Darn Tough Light Hiker Micro Crew Women’s

25,90 

Paino: 56 g

Tässä se on, paras ja suosituin vaellussukka.

Sukat ovat tärkeitä varusteita vaelluksella, koska hiertävä tai hajonnut sukka voi aiheuttaa isoja ongelmia. Darn Tough tekee vaeltajien sukkia paremmin kuin kukaan maailmassa, ja parasta näissä on se, että nimensä mukaisesti sukat kestävät tolkuttoman hyvin.

On hankala löytää pitkän matkan vaeltajia, jotka eivät käyttäisi Darn Tougheja. Sen verran suosittuja nämä ovat, ja hyvästä syystä. Kokeilepa googlettaa “best hiking sock”, ja löydät nämä sukat lähes jokaisen vertailun ykkössijalta, mikä on jo melkomoinen saavutus.

Kuten monet tietävätkin, on Darn Toughilla elinikäinen takuu. Eli saat uudet sukat jos vanhat hajoavat, ilman kysymyksiä tai selityksiä. Ja tämä takuu oikeasti toimii. Guaranteed for life!

Darn Tough Light Hiker Micro Crew Women’s

Darn Tough Light Hiker Micro Crew on paras vaellussukka silloin kun mennään ja reippaasti! Sukka kestää ja kestää, mutta on silti erinomaisen toimiva ja teknisesti laadukas. Sukka on pehmeä jalassa ja ehkäisee rakenteensa avulla rakkoja.

Olemme valinneet Farliten valikoimiin Light Hiker Micro -mallin sukkaa, sillä tämä toimii mielestämme parhaiten silloin kun vaelletaan polkujuoksukengillä ja sukka on usein märkä. Ohuen materiaalinsa ansiosta sukka ei ime liikaa vettä eikä muutu pesusieneksi kengässä. Myös vedenpitävissä kengissä kuten vaelluskengissä tai Gore-Tex-retkikengissä ohut ja viileä sukka on yhtä lailla paras valinta.

 • Micro Crew -mallissa sukan varren pituus on 13 cm, eli juuri “se oikea”. Varsi peittää nilkan risuilta ja lämmittää kylmällä kelillä, mutta ei ole pitkä rullalle menevä pohjesukka.
 • Performance fit: Sukka ei valu, mene myttyyn tai aiheuta rakkoja. Tämä sukka on tehty vaellusta silmällä pitäen.
 • True seamless: Saumaton rakenne vähentää rakkoja.
 • Sukat on kudottu pienellä neulalla ja tiheää kudosta tekevällä kudontakoneella. Tämän ansiosta kudos on erittäin tiheä ja kestävä ilman paksua kangasta.
 • Pieni pehmuste jalan alla, nilkan päällä ja akillesjänteen kohdalla pitää jalat kunnossa kilometri toisensa jälkeen. Pehmusteet eivät ole liian isoja tai muutu märkinä pesusieneksi!
 • Verkkomateriaalista tehdyt paneelit lisäävät hengittävyyttä, kuivumista ja joustavuutta. Nämä myös vähentävät sukkien painoa jos kannat toista paria repussa vara- ja nukkumissukkina.
 • Merinovilla pitää jalat raikkaina ja poistaa kosteutta jalasta. Arkikäytössä sukka on hajuton.

Sukat on valmistettu Vermotissa Yhdysvalloissa. Kaikki sukat käyvät läpi laaduntarkistuksen käsin. Unconditionally Guaranteed for Life – jos nämä eivät ole pitkäkestoisimmat omistamasi sukat, palauta ne ja saat uudet tilalle!

Materiaalit: 54% Nylon 43% Merino Wool 3% Lycra® Spandex

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata (Responsible Wool Standard -sertifioitu villa) ja esikutistettua. Nämä eivät kutistu enää pesussa. Ylijäämämateriaalit Darn Toughin tehtaalla kierrätetään sammutuspeitteiksi ja lentokoneiden istuinpehmusteiksi.

Hoito: Konepese lämpimässä vedessä sukat nurinpäin käännettynä hellällä pesuohjelmalla. Älä valkaise. Rumpukuivaa tai ripusta kuivumaan. Sukkien viralliset hoito-ohjeet löytyvät täältä. Itse pesemme sukat ihan normaalissa urheiluvaatteiden pesuohjelmalla ja pH-neutraalilla pesuaineella (esim. villapesuaine). Arkikäytössä sukat kestävät monia päiviä raikkaana villan ansiosta, mikä säästää pesuvaivaa ja luontoa. Villa myös pitää jalat miellyttävinä vaikka ne hieman hikoaisivat kengässä.

Suosittelemme ehdottomasti nappaamaan mukaan parin Darn Tougheja, sillä tästä saat paitsi markkinoiden parhaan vaellussukan, myös arkisukan jota ei tarvitse varjella ja säästellä. Sukka ei siis jää laatikon pohjalle, vaan haluaa mukaasi jokaiselle retkelle!

Niin ja se takuu: Jos sukkaan tulee vika tai reikä, löytyy täältä ohjeet takuutuotteen saamiseksi. Takuu ei luonnollisestikaan koske tapauksia, joissa sukka on kärventynyt nuotiolla, sen on syönyt koira tai pesukonekeiju on kadottanut toisen parista taivaan tuuliin. Ja jos sukka on oikeasti elinikänsä elänyt, niin ehkä on reilua vain lähettää se viimeiselle matkalle kierrätysastiaan kunnioittavan muistotilaisuuden saattelemana. Näin sukkien hinta pysyy meille muille käyttäjille kohtuullisena myös jatkossa.

Koot:

Sukan koko Kengän koko
Naiset Naiset US MIehet US EU UK
S 4.5 – 7 2.5 – 5 35 – 37.5 2.5 – 4.5
M 7.5 – 9.5 5.5 – 7.5 38 – 40.5 5 – 7
L 10 – 11.5 8 – 9.5 41 – 42.5 7.5 – 9

 

Paino 56 g (gramma)
Väri

Moss, Denim, Aqua

Koko

S, M, L

13 arviota tuotteelle Darn Tough Light Hiker Micro Crew Women’s

 1. Pekka R. (varmistettu kirjoittaja)

 2. Pirjo Valkonen (varmistettu kirjoittaja)

 3. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvän tuntuiset sukat! Näistä taisi tulla uudet lempisukkani.

 4. Tanja (varmistettu kirjoittaja)

  Odotin ihan ohuita sukkia, mutta toimivat hyvin myös kesäkäytössä, syksyllä varmasti vielä paremmin

 5. Saara (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavat ja toimivat vaellussukat, ei valittamista ainakaan ekan lyhyehkön reissun perusteella.

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella hyvät

 7. Jere (varmistettu kirjoittaja)

 8. Seija (varmistettu kirjoittaja)

  Parhaat vaellussukat mitä olen käyttänyt. Istuu napakasti, tuntuu jalassa samettiselta.

 9. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 10. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 11. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 12. Mika (varmistettu kirjoittaja)

 13. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  hyvät sukat, kangas laadukkaan oloista! Koko oli hieman isohko, joten suosittelen kokoa pienempää

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,