Evernew Ti U.L. Pot 1300

75,90 

Paino: 130 g

7 varastossa

Maailman kevyin kahden hengen kattila!

Evernew Ti U.L. Pot 1300 on paras retkikattila kun tehdään ruokaa kahdelle hengelle. Se on valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin muiden valmistajien kattilat, mutta on siitä huolimatta kestävä ja toimiva. Laakea muoto on tukeva keittimien päällä, ja sujahtaa luontevasti reppuun. Kattila on valmistettu käsin prässätystä titaanista Japanissa, joka kyllä näkyy ja tuntuu muotoilussa ja viimeistelyssä.

Evernew:n tarkoin varjellulla valmistusprosessilla titaanikattiloista voidaan tehdä erittäin ohuita. Tämä tekee kattilasta hämmästyttävät kevyen – et voi olla hymyilemättä kun otat kattilan ensimmäistä kertaa käteen, sillä se tuntuu kädessä kepeältä kuin paperilennokki! Titaani on kuitenkin hyvin vahvaa, ja kyseessä on vahva ja kestävä kattila joka kestää vuodesta toiseen.

Kattilan koko on 1300 ml, joka soveltuu kahdelle hengelle tai esimerkiksi kahdelle kevyesti syövälle aikuiselle ja yhdelle lapselle.

Evernew tekee maailman parhaita titaanikattiloita retkeilijöille. Erinomaisen tästä tekee paino ja kestävyys: ultrakevyt kattila, joka kestää pitkään! Myös muut ominaisuudet ovat tarkkaan harkittuja: sopivan laakea muoto, pitkät kahvat, mitta-asteikko ja erinomainen kansi. Tämä tekee Evernew:n kattilasta mielestämme parhaan retkikattilan, ja se on kattila jonka valitsemme omille retkillemme mukaan.

Kattilan kahvat ovat erinomaiset, sillä ne tulevat melko kauas keittimen liekistä, jolloin kahva ei kuumene. Kansi imeytyy kiinni juuri sopivalla tavalla.

Malli: ECA534

 • Materiaali: 0,3 mm titaani
 • Mukana pakkauspussi
 • Koko: 15 x 7,7 cm
 • Paino: 130 g

Uutta: Tuoreimmassa versiossa kattilan kannen printit on vaihdettu tyylikkäämpään prässättyyn pikkutekstiin, joka ei pomppaa silmille yhtä paljon.

Vinkki: Jos käytät kattilaa nuotiolla, kärvähtävät kahvojen kumiset lämmöneristeet ajan myötä. Jotkut leikkaavat ne tällöin irti, ja jotkut poistavat eristeet heti kättelyssä. Alla on titaaninen kahva, joten eristeiden pois leikkaaminen ei juuri vaikuta käytettävyyteen.

Panosta laadukkaaseen retkikattilaan joka on ilo vaelluksilla vuodesta toiseen!

Paino 130 g (gramma)

3 arviota tuotteelle Evernew Ti U.L. Pot 1300

 1. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 3. Teemu Hartikainen (varmistettu kirjoittaja)

  Kevein kattila lumensulatukseen kevyellä talvivaelluksella!

  Hiihdin kattilan kanssa Norjan päästä päähän, ja kattila selviytyi reissusta moitteetta. 1300ml on juuri sopiva yhden hengen vesitalkoisiin. Käytin kattilaa niin bensakeittimen kuin kaasukeittimenkin kanssa, sekä myös tupien kamiinan päällä.
  Veden kaatamisessa pulloihin ja termariin kaatonokka on erittäin hyödyllinen, en tarvinnut erillisiä suppiloita. Kattilan kansi istuu tiiviisti paikalleen, mikä vähensi telttaan kertyvää kosteutta veden kuumentamisen aikana.

  Muista, että kattila on todella ohutta titaania, eli vettä tulee olla reilusti ruokaa valmistaessa, ettei ruoka pala pohjaan. Kuumenna vesi ensin ja lisää sitten kuivamuona -taktiikka toimii parhaiten. Sama pätee lunta sulatellessa, siemenvettä tulee olla pohjalla noin sentti ennen lumen lisäämistä.

  Mikä parasta, kattila ei jää vain talvikäyttöön, sillä se on kesäisin sopiva myös viikonloppureissuille kahdestaan!
  Jos etsimällä jotain pientä täytyy kattilasta lähteä moittimaan, niin punaiset suojukset kattilan kahvan päällä tahtoo muljuta hieman jos kattila on lähes täynnä eli painoa on enemmän kattilassa. Silloin vettä kaataessa saa pitää tiukemmin kiinni kahvasta.

Lisää arvio

EAN: 4934048637057 Tuotetunnus (SKU): EVERNEWUL1300ECA534 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,