FarPointe Alpha Direct Camp Pants

99,90 99,99 

Paino: 91 g

Ultrakevyttä mutta lämmintä housua leiriin! Vaelluksella lähes säännönmukaisesti lahkeet ovat märät leiriin saavuttaessa, ja tarvitaan vaihtohousut makuupussiin ja leiritoimiin. Mutta millaiset? Lämpimät ja kevyet tietenkin!

Farpointen Camp Pantsit ovat uudenlaiset leirihousut, jotka on valmistettu huippuhyvän paino-lämpö-suhteen Alpha Direct -materiaalista. Housut painavat yhtä paljon kuin pitkät alushousut, mutta tuovat merkittävästi enemmän lämpöä. Tästä on huomattavan paljon iloa, sillä makuupussiin voi pukea lisälämmöksi kevytuntuvatakin, mutta lämmin vaate jaloille on usein enemmän mietintää aiheuttava ongelma. Farpointe Camp Pantsit ratkaisevat tämän ongelman kevyesti ja lämpimästi.

Farpointen Camp Pantsit toimivat myös talvivaelluksella hengittävinä ja lämpiminä välihousuina.

Farpointe Alpha Direct Camp Pants

Trendikästä Polartec Alpha Directia on nyt saatavina myös housuina. Farpointe Alpha Direct Camp Pantsit ovat yhdet suosituimmista nukkumis- ja leirihousuista tällä hetkellä. Miksi nukkumishousuihin huomion kiinnittäminen on tärkeää? Koska kannat niitä koko päivän repussasi, ja makuupussissa niiden lämpimyys on kriittisen tärkeää kokonaismukavuuden kannalta. Usein jalat palelevat ensimmäisenä, sillä kevytuntuvatakin voi pukea lämmittämään ylävartaloa. Farpointen Camp Pantsit tarjoavat reilua lämpöä ultrakevyessä paketissa!

Housut on valmistettu himoitusta Alpha Direct -kankaasta, joka on todella pieneen tilaan pakkautuvaa, kevyttä, lämmintä ja nopeasti kuivuvaa. Housut toimivat hyvin myös talvivaelluksen välihousuina, sillä ne lämmittävät, hengittävät ja siirtävät kosteuden nopeasti eteenpäin.

Housuissa on joustava vyötäryö, ja haarakappale, joka tekee housuista mukavammat liikkuessasi tai iltajumppaa tehdessäsi.

Materiaali: Polartec Alpha Direct

Paksuudet ja painot:

 • 60 gsm (hyvin ohut): 91 g (Medium-koko)
 • 90 gsm (ohut mutta lämmin): 119 g (Medium-koko)

Unisex-tuote.

Koot:

Small 26-30″ vyötärö/ 30″ haarakorkeus

Medium- 30-34″ vyötärö/ 31″ haarakorkeus

Large- 34-38″ vyötärö/ 32″ haarakorkeus

XL 38-42″ vyötärö/ 32″ haarakorkeus

Esimerkki kokojen lukemisesta: 34 tuuman vyötäröllä Medium-koko istuu kuin kerraston housut ja Large-koko kuin verkkarit.

 

Omat kommenttimme: Jos et vielä ole käyttänyt lämpimiä leirihousuja, suosittelemme kokeilemaan, niillä on yllättävän iso merkitys mukavuudelle etenkin kylminä öinä. Mielestämme kannattaa valita koko verkkarimitoituksella, sillä tällöin housujen alle jäävä ilmakerros tuo hieman lisälämpöä, ja lisäksi housut ovat ainakin miehille säädyllisemmät täydessä autiotuvassa hengaillessa.

Huom: Alpha Direct -kankaan kudos on verkkomainen, avoin ja pörröinen. Tämän takia housuja ei kannata käyttää ulommaisena kerroksena pusikossa ryynätessä, sillä oksat tarttuvat niihin varmasti. Vaeltaessa housujen päälle kuuluukin pukea päällihousut.

Pesu: Pestään hienopesuohjelmalla kolmenkympin pesuohjelmalla. Pesupussi on myös hyödyllinen. Kuivaus tasossa ehkäisee venymistä.

Paino 91 g (gramma)
Väri

Black 90 gsm, Dark Navy 60 gsm

Koko

Small, Medium, Large, XL

11 arviota tuotteelle FarPointe Alpha Direct Camp Pants

 1. Henri (varmistettu kirjoittaja)

  Ensiluokkainen lämpö-paino-suhde, pakkautuukin pieneen. Ensitestin perusteella kelpo vermeitä, vaativat varovaista käsittelyä, pitkän iän salaisuus varmaankin rajoittaa käyttö leirilämmikkeeksi. Ken hinnan pystyy oikeuttaan ei varmasti pety. Monikäyttöisyyden puutteesta pieni miinus.

 2. Pilvi (varmistettu kirjoittaja)

 3. Teemu Hartikainen

  Alpha 60 camp pantsit olleet nyt käytössä melkein vuoden ajan, niin kesä-, syys- kuin talvivaelluksilla (yhteensä noin 3000km matkassa, ei toki päällä kuin leirissä ja noin kuudesosan matkasta) Aivan erinomaiset housut, lämpimät, erittäin kevyet, kestävät ja kuivaa todella vikkelään. MUKAVAT!

  Syksyllä nää on nukkuessa aivan parhaat. Itseasiassa taukopäivinä hengailen vain näissä tuvalla tai teltassa, ja myönnettäköön että lähes joka päivä kotonakin. Kesällä housut toimii loistavasti leiriin tullessa lisälämpönä illan viiletessä. Toki kannattaa istuimena käyttää makuualuestaa niin ei roskat jää maasta kiinni housuihin.

  Talvella ovat taasen aivan erinomaiset välihousut. Jos käyttää tuuletuksellisia housuja, niin verkkorakenteen ansiosta on helppo tuulettaa ylimääräistä lämpöä pois tarvittaessa.

  Tuli treenattua avannossa käyntiä vaatteineen, ja nämä sai puristamalla lähes kuivaksi ja lämmittivät jälleen päällä, eikä mennyt kauaa että oli kuivat. Vähän kuin villapaita, mut lämpö-paino-suhde moninkertaisesti parempi. Alpha on kyllä ihmekangas! Eikä muuten jää haisemaan yhtään enempää kuin villatkaan.

  Oon testannu välineen ja vaellusvaatteen jos toisenkin, ja nämä housut on valikoituneet aivan kärkisijoille yhdeksi suosikkivarusteistani. Valitsin alpha 60-version, sillä ohuempana ne sopivat paremmin yhteen muiden kerrastojeni kanssa. Minulla on ollut myös Alpha 90 housut, mutta olen sen verran lämmin liikkuja että käyttöä niille oli harvemmin leirikäytön ulkopuolella. Jos siis olet viluisampi tai liikut rauhallisesti, paksummat voi sopia paremmin.

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 5. tapio v. (varmistettu kirjoittaja)

  On jopa kevyemmät kuin oletin.

 6. Eemeli Franssi (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kevyet ja hengittävät. Älyttömän lämpimät kun pukee tuulihousujen alle.

 7. Ville H. (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavan pehmeät housut vaikka vaellushousujen alle tai sellaisenaan leiriin. Kestävyydestä ei vielä kokemusta.

 8. Niko R. (varmistettu kirjoittaja)

  Käsittämättömän kevyet ja lämpimät

 9. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 10. WR (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt, pieneen tilaan pakkautuva ja lämmin. En kuitenkaan nämä uloimpana kerroksena rymyäisi pusikossa, sillä vaikuttaa tarttuvan helposti oksat yms.

 11. Pertti L. (varmistettu kirjoittaja)

  Keveyet, lämpimät ja pieneen tilaan pakkaantuvat. M-koko on juuri sopivan istuva mutta ei tiukka 174cm/70kg miehelle. Kankaan kuidut tarttuvat todella helposti kiinni kaikkeen ja erityisesti tarranauhat ovat myrkkyä kankaalle. Toistaiseksi kestäneet hyvin. Välihousuna Svalan keinokuituverkkohousut ovat paremmat, mutta näitä kehtaa käyttää myös päällimmäisenä kerroksena

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,