Farlite Cold Soak -astia

4,40 

Paino: 50 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Farlite Cold Soak -astia on kevyt purkki kuivattujen ruokien ennallistamiseen ja kylmäliotettujen ruokien (esim. kuskus, nuudelisalaatti ja tuorepuuro) valmistamiseen. Se toimii myös kevyenä ja kompaktina shakerina proteiini- ja ateriajauheiden sekoittamisessa.

Testasimme useita vaihtoehtoja etsiessämme sopivaa purkkia. Tämä valikoitui niistä parhaaksi, sillä se on kevyt ja riittävän laakea, jotta tiskatessa käsi mahtuu purkin sisälle. Ei vuoda ylösalaisin käännettynä.

Astia on ykkösvalinta kuivuria retkieväiden valmistuksessa hyödyntävälle. Kokeile myös minimalistista vaellusta hyödyntämällä Farlite Cold Soak -astiaa kylmäliotettujen ruokien kanssa!

Farlite Cold Soak -astia

Sopivankokoinen astia kylmäliotettujen ruokien valmistamiseen. Sopiva muoto, jonka sisälle mahtuu käsi tiskaamaan, mutta jonka voi nostaa yhdellä kädellä mukin lailla. Tiivis purkki elintarvikehyväksytystä PET-muovista.

Keskikokoisella tiiviillä purkilla on yllättävän monta käyttömahdollisuutta retkellä. Astiaa voi käyttää esimerkiksi:

 • Kuivattujen ruokien ennallistamiseen
 • Kylmäliotettujen ruokien valmistamiseen
 • Shakerina
 • Ruokakulhona (myslit, kiisselit, lisukkeet, jne)
 • Mukina
 • Sotkevan ruoan (esim. voi) kuljetusastiana

Materiaali: PET, elintarvikehyväksytty

Tilavuus: 500 ml

Miksi kylmäliotus? Kylmäliotettujen ruokien suosio perustuu painonsäästöön ja vaivattomaan valmistamiseen ja nauttimiseen. Kun kattila, keitin ja polttoaine jätetään kotiin, säästyy painoa merkittävästi. Polttoaineen riittävyydestä ei myöskään tarvitse huolehtia. Erityisen suosittuja kylmäliotetut ruoat ovat juoksuvaelluksilla ja muilla minimalistisilla retkillä, joilla paino on karsittu minimiin. Täydennä kylmäliotettuja ruokia esimerkiksi kuivatun leivän, tortillojen ja maustettujen nachojen avulla. Löydät kylmäliotettuja ruokia hakutermillä “cold soak recipes”

Paino: purkki: 39 g, kansi 11 g, yhteensä 50 g

Mitat: pohjan halkaisija 9 cm, korkeus 9,5 cm

Paino 50 g (gramma)

10 arviota tuotteelle Farlite Cold Soak -astia

 1. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen puuron valmistukseen. Kaikki sekaisin astiaan ja antaa ajan tehdä taikansa. Muita ruokia ei vielä ole tullut kokeiltua.

 2. Topi Ruohisto (varmistettu kirjoittaja)

  Ajaa asiansa! Toimii myös loistavana säilytyspurkkina esim voille. Kylmäliuotetut couscous-ateriat todella hyviä. Tein tämän kanssa kesäkuussa Lapissa 500 kilometrin vaelluksen. Huom! Älkää kaatako kiehuvaa vettä kuppiin. Menettää muotonsa. Kuumaa vettä kestää.

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 4. Peggy Savonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nesteensä pitävä, helposti pestävä purkki. Jos ei gold soak ruuat kiinnosta, voi tuota käyttää muutenkin retkillä, tai kotona, vain mielikuvitus rajana.

 5. Saara (varmistettu kirjoittaja)

  Pysyy luotettavasti kiinni.

 6. Eemeli F. (varmistettu kirjoittaja)

  Monikäyttöinen ja kevyt. Olisi pitänyt tilata useita kerralla ihan kotikäyttöönkin.

 7. Janne (varmistettu kirjoittaja)

 8. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

 9. Ville-Markus (varmistettu kirjoittaja)

 10. Marja M. (varmistettu kirjoittaja)

  Toimii haluamaani tarkoitukseen. Sekoittelen proteiinijauheen omilla lisäyksillä. Varmasti käytän muuhunkin, missä kannellinen astia on tarpeen.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): COLDSOAK500ML Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,