Evernew Water Carry 2000 ml

21,90 

Paino: 42 g

Evernew Water Carry on erinomainen retkipullo silloin, kun halutaan kantaa isompi määrä vettä purosta leiriin. Pehmopullo kulkee kompaktisti repussa tyhjänä, mutta siihen saa kaksi litraa vettä leiriin kannettavaksi.

Omilla vaelluksillamme on mukana useimmiten kaksi pulloa: tavallinen virvoitusjuomapullo ja juurikin tämä Evernew:n pehmopullo. Virvoitusjuomapulloa on helppo käyttää kävelyn aikana, ja sillä on kätevä täyttää Evernew:n pehmopullo. Leiriin päästyä on helppo hakea molemmat täyteen. Vesimäärä riittää illan ruokiin, ja monesti myös aamupalaan, eikä purolla tarvitse ravata jatkuvasti.

Evernew Water Carry 2000 ml on laadukas ja kevyt pehmopullo retkeilyyn. Se on valmistettu laadukkaasta 3-kerroksisesta polyeteenistä, eikä takuulla vuoda. Pohja on muotoiltu niin, että pullo pysyy täytenä pystyssä. Tässä on monta hyödyllistä yksityiskohtaa: Korkki on kiinnitetty pulloon, jolloin se ei katoa tai sen päälle ei voi astua. Pullon suulla on kumilenkki, joten pullon voi rullata kasaan, ja tämän jälkeen kiepsauttaa kumilenkin rullan ympäri.

 • Materiaali: elintarvikelaatuinen polyeteeni, nylon
 • Antibakteerinen viimeistely
 • Katoamaton korkki
 • Pullon keskusta on kapea, jotta siihen voi tarttua helpommin
 • Lämpötilan kesto: -20 – +90 °C (pulloa voi siis käyttää kuumavesipullona makuupussissa, jos vesi ei ole aivan kiehuvaa!)
 • Puristuksenkesto: 80 kg

Paino: 42 g

Koko: 21 x 33 cm

Tilavuus: 2000 ml

Valmistettu Japanissa.

Vinkki: Tyhjänä tämän kaltainen pehmopullo on kätevin säilyttää suorana rinkan selkämystä vasten. Näin se vie lähes olemattoman määrän tilaa. Jos säilytyät makuualustaa haitariksi pakattuna rinkan selkämystä vasten, on pehmopullo helppo sujauttaa makuualustan taitosten väliin.

Lisävinkki: Hitaasti virtaavasta purosta tai lammesta pehmopullo kannattaa täyttää toisella pullolla tai kuksalla kaatamalla.

Paino 42 g (gramma)
Väri

Orange, Grey

4 arviota tuotteelle Evernew Water Carry 2000 ml

 1. Mirja (varmistettu kirjoittaja)

 2. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 3. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Helppo käyttää ja muotoutuu rinkassa tilan mukaan

 4. Helena (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): EVERNEWWC2000ML Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,