaisessa sateessa. Lisäksi repun olkahihnat pysyvät kuivana, ja poncho hengittää paremmin. Olkahihnat eivät tällöin myöskään paina kosteutta kankaan pinnan läpi.

 

 

Kevyt ja pieneksi pakkautuva sadeviitta. Valmistettu 15D Ultra-Sil Nanosta. Hengittää ala-aukon kautta (itse kangas ei ole hengittävä, mutta sitäkin sateenpitävämpi). Ponchon reilu koko mahdollistaa taukotakin pukemisen sen alle. Tämä auttaa silloin, kun leiri-iltaan osuu kylmää vesisadetta, mutta taukotakkia ei haluaisi kastella.
 • Unisex
 • Kompaktia ja kevyttä suojaa sateelta
 • Valmistettu 15D Ultra-Sil Nano -kankaasta
 • Ergonominen lipallinen huppu
 • Tuplatikatut ja teipatut vedenpitävät saumat
 • Sivut voi tarvittaessa kiinnittää yhteen painonapeilla
 • Yksi koko sopii kaikille
Paino 145 g (gramma)
Väri

Lime, Blue

3 arviota tuotteelle Sea to Summit Ultra-Sil Nano Poncho

 1. Antti (varmistettu kirjoittaja)

 2. Heljä (varmistettu kirjoittaja)

 3. Toni (varmistettu kirjoittaja)

  Todella pieni ja kevyt sadeviitta! Mahtuu helposti vaikka taskuun. Reilun kokoinen päällä, ei hiosta isojen käsiaukkojen vuoksi. Materiaali on erittäin ohutta, joten sitä kannattaa käsitellä varoen.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsana tuotteelle