Evernew Ti Mug Pot 900

78,50 

Paino: 99 g

4 varastossa

Maailman kevyin 900ml kattila!

Evernew Ti Mug Pot 900 kilpailee Evernew Ti U.L. 900 -kattilan kanssa parhaan retkikattilan tittelistä. Tämä kattila on se kaikista kevyin. Pieni paino on saavutettu hieman pienemmillä kahvoilla ja kannella. Evernew Ti Mug Pot onkin huippulaadukas vaihtoehto retkikokkailuun vain parhaaseen tyytyvälle.

Evernew:n tarkoin varjellulla valmistusprosessilla titaanikattiloista voidaan tehdä erittäin ohuita. Tämä tekee kattilasta hämmästyttävät kevyen – et voi olla hymyilemättä kun otat kattilan ensimmäistä kertaa käteen, sillä se tuntuu kädessä kepeältä kuin paperilennokki! Titaani on kuitenkin hyvin vahvaa, ja kyseessä on vahva ja kestävä kattila joka kestää vuodesta toiseen.

Kattilan sisälle mahtuu 230 gramman kaasupatruuna, joka on joillekin se tärkein kriteeri. Pitkänomainen kattila sujahtaa myös monen rinkan juomapullotaskuun.

Tämä kattila on ehdoton valinta Evernew DX Stove -keittimen kumppaniksi, sillä kattilan pohjan uurteet on suunniteltu DX-keittimeen sopivaksi!

Evernew Ti Mug Pot 900

Evernew Ti Mug Pot 900 on ultrakevyt yhden hengen kattila. Se on valmistettu ohuemmasta materiaalista kuin muiden valmistajien kattilat, mutta on siitä huolimatta kestävä ja toimiva. Kattila on noin 20% kevyempi kuin muiden valmistajien vastaavankokoiset kattilat. Kattila on valmistettu käsin prässätystä titaanista Japanissa, joka kyllä näkyy ja tuntuu muotoilussa ja viimeistelyssä.

Kattilan kahvat on sijoitettu korkealle, jolloin ne kuumenevat mahdollisimman vähän. Kansi imeytyy paikoilleen juuri sopivasti. Mukimaisena kattilana tästä voi hörppiä myös tuopillisen kahvia aamun piristykseksi. Kaatonokan avulla voi kaataa vedet esimerkiksi pastan seasta pois.

Kattilan sisälle mahtuu 230 gramman kaasupatruuna!

Malli: ECA539 – korvaa vanhan ECA267R -mallin

  • Materiaali: 0,3 mm titaani
  • Mukana pakkauspussi
  • Koko: 11,9 x 9,9 cm
  • Paino: 99 g

 

Paino 99 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Evernew Ti Mug Pot 900

  1. Harri (varmistettu kirjoittaja)

    Erittäin kevyt kattila mistä löytyy kaikki tarpeellinen. Kansi pysyy hyvin kiinni ja rivat jämäkät.

Lisää arvio

EAN: 4934048637101 Tuotetunnus (SKU): EVERNEWMUG900ECA539 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,