Injinji Run Lightweight Mini-Crew

14,90 

Paino: 42 g

Vaivaavatko rakot? Injinjin varvassukat ehkäisevät niiden syntymistä! Omintakeisen näköinen varvassukka tukee jalan luontaista liikettä mahdollistamalla varpaiden levittymisen askeltaessa sekä estää varpaiden hankautumista toisiaan vasten. Tuloksena on luonnonmukaisempi jalan askel, johon tottumisen jälkeen voi olla vaikea palata takaisin.

Injinji Run Lightweight Mini-Crew -sukat ovat Injinjin keveimmät, pääasiassa juoksuun tarkoitetut, sukat, jotka toimivat erinomaisesti myös vaelluksilla. Etenkin lämpimämmällä säällä nämä ovat mukavan hengittävät ja nopeasti kuivuvat.

Injinjin Run Lightweight Mini-Crew on monen pitkän matkan vaeltajan ja juoksijan salainen ase rakkoja vastaan. Erilliset lokerot varpaille edesauttavat jalan luontaista toimintaa askeltaessa ja ehkäisevät rakkojen syntymistä kun varpaat eivät hankaa vastakkain. Varvassukat kannattaa yhdistää kengän kanssa, jossa on varpaiden osalta riittävän leveä lesti, jotta varpailla on tilaa levittyä. Moni kenkä on turhan kapea kärjestä.

Injinji Run Lighweight Mini-Crew -sukat ovat ohutta keinokuituneulosta materiaaleina

 • 35 % CoolMax EcoMade® -erikoispolyesteri
 • 62 % nailon
 • 3 % lycra®

CoolMax EcoMade® on urheilukäyttöön suunniteltu keinokuitukangas, joka siirtää tehokkaasti kosteutta kankaan läpi pois iholta. Kangas on 100% kierrätetyistä materiaaleista valmistettu.

Unisex-malli.

Sukkien varsi ulottuu juuri nilkan yläpuolelle. Mitoitus on napakka eli jos olet kahden koon välissä, on suositeltavaa ottaa isompi. M-koon parin paino on noin 42 g.

Paino 42 g (gramma)
Väri

Black

Koko

L, M, S

10 arviota tuotteelle Injinji Run Lightweight Mini-Crew

 1. Valtteri (varmistettu kirjoittaja)

  Mukavantuntuinen sukka ja sopii hyvin vaelluksille ja retkeilyyn alussukaksi. Tosin jo vähän käytön jälkeen kantapäähän tuli pieni reikä eli eivät ole mitenkään kestäviä.

 2. Tatu (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomaiset sukat, itse käytän polkujuoksuun ja muuhunkin urheiluun. Minulla oli aiemmin jo pari paria Injinjejä, mutta näiden materiaali tuntui entisiä joustavammalta ja kevyemmältä jalassa. Erittäin helppo vetää jalkaan ja istuu varpaista erinomaisesti.

 3. Lydia (varmistettu kirjoittaja)

  Istuvat hyvin jalkaan ja ovat sopivan ohuet käytettäväksi toisen ohuen (tavallisen) sukan alla. Kestävät myös 60 asteen pesun, kuten sukkien kuuluukin kestää. Olisipa näitä myös pitkällä varrella!

 4. Kaisa S. (varmistettu kirjoittaja)

  Ihanat varpaille ja pitivät jalkaterät hyvässä kunnossa 6-8h raskaina patikointipäivinä vaihtelevissa maastoissa. Eivät mielestäni erityisen ultrakevyet, mutta aivan riittävät kevyet reissuun mukaan. Tykkään!

 5. Toni Limnell (varmistettu kirjoittaja)

  Huippu! Ei ole tullut rakon rakkoa enään ultrajuoksu / polkujuoksu lenkkien aikana kun otti nämä käyttöön. Suosittelen!

 6. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ei ole vielä tositoimissa olleet, siksi 4/5. Ohut sukka, menisi myös alussukkana. Kotioloissa istuu hyvin eikä valu.

  Lisäys muutaman pesun jälkeen: kutistuneet ja varsinkin pienimmät varpaat luiskahtavat helposti pois. Myöskään kantapää ei enää istu kuten alussa. Tähti tipahtaa pois.

 7. Petteri (varmistettu kirjoittaja)

 8. juha Haapamäki (varmistettu kirjoittaja)

  Aivan huiput!

 9. Tiina Pengerkoski (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävän tuntuiset, ohuet sukat. Sukat tuli testattua Muotkan vaelluksella, eikä jalkoihin tullut yhtään rakkoja tai hiertymiä. Plussaa myös siitä, että kuivuvat nopeasti.

 10. Suvi (varmistettu kirjoittaja)

  Luottosukat! Ja vielä paremmat yhdistettynä Darn Toughin vaellussukkien kanssa.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,