Darn Tough SoBo Micro Crew Lightweight Hiking Sock W’s

25,90 

Paino: 56 g

Suuntaa kompassi etelään, ja kulje kohti suuria seikkailuja Darn Toughin SoBo-sukilla! Southbounderit ovat aina olleet hieman oman tiensä kulkijoita, ja nyt samanhenkisille on tarjolla erityisen kaunis sukka erityisen hyvillä ominaisuuksilla!

Sukat ovat lähes samat kuin supersuositut Light Hiker Micro Crew -sukat, mutta merinoa on pari prosenttia enemmän.

Rajoitettu erä saatavilla.

Darn Tough SoBo Micro Crew Lightweight Hiking Sock W’s

Rajoitettu erä  Darn Tough SoBo Micro Crew Lightweight -sukkaa. Huippuluokan sukka superpitkiin vaelluksiin. Sukka on pehmeä jalassa ja ehkäisee rakenteensa avulla rakkoja. Kaunis kuviointi – tämä on huippulaadukkaiden vaellussukkien upeimmasta päästä!

Ohuen materiaalinsa ansiosta sukka ei ime liikaa vettä eikä muutu pesusieneksi kengässä. Myös vedenpitävissä kengissä kuten vaelluskengissä tai Gore-Tex-retkikengissä ohut ja viileä sukka on yhtä lailla paras valinta.

  • Micro Crew -mallissa sukan varren pituus on 13 cm, eli juuri “se oikea”. Varsi peittää nilkan risuilta ja lämmittää kylmällä kelillä, mutta ei ole pitkä rullalle menevä pohjesukka.
  • Performance fit: Sukka ei valu, mene myttyyn tai aiheuta rakkoja. Tämä sukka on tehty vaellusta silmällä pitäen.
  • True seamless: Saumaton rakenne vähentää rakkoja.
  • Sukat on kudottu pienellä neulalla ja tiheää kudosta tekevällä kudontakoneella. Tämän ansiosta kudos on erittäin tiheä ja kestävä ilman paksua kangasta.
  • Pieni pehmuste jalan alla, nilkan päällä ja akillesjänteen kohdalla pitää jalat kunnossa kilometri toisensa jälkeen. Pehmusteet eivät ole liian isoja tai muutu märkinä pesusieneksi!
  • Verkkomateriaalista tehdyt paneelit lisäävät hengittävyyttä, kuivumista ja joustavuutta. Nämä myös vähentävät sukkien painoa jos kannat toista paria repussa vara- ja nukkumissukkina.
  • Merinovilla pitää jalat raikkaina ja poistaa kosteutta jalasta. Arkikäytössä sukka on hajuton.

Sukat on valmistettu Vermotissa Yhdysvalloissa. Kaikki sukat käyvät läpi laaduntarkistuksen käsin. Unconditionally Guaranteed for Life – jos nämä eivät ole pitkäkestoisimmat omistamasi sukat, palauta ne ja saat uudet tilalle!

Materiaalit: 52% Nylon 45% Merino Wool 3% Lycra® Spandex

Käytetty merinovilla on mulesing-vapaata (Responsible Wool Standard -sertifioitu villa) ja esikutistettua. Nämä eivät kutistu enää pesussa. Ylijäämämateriaalit Darn Toughin tehtaalla kierrätetään sammutuspeitteiksi ja lentokoneiden istuinpehmusteiksi.

Hoito: Konepese lämpimässä vedessä sukat nurinpäin käännettynä hellällä pesuohjelmalla. Älä valkaise. Rumpukuivaa tai ripusta kuivumaan. Sukkien viralliset hoito-ohjeet löytyvät täältä. Itse pesemme sukat ihan normaalissa urheiluvaatteiden pesuohjelmalla ja pH-neutraalilla pesuaineella (esim. villapesuaine). Arkikäytössä sukat kestävät monia päiviä raikkaana villan ansiosta, mikä säästää pesuvaivaa ja luontoa. Villa myös pitää jalat miellyttävinä vaikka ne hieman hikoaisivat kengässä.

Suosittelemme ehdottomasti nappaamaan mukaan parin Darn Tougheja, sillä tästä saat paitsi markkinoiden parhaan vaellussukan, myös arkisukan jota ei tarvitse varjella ja säästellä. Sukka ei siis jää laatikon pohjalle, vaan haluaa mukaasi jokaiselle retkelle!

Niin ja se takuu: Jos sukkaan tulee vika tai reikä, löytyy täältä ohjeet takuutuotteen saamiseksi. Takuu ei luonnollisestikaan koske tapauksia, joissa sukka on kärventynyt nuotiolla, sen on syönyt koira tai pesukonekeiju on kadottanut toisen parista taivaan tuuliin. Ja jos sukka on oikeasti elinikänsä elänyt, niin ehkä on reilua vain lähettää se viimeiselle matkalle kierrätysastiaan kunnioittavan muistotilaisuuden saattelemana. Näin sukkien hinta pysyy meille muille käyttäjille kohtuullisena myös jatkossa.

Koot:

Sukan koko Kengän koko
Naiset Naiset US MIehet US EU UK
S 4.5 – 7 2.5 – 5 35 – 37.5 2.5 – 4.5
M 7.5 – 9.5 5.5 – 7.5 38 – 40.5 5 – 7
L 10 – 11.5 8 – 9.5 41 – 42.5 7.5 – 9

 

Paino 56 g (gramma)
Väri

Grey

Koko

S, M, L

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Darn Tough SoBo Micro Crew Lightweight Hiking Sock W’s”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: