Evernew Water Carry 1500 ml

19,90 

Paino: 36 g

Evernew Water Carry on erinomainen retkipullo silloin, kun halutaan kantaa isompi määrä vettä purosta leiriin. Pehmopullo kulkee kompaktisti repussa tyhjänä, mutta siihen saa puolitoista litraa vettä leiriin kannettavaksi.

Omilla vaelluksillamme on mukana useimmiten kaksi pulloa: tavallinen virvoitusjuomapullo ja Evernew:n pehmopullo. Virvoitusjuomapulloa on helppo käyttää kävelyn aikana, ja sillä on kätevä täyttää Evernew:n pehmopullo. Leiriin päästyä on helppo hakea molemmat täyteen.

Evernew Water Carry 1500 ml on laadukas ja kevyt pehmopullo retkeilyyn. Se on valmistettu laadukkaasta 3-kerroksisesta polyeteenistä, eikä takuulla vuoda. Pohja on muotoiltu niin, että pullo pysyy täytenä pystyssä. Tässä on monta hyödyllistä yksityiskohtaa: Korkki on kiinnitetty pulloon, jolloin se ei katoa tai sen päälle ei voi astua. Pullon suulla on kumilenkki, joten pullon voi rullata kasaan, ja tämän jälkeen kiepsauttaa kumilenkin rullan ympäri.

 • Materiaali: elintarvikelaatuinen polyeteeni, nylon
 • Antibakteerinen viimeistely
 • Katoamaton korkki
 • Pullon keskusta on kapea, jotta siihen voi tarttua helpommin
 • Lämpötilan kesto: -20 – +90 °C (pulloa voi siis käyttää kuumavesipullona makuupussissa, jos vesi ei ole aivan kiehuvaa!)
 • Puristuksenkesto: 80 kg

Paino: 36 g

Koko: 17 x 33 cm

Tilavuus: 1500 ml

Valmistettu Japanissa.

Vinkki: Tyhjänä tämän kaltainen pehmopullo on kätevin säilyttää suorana rinkan selkämystä vasten. Näin se vie lähes olemattoman määrän tilaa. Jos säilytyät makuualustaa haitariksi pakattuna rinkan selkämystä vasten, on pehmopullo helppo sujauttaa makuualustan taitosten väliin.

Lisävinkki: Hitaasti virtaavasta purosta tai lammesta pehmopullo kannattaa täyttää toisella pullolla tai kuksalla kaatamalla.

Paino 36 g (gramma)
Väri

Orange, Grey

4 arviota tuotteelle Evernew Water Carry 1500 ml

 1. Benjamin (varmistettu kirjoittaja)

  1,5 litraa oli juuri sopivasti yhden illan ruoanlaittoon, tiskaukseen, yms. Kumilenkkisysteemi on näppärä. Pulloa ei pysty täyttämään veteen upottamalla, sillä pullo vain menee lyttyyn veden alla eikä vettä mene sisään. Järven rannassa pitää siis aina käyttää toista “normi”vesipulloa tämän täyttämiseen.

 2. Joonas Järviluoma (varmistettu kirjoittaja)

 3. Juha Haapamäki (varmistettu kirjoittaja)

 4. Mika L. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): EVERNEWWC1500ML Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,