Evernew Ti U.L. Pot 600

58,00 

Paino: 95 g

13 varastossa

Ultrakevyttä aatelia! Evernew Ti U.L. Pot on suosikkikattila silloin, kun haussa on pieni kattila jolla lämmitetään vesi retkiruokapussiin, tai ruoka valmistetaan lisäämällä kuuma vesi esimerkiksi minigrip-pussiin ruoan sekaan. Tässä kattilassa on kaikki kohdallaan: ultrakevyt paino, erinomainen kansi, kahva joka ei kuumene sekä mitta-asteikko.

Evernew:n tarkoin varjellulla valmistusprosessilla titaanikattiloista voidaan tehdä erittäin ohuita. Tämä tekee kattilasta hämmästyttävät kevyen – et voi olla hymyilemättä kun otat kattilan ensimmäistä kertaa käteen, sillä se tuntuu kädessä kepeältä kuin paperilennokki! Titaani on kuitenkin hyvin vahvaa, ja kyseessä on vahva ja kestävä kattila joka kestää vuodesta toiseen.

Kattilan koko on 600 ml.

Evernew Ti U.L. Pot 600

Evernew Ti U.L. Pot 600 on ultrakevyt mutta vahva titaanikattiloiden klassikko, joka on suunniteltu erityisesti viimeiseen asti viilattuihin reppuihin ja juoksuvaellukseen. Se on valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin muiden valmistajien kattilat, mutta on siitä huolimatta kestävä ja toimiva. Laakea muoto on tukeva keittimien päällä, ja sujahtaa luontevasti reppuun. Kattila on valmistettu käsin prässätystä titaanista Japanissa, joka kyllä näkyy ja tuntuu muotoilussa ja viimeistelyssä.

Kattilan kahvat ovat erinomaiset, sillä ne tulevat melko kauas keittimen liekistä, jolloin kahva ei kuumene. Kansi imeytyy kiinni juuri sopivalla tavalla.

Tämä kattila on parhaimmillaan kun kattilassa on keitetään kuuma vesi, joka kaadetaan pussiin ruoan sekaan. Näin selvitään pienellä kattilalla, mikä vähentää painoa.

Malli: ECA532

  • Materiaali: 0,3 mm titaani
  • Mukana pakkauspussi
  • Koko: 12,4 x 5,2 cm
  • Paino: 95 g

Uutta: Tuoreimmassa versiossa kattilan kannen printit on vaihdettu tyylikkäämpään prässättyyn pikkutekstiin, joka ei pomppaa silmille yhtä paljon.

Vinkki: Jos käytät kattilaa nuotiolla, kärvähtävät kahvojen kumiset lämmöneristeet ajan myötä. Jotkut leikkaavat ne tällöin irti, ja jotkut poistavat eristeet heti kättelyssä. Alla on titaaninen kahva, joten eristeiden pois leikkaaminen ei juuri vaikuta käytettävyyteen.

Paino 95 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Evernew Ti U.L. Pot 600”

EAN: 4934048637033 Tuotetunnus (SKU): EVERNEWUL600ECA532 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,