Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper

17,80 

Paino: 29 g

10 varastossa

Oikeaa Kahvia™ erämaassa? Minne voin ilmoittautua? Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper mahdollistaa oikean suodatinkahvin keittelyn retkellä ja kofeiinitabletit voi jättää askeesia palvoville spartalaisille. Harva nautinto pärjää kunnon kahvikupilliselle telttayön jälkeen ja Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper ei ainakaan painonsa tai kokonsa takia jää matkasta.

Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper on erittäin kevyt ja pieneen pakkautuva “pour over”-kahvinkeitin retkeilyyn. Se painaa vain 29 grammaa ja pakkautuu 2 milliä ohueksi levyksi. Keitin käyttää tavallisia 1×4-suodatinpusseja, joiden saatavuus tunnetusti on erinomainen. Parhaan istuvuuden saa kuitenkin kartiomallisilla suodattimilla kuten Harion V60-mallisilla koossa 02. Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper soveltuu monenkokoisille mukeille pohjalevynsä ansiosta.

Itse kahvin tekoon tarvitset Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper lisäksi siis suodattimia, keinon kuumentaa vettä, kattilan, mukin ja tietysti suodatinkeittimelle sopivaa kahvia. Kuumenna vesi kattilassa. Vettä voi kuumentaa hivenen ylimääräistä ja kaataa sitä ensin keittimeen asetetun suodattimen läpi mukiin, jotta suodatin kostuu ja muki lämpenee. Sitten kahvit suodattimeen, Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper mukin päälle ja kuuma vesi norona kahvin päälle parissa-kolmessa erässä. Vaikka houkutus jättää purut kivenkoloon on suuri niin muistetaan, etteivät ne erämaahan kuulu ja pakataan ne muiden roskien mukana reppuun.

Ominaisuudet:

 • Suppilo koottuna 13,3 cm x 12,1 cm x 11,5 cm
  • Paino ~19 g
 • Pohjalevy 13 cm x 13 cm
  • Paino ~10 g
 • Elintarviketason polypropyleenia
 • Konepesun kestävä
 • Ei sisällä BPA-yhdisteitä

Muista pestä astiat vastuullisesti luonnossa: ei tiskivesiä suoraan vesistöihin.

Paino 29 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Fozzils Snapfold™ Coffee Dripper

 1. Mira A. (varmistettu kirjoittaja)

  Mainio ratkaisu kahvihampaan kolotukseen, kun yksin reissaa. On kätevä ja menee pieneen tilaan. Näppärä ottaa kotoa kahvit ja suodatinpussit mukaan ilman, että tarvitsee erikseen ostaa pannukahvia.

 2. Jukka H. (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 4897016771002 Tuotetunnus (SKU): FZZLSCOFFEEDR Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,