Nemo Fillo Elite Ultralight Backpacking Pillow

54,80 

Paino: 80 g

Nemo Fillo Elite on noussut viime aikoina tyynykeskustelujen suosikiksi. Se onkin mahtavan mukava retkityyny, jolla saa ultrakeveisiin tyynyihin verrattuna reilun annoksen lisäpehmeyttä. Fillo Elite koostuu ilmatäytteisestä sisätyynystä ja tyynyliinasta, jossa on Primaloft-pehmuste.

Jos tyynysi on ollut hyvien yöunien esteenä retkellä, kannattaa kokeilla Fillo Eliteä. Se tuo varsin paljon lisämukavuutta varsin kohtuullisella painolla!

Nemo Fillo Elite Ultralight Backpacking Pillow

Aloittelevat retkeilijät usein aliarvioivat hyvän tyynyn merkitystä. Retkiöiden kertyessä tyynyn merkitys korostuu: miksi enää lähtisi nukkumaan huonosti?

Nemo Fillo Elite on noussut viime aikoina tyynysuositusten kärkeen, koska se onnistuu yhdistämään varsin hyvin mukavuuden ja keveyden. Se on ultrakevyt versio yli 250 grammaa painavasta Fillo-tyynystä. Fillo Eliten 80 gramman painoon onkin saatu turboahdettua merkittävä määrä mukavuutta. Fillo Elite pakkautuu tennispallon kokoiseksi, ja tarjoaa hyvän määrän pehmustettua korkeutta.

Fillo Elite koostuu 7,5 sentin ilmatäytteisestä sisätyynystä, pehmeästä tyynyliinasta ja 100% kierrätetystä Primaloft-vanusta. Tuloksena on retkityyny, joka pitää pääsi kuin kukan kämmenellä, mutta pakkautuu pieneen tilaan ilman turhaa lisäpainoa.

Fillo Elite on mainio kumppani myös lentokoneeseen, road tripeille, alaselän tueksi ja hätäpäikkäreihin varautumista varten.

 • Mitat: 39 x 27 x 8 cm
 • Pakkauskoko: 10 x 8 cm
 • Päivitetty ultrapehmeä jersey-tyynyliina joka on konepestävissä
 • Helppo täyttää sekunneissa
 • 7,5 sentin ilmatäytteinen sisätyyny
 • 100% kierrätetty Primaloft-eriste antaa pehmeyttä
 • Pakkautuu tennispallon kokoiseksi
 • Päivitetty venttiili on ergonominen ja pysyy poissa nukkujan tieltä

Pakkauspussi sisältyy hintaan.

Omat vinkkimme: Osa käyttäjistä tykkää buustata Fillo Eliten mukavuutta vielä entisestään työntämällä tyynyliinan sisälle vaahto- tai solumuovia tai pienen vaatekappaleen.Tämä on mahdollista, sillä tyynyliina on irrallinen ilmatäytteisestä sisätyynystä. Fillosta saa myös ilmatäytteisen sisätyynyn pois, joka toimii sellaisenaan ultrakevyenä tyynynä. Jotkut ovat tehneet myös Fillo Eliten sisätyynystä, kuivapussista, untuvatakista ja putkihuivista ison luksustyynyn. Hakkeroi itse oma täydellinen tyynyelämyksesi Fillo Eliten avulla!

Paino 80 g (gramma)
Väri

Midnight Gray, Sapphire Stripe

1 arvio tuotteelle Nemo Fillo Elite Ultralight Backpacking Pillow

 1. Teemu Hartikainen

  Erittäin mukava kevyttyyny!

  Sen lisäksi, että päälinen on todella mukava ihoa vasten ja tuo jopa hieman eristystä viileimpinä öinä, on irrotettava päälinen huippujuttu. Ei tarvitse enää hinkata sienellä tyynyä pitkien reissujen jälkeen puhtaaksi. Senkus heittää pesukoneeseen irtopäälisen.

  Tyyny on ollut jo kaksi kuukautta päivittäisessä käytössä PCT:n läpivaelluksellani. Aloitin S2S Aeros -mallilla joka sekin erittäin hyvä tyyny ja kevyempi, mutta sain todella paljon suosituksia Fillo Elitestä. Joten hankin sellaisen kokeiluun.

  Tämä tyyny on monia muita tyynyjä matalampi. Tämä voi olla hyvä tai huono juttu käyttäjän tai käyttötavan kannalta. Itse kylkinukkujana ehkä haluaisin sentin pari paksumman tyynyn kuitenkin. Mutta ihotuntuma on niin mukava, etten ole raaskinut vaihtaa takaisin Aerokseen. Tämä on myös tuota toista mainittua leveämpi, eli siinä mielessä pyörijälle mukavampi.

  Tyyny pakkautuu pieneen tilaan. Taittelen sen yleensä vain mukaan, mukana kiinni oleva pakkauspussi on siis itselleni hieman turha. Ehkäpä leikkaan sen joskus irti.

  Venttiili on kaksisuuntainen ja vähän erilainen kuin muissa tyynyissä yleensä, eli vaatii hieman tekniikkaharjoittelua. Ei ole totuttua koitunut miksikään kynnyskysymykseksi.

  Joissain olosuhteissa tyyny saattaa pitää hieman natinaa, kun pohjan ohut kangas hinkkaa muovista sisätyynyä vasten. En ole vielä keksinyt mistä tämä johtuu, ollut aika harvaa ja summittaista tämän esiintyminen, eli ei siis mikään ongelma.

  Huomioi, että tyynyssä itsessään ei ole pesu/kuivausohjeita. Nämä löytyy Nemon verkkosivuilta. Omasta kokemuksesta osaan sanoa, että jos päälisen kuivaa kuivurissa, silloin pitää käyttää mietoa lämpöä. Venttiilin aukon kohdalta käpristyi täyte hieman ruttuun kun käytin kuivuria jossa ei lämpötilansäätö ollut kohdillaan.

  Kokonaisuutena tyyny on erittäin mukava, riittävän kevyt ja pesun helppous on todella kätevää! Kiva, että on pari eri väriäkin.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: