Montane Minimus Pants M’s

Alkuperäinen hinta oli: 128,50 €.Nykyinen hinta on: 83,53 €.

Aikaisempi alin hinta: 83,53 .

Paino: 150 g

Kokotaulukko

Ultrakevyet kuorihousut retkeilyyn ja polkujuoksuun. Nämä puetaan vaellushousujen päälle, kun alkaa satamaan.

Montane Minimus Pants ovat vedenpitävät kuorihousut, jotka pakkautuvat omaan pieneen pakkauspussiinsa. Paino on kevyt 150 g.

Nämä antavat myös mukavasti lämpöä vaellushousujen päälle puettuna, joten kylmänä ruska-aamuna näillä saa helposti buustattua housujen lämpöä, vaikka aamulla ei tullut puettua pitkiä alushousuja. Olemme itse käyttäneet näitä esim. juoksutrikoiden päällä, mikä on erinomainen kombinaatio. Esimerkiksi kylmällä ilmalla ja kosteassa varvikossa trikoiden päälle puetaan kuorihousut, ja auringonpaahteen yllättäessä ne on helppo riisua.

Montane Minimus Pants M’s

Minimus Pantsit ovat täysin veden- ja tuulenpitävät kevyet kuorihousut, jotka pakkautuvat kämmenelle mahtuvaan pakkauspussiin. Suunniteltu vaellukseen, polkujuoksuun ja vuoristossa liikkumiseen. Artikuloidut polvet parantavat housujen liikkuvuutta. Valmistettu PERTEX® Shield™ -kuorikankaasta, joka on hengittävä ja vedenpitävä. Saumat on täysin teipattu, ja saumateippi on suunniteltu pientä pakkautuvuutta silmällä pitäen. Suunnittelussa ei ole tehty kompromissejä. Minimus Pantsit jatkavat Montanen innovatiivista linjaa: valmistetaan minimalistisia mutta erittäin luotettavia varusteita, jotka mahtuvat mukaan pienimpäänkin reppuun.

Yksi suosikkiominaisuuksistamme näissä housuissa on tarralla kaventuvat lahkeet. Housut voi siis pukea kengät jalassa, mutta ylimääräisen kankaan saa kurottua näppärällä tarralla kapeammaksi lahkeeksi. Näin tyypillinen hulmuaminen ja suhiseminen kuorihousujen kanssa ei ole näillä housuilla ongelma.

Rakenne

  • PERTEX® SHIELD

Ominaisuudet

  • Mikroteipatut saumat
  • Joustava vyötärö säätönarulla
  • Artikuloidut polvet korkeita askelluksia varten
  • 1/4 -pituinen YKK -vetoketju nilkoissa
  • Tarralla kaventuvat lahkeet
  • Heijastavat yksityiskohdat
  • Pakkauspussi

Paino: 150 g

Väri: musta

Paino 150 g (gramma)
Length

Regular

Koko

XS, Small, Medium, Large, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Montane Minimus Pants M’s”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,