FarPointe Alpha Direct Camp Pants

99,90 99,99 

Paino: 91 g

Ultrakevyttä mutta lämmintä housua leiriin! Vaelluksella lähes säännönmukaisesti lahkeet ovat märät leiriin saavuttaessa, ja tarvitaan vaihtohousut makuupussiin ja leiritoimiin. Mutta millaiset? Lämpimät ja kevyet tietenkin!

Farpointen Camp Pantsit ovat uudenlaiset leirihousut, jotka on valmistettu huippuhyvän paino-lämpö-suhteen Alpha Direct -materiaalista. Housut painavat yhtä paljon kuin pitkät alushousut, mutta tuovat merkittävästi enemmän lämpöä. Tästä on huomattavan paljon iloa, sillä makuupussiin voi pukea lisälämmöksi kevytuntuvatakin, mutta lämmin vaate jaloille on usein enemmän mietintää aiheuttava ongelma. Farpointe Camp Pantsit ratkaisevat tämän ongelman kevyesti ja lämpimästi.

Farpointen Camp Pantsit toimivat myös talvivaelluksella hengittävinä ja lämpiminä välihousuina.

Farpointe Alpha Direct Camp Pants

Trendikästä Polartec Alpha Directia on nyt saatavina myös housuina. Farpointe Alpha Direct Camp Pantsit ovat yhdet suosituimmista nukkumis- ja leirihousuista tällä hetkellä. Miksi nukkumishousuihin huomion kiinnittäminen on tärkeää? Koska kannat niitä koko päivän repussasi, ja makuupussissa niiden lämpimyys on kriittisen tärkeää kokonaismukavuuden kannalta. Usein jalat palelevat ensimmäisenä, sillä kevytuntuvatakin voi pukea lämmittämään ylävartaloa. Farpointen Camp Pantsit tarjoavat reilua lämpöä ultrakevyessä paketissa!

Housut on valmistettu himoitusta Alpha Direct -kankaasta, joka on todella pieneen tilaan pakkautuvaa, kevyttä, lämmintä ja nopeasti kuivuvaa. Housut toimivat hyvin myös talvivaelluksen välihousuina, sillä ne lämmittävät, hengittävät ja siirtävät kosteuden nopeasti eteenpäin.

Housuissa on joustava vyötäryö, ja haarakappale, joka tekee housuista mukavammat liikkuessasi tai iltajumppaa tehdessäsi.

Materiaali: Polartec Alpha Direct

Paksuudet ja painot:

  • 60 gsm (hyvin ohut): 91 g (Medium-koko)
  • 90 gsm (ohut mutta lämmin): 119 g (Medium-koko)

Unisex-tuote.

Koot:

Small 26-30″ vyötärö/ 30″ haarakorkeus

Medium- 30-34″ vyötärö/ 31″ haarakorkeus

Large- 34-38″ vyötärö/ 32″ haarakorkeus

XL 38-42″ vyötärö/ 32″ haarakorkeus

Esimerkki kokojen lukemisesta: 34 tuuman vyötäröllä Medium-koko istuu kuin kerraston housut ja Large-koko kuin verkkarit.

 

Omat kommenttimme: Jos et vielä ole käyttänyt lämpimiä leirihousuja, suosittelemme kokeilemaan, niillä on yllättävän iso merkitys mukavuudelle etenkin kylminä öinä. Mielestämme kannattaa valita koko verkkarimitoituksella, sillä tällöin housujen alle jäävä ilmakerros tuo hieman lisälämpöä, ja lisäksi housut ovat ainakin miehille säädyllisemmät täydessä autiotuvassa hengaillessa.

Huom: Alpha Direct -kankaan kudos on verkkomainen, avoin ja pörröinen. Tämän takia housuja ei kannata käyttää ulommaisena kerroksena pusikossa ryynätessä, sillä oksat tarttuvat niihin varmasti. Vaeltaessa housujen päälle kuuluukin pukea päällihousut.

Pesu: Pestään hienopesuohjelmalla kolmenkympin pesuohjelmalla. Pesupussi on myös hyödyllinen. Kuivaus tasossa ehkäisee venymistä.

Paino 91 g (gramma)
Väri

Black 90 gsm, Dark Navy 60 gsm

Koko

Small, Medium, Large, XL

2 arviota tuotteelle FarPointe Alpha Direct Camp Pants

  1. Henri (varmistettu kirjoittaja)

    Ensiluokkainen lämpö-paino-suhde, pakkautuukin pieneen. Ensitestin perusteella kelpo vermeitä, vaativat varovaista käsittelyä, pitkän iän salaisuus varmaankin rajoittaa käyttö leirilämmikkeeksi. Ken hinnan pystyy oikeuttaan ei varmasti pety. Monikäyttöisyyden puutteesta pieni miinus.

  2. Pilvi (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,