Darn Tough Light Hiker Micro Crew Men’s

25,90 

Paino: 68 g

Tässä se on, paras ja suosituin vaellussukka.

Sukat ovat tärkeitä varusteita vaelluksella, koska hiertävä tai hajonnut sukka voi aiheuttaa isoja ongelmia. Darn Tough tekee vaeltajien suosikkisukkia paremmin kuin kukaan maailmassa, ja parasta näissä on se, että nimensä mukaisesti sukat kestävät tolkuttoman hyvin.

On hankala löytää pitkän matkan vaeltajia, jotka eivät käyttäisi Darn Tougheja. Sen verran suosittuja nämä ovat, ja hyvästä syystä. Kokeilepa googlettaa “best hiking sock”, ja löydät nämä sukat lähes jokaisen vertailun ykkössijalta, mikä on jo melkomoinen saavutus.

Kuten monet tietävätkin, on Darn Toughilla elinikäinen takuu. Eli saat uudet sukat jos vanhat hajoavat, ilman kysymyksiä tai selityksiä. Ja tämä takuu oikeasti toimii. Guaranteed for life!

Darn Tough Light Hiker Micro Crew Men’s

Darn Tough Light Hiker Micro Crew on paras vaellussukka silloin kun mennään ja pitkälle. Sukka kestää raakaa kuritusta, mutta on silti erinomaisen toimiva ja teknisesti laadukas.

Olemme valinneet Farliten valikoimiin Light Hiker Micro -mallin sukkaa, sillä tämä toimii mielestämme parhaiten silloin kun vaelletaan polkujuoksukengillä ja sukka on toistuvasti märkä. Ohuen materiaalinsa ansiosta sukka ei ime liikaa vettä eikä muutu pesusieneksi kengässä. Myös vedenpitävissä kengissä kuten vaellus- ja Gore-Tex-kengissä tämä ohut ja viileä sukka on yhtä lailla paras valinta.

 • Micro Crew -mallissa sukan varren pituus on 15 cm, eli juuri “se oikea”. Varsi peittää nilkan risuilta ja lämmittää kylmällä kelillä, mutta ei ole pitkä rullalle menevä pohjesukka.
 • Performance fit: Sukka ei valu, mene myttyyn tai aiheuta rakkoja. Tämä sukka on tehty vaellusta silmällä pitäen.
 • True seamless: Saumaton rakenne vähentää rakkoja.
 • Sukat on kudottu pienellä neulalla ja tiheää kudosta tekevällä kudontakoneella (1441 silmukkaa neliötuumaa kohden 168 neulalla). Tämän ansiosta kudos on erittäin tiheä ja kestävä ilman paksua kangasta.
 • Pieni pehmuste jalan alla, nilkan päällä ja akillesjänteen kohdalla pitää jalat kunnossa kilometri toisensa jälkeen. Pehmusteet eivät ole liian isoja tai muutu märkinä pesusieneksi!
 • Verkkomateriaalista tehdyt paneelit lisäävät hengittävyyttä, kuivumista ja joustavuutta. Nämä myös vähentävät sukkien painoa jos kannat toista paria repussa vara- ja nukkumissukkina.
 • Merinovilla pitää jalat raikkaina ja poistaa kosteutta jalasta. Arkikäytössä sukka on hajuton.

Sukat on valmistettu Vermotissa Yhdysvalloissa. Kaikki sukat käyvät läpi laaduntarkistuksen käsin. Unconditionally Guaranteed for Life – jos nämä eivät ole pitkäkestoisimmat omistamasi sukat, palauta ne ja saat uudet tilalle!

Materiaalit: 54% Nylon 43% Merino Wool 3% Lycra® Spandex

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata (Responsible Wool Standard -sertifioitu villa) ja esikutistettua. Nämä eivät kutistu enää pesussa. Ylijäämämateriaalit Darn Toughin tehtaalla kierrätetään sammutuspeitteiksi ja lentokoneiden istuinpehmusteiksi.

Hoito: Konepese lämpimässä vedessä sukat nurinpäin käännettynä hellällä pesuohjelmalla. Älä valkaise. Rumpukuivaa tai ripusta kuivumaan. Sukkien viralliset hoito-ohjeet löytyvät täältä. Itse pesemme sukat ihan normaalissa urheiluvaatteiden pesuohjelmalla ja pH-neutraalilla pesuaineella (esim. villapesuaine). Arkikäytössä sukat kestävät monia päiviä raikkaana villan ansiosta, mikä säästää pesuvaivaa ja luontoa. Villa myös pitää jalat miellyttävinä vaikka ne hieman hikoaisivat kengässä.

Suosittelemme ehdottomasti nappaamaan mukaan parin Darn Tougheja, sillä tästä saat paitsi markkinoiden parhaan vaellussukan, myös arkisukan jota ei tarvitse varjella ja säästellä. Tässä on siis työsukka joka ei takuulla jää laatikon pohjalle, vaan janoaa reissuun kuin rekikoira.

Niin ja se takuu: Jos sukkaan tulee vika tai reikä, löytyy täältä ohjeet takuutuotteen saamiseksi. Takuu ei luonnollisestikaan koske tapauksia, joissa sukka on kärventynyt nuotiolla, sen on syönyt koira tai pesukonekeiju on kadottanut toisen parista taivaan tuuliin. Ja jos sukka on oikeasti elinikänsä elänyt, niin ehkä on reilua vain lähettää se viimeiselle matkalle kierrätysastiaan kunnioittavan muistotilaisuuden saattelemana. Näin sukkien hinta pysyy meille meille muille käyttäjille kohtuullisena myös jatkossa.

Koot:

Sukan koko Kengän koko
Miehet / Unisex Miehet US Naiset US EU UK
XS 2.5 – 5 4.5 – 7 35 – 37.5 2.5 – 4.5
S 5.5 – 7.5 7.5 – 9.5 38 – 40.5 5 – 7
M 8 – 9.5 10 – 11.5 41 – 42.5 7.5 – 9
L 10 – 12 12 – 14 43 – 45.5 9.5 – 11.5
XL 12.5 – 14.5 46 – 49.5 12 – 14
XXL 15 – 17 50 – 53 15 – 16

 

Paino 68 g (gramma)
Väri

Denim, Black

Koko

M, L, XL

25 arviota tuotteelle Darn Tough Light Hiker Micro Crew Men’s

 1. Jani I. (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaan oloiset ja mukavan tuntuiset sukat. Ei vielä kokemusta vaellukselta, mutta ovat arjessakin jalassa usein

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat vaellussukat!

 3. Olli (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvältä vaikuttaa

 4. Lasse (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin hyvä vaellussukka. Toimii häissäkin.

 5. Samu (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat vaellussukat. Nämä ovat siirtyneet myös arkikäyttöön, joten ostin yhdet lisää, vaikka entisetkin ovat vielä ehjät.

 6. Mikael (varmistettu kirjoittaja)

  L koko on aika lailla just hyvä 43 koon kenkiä yleensä käyttävälle, pieni yllätys oli reipas froteepehmuste varpaissa ja kantapäässä, jos kengät istuu tarkasti tavallisilla/ohuilla sukilla, niin näiden kanssa voi tulla jopa ongelmia

 7. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 8. Pirjo Valkonen (varmistettu kirjoittaja)

 9. Jarmo K. (varmistettu kirjoittaja)

 10. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä materiaalisekoitus merinovillaa ja keinokuitua. Ilmeisesti pidempään kestää. Nilkkaan tuli pieni reikä varmaankin risujen takia.

 11. Miio M. (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäiset sukat joilla en tuntenut tarvetta ottaa kenkiä pois toimistolla. Istuu hyvin ja yhden lenkin kokemuksella toimii myös maastossa.

 12. Jere (varmistettu kirjoittaja)

 13. Seija (varmistettu kirjoittaja)

 14. Janne (varmistettu kirjoittaja)

  Pomminvarmat sukat. Kuivuvat nopeasti. Mukavat jalassa.

 15. Mika (varmistettu kirjoittaja)

  Armeijan maiharit ja päivän jotostelu rakastavat näitä sukkia!

 16. Marko Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  täydellinen istuvuus. Kesto nähdään kilometrien taittuessa

 17. Risto Ålander (varmistettu kirjoittaja)

 18. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

  Yhdet parhaimmista sukista joita olen käyttänyt. Mukavat jalassa ja vaikuttavat erittäin kestäviltä

 19. Ari (varmistettu kirjoittaja)

  Käytän työsukkana,erittäin luja

 20. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella mukavat

 21. Turo (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtavat sukat

 22. Jani (varmistettu kirjoittaja)

  Varmaankin parhaat sukat ikinä.

 23. Juha (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäisten käyttökokemusten perusteella sukat ovat erinomaiset. Hyvin istuvat, mukavat jalassa, tuntuvat kuivilta, eivät haise. Parhaat sukat toistaiseksi, jotka olen löytänyt. Voin suositella!

 24. Mika (varmistettu kirjoittaja)

 25. Teemu S. (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat hyvin jalkaan, paksuus vaikuttaa sopivalta.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,