Sea to Summit Aeros Ultralight Pillow Regular

39,90 

Paino: 60 g

Kevyen repun kanssa ei usein ole ylimääräisiä vaatteita tyynyksi asti, joten erillinen retkityyny on useimpien ratkaisu. Tämä on tyyny jota itse käytämme. Sea to Summitin Aeros Ultralight on kevyt mutta mukava tyyny, joka auttaa rentoutumaan vaelluspäivän päätteeksi. Vinkkinä tyynyä ei kannata puhaltaa aivan täyteen, vaan hieman pehmeäksi jätettynä se on mukavampi. Regular-koko soveltuu useimmille, ja Large kyljellään nukkuville harteikkaille henkilöille.

Aeros Ultralight -tyynyssä tiivistyy STS:n suunnittelun pääperiaate “kevyt, kompakti ja mukava”. Tämä erittäin kevyt ja pieneksi pakkautuva tyyny on 20D laminoitua polyesteriä ja se tuo roimasti lisää nukkumismukavuutta seikkailuillesi.

 • Aeros Ultralight -tyynyn suunnittelun lähtökohtana on keveys, pieni pakkauskoko ja mukavuus
 • Valmistettu laminoidusta 20D polyesteristä joka on kevyttä ja kompaktia
 • Kestävät “hitsatut” saumat
 • Hankausta kestävä TPU-laminointi
 • Kaareva rakenne tukee päätä ja niskaa
 • Monitoimisen venttiilin ansiosta tyyny täyttyy muutamalla puhalluksella
 • Pillow Lock kiinnittää tyynyn mihin tahansa Sea to Summit-makuualustaan
 • Tyynyn kaareva reuna pitää tyynyn paikallaan hartioidesi välissä, nukuitpa sitten selälläsi, kyljellään tai istuvillaan tuolissa

PAINO JA MITAT (Regular):

Nettopaino: 60 g
Korkeus: 12 cm
Leveys: 36 cm
Pituus: 26 cm

Paino 60 g (gramma)
Väri

Aqua, Grey, Sea Foam

3 arviota tuotteelle Sea to Summit Aeros Ultralight Pillow Regular

 1. Teemu Hartikainen

  Tulin viimein päivittäneeksi “the retkityynyyn” aiemmista edullisemmista malleista tälle vuodelle. Tuntuma oli samoin tein rahan arvoinen – pinta on pehmeä, ja venttiiliä on helppo käyttää. Poiketen useasta muusta mallista, tämän isompi poistoventtiili tyhjentää kosteuden sisältä tehokkaasti. Epäilin regular-kokoista käytettyäni aiemmin vain isompia tyynyjä, mutta huoleni oli turha. Pieni tyyny pysyy jopa paremmin retkipatjan päällä. Useaan edullisempaan malliin nähden myös kylkinukkuja voi huokaista helpotuksesta – tyynyn muotoilun ansiosta kääntyily on mukavaa eikä reunat kohoa naaman eteen. Pää ei myöskään helposti putoa tyynyltä. Paljon pyörivän tai ekstra-luksusta hakevan kannattaa valita Large-kokoinen. Olen nyt nukkunut noin 30 yötä jo tyynyllä, eikä loppua näy. Kangas on suhteellisen vahvaa, joten kestää normaalin vaellusroskan teltassa ja laavulla. Huolellinen tietysti kannattaa olla, kuten aina. Oma tyynyni painoi 55g.

 2. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

  Vihdoinkin tyyny pysyy paikallaan, eikä niskakaan tule kipeäksi.

 3. Timo (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,