CNOC Vecto – 2 litraa, 28 mm kierre

27,00 

Paino: 76 g

Nestehuolto on vaeltaessa tärkeässä roolissa. Pohjolassa vettä onneksi luonnossa piisaa parhaillaan suoraan nautittavaksi, mutta ainakin käsittelyn kautta juotavaksi. CNOC Vecto -vesipussi on veden keräämiseen, kuljettamiseen ja varastointiin ehkäpä paras ratkaisu. CNOC Vecto on helppo täyttää sen kokonaan aukeavasta peräpäästä ja samoin sen putsaaminen ja kuivaaminen on kätevää toisin kuin tavanomaisissa suljetuissa vesipusseissa. Tämän version kierre on 28 mm eli yhteensopiva yleisen Sawyer Squeeze -suodattimen kanssa.

CNOC Vecto on yksinkertaisen nerokas vesipussi täyttömekanisminsa, kestävyytensä sekä napakan kokonsa ja kevyen painonsa vuoksi. Vectolla sujuu niin veden kantaminen pidemmän kuivan taipaleen varalta kuin veden säilöminen leirikäytössä. Se on myös suunniteltu käytettäväksi vedensuodattimen kanssa ja 28 mm kierre onkin yhteensopiva mm. Sawyer Squeezen ja Platypus Quickdrawn kanssa.

Yleisominaisuudet:

 • Kokonaan aukeava peräpää, joka suljetaan vetimellä
 • 28 mm kierre, yhteensopiva mm. Sawyer Squeezen ja Platypus Quickdrawn kanssa
 • Helppo täyttää, puhdistaa ja kuivata
 • Vedin ja korkki kiinnitetty pussiin, eivät putoa
 • Kestää ulkoista painetta 100 kg
 • Ei sisällä BPA-, BPS- tai BPF-yhdisteitä

Tekniset ominaisuudet:

 • Tilavuus 2 litraa
 • Paino 76 grammaa
 • Koko pakattuna 17,5 cm x 5 cm x 3,75 cm
 • Koko käytössä 34 cm x 17,5 cm
 • Materiaalina elintarvikeluokkainen termoplastinen polyuretaani (TPU)
 • Käyttölämpötila -6 °C – 49 °C
Paino 76 g (gramma)
Väri

Blue, Orange

2 arviota tuotteelle CNOC Vecto – 2 litraa, 28 mm kierre

 1. Teemu Hartikainen

  Vesipussi on aivan mahtava varuste. Mielestäni Vecto rökittää monikäyttöisyydellään muut, kevyemmätkin versiot.

  Käytän Sawyer Squeeze-vedenpuhdistinta, ja tämä sopii sen kierteeseen just eikä melkein. Olen myös käyttänyt muita Sawyerin ja HydroBlun suodattimia tämän kanssa. Vecto on huomattavasti helpompi isolla suullaan täyttää nopeasti kuin mikään muu vesipussi. Suuaukko on joustava, joten pienimmästäkin norosta saa vettä otettua. Pussilla on helppo tehokkaammin puristaa vesi suodattimen läpi. Vesipussin saa oksallekin lenkistään roikkumaan, jolloin sopivalla suodattimella/kierreadapterilla vesipussista ja suodattimesta tekee painovoimasuodattimen. Käytän itse tätä optiota usein leirissä. Lisäksi vesipussilla on kätevä kantaa vesi leiriin, jos on aikomus yöpyä kauempana purosta tai muusta vesistöstä. Myös pesu/tiskivedet on pussilla helppo kuljettaa kauemmas veden äärestä retkietiketin mukaisesti.

  Minulla tämä on myös sillä ajatuksella mukana, että painaa vähemmän kuin kaksi litran limupulloa, mutta menee huomattavasti pienempään tilaan, eli on varakapasiteettia jos tietää pidemmän vesikannon olevan edessä, kuten vaikka helteisellä Herajärven kierroksella.

  Vecton uusimmassa versiossa on hienosti ajateltu myös, ettei korkki tai sulkulista voi karata, niille on näppärät kiinnitykset. Korkin kadotessa kuitenkin limupullonkorkki käy tähän, ja muitakin varaosia saa viimeistään valmistajalta. Itselläni pussi on ollut vuosia. Kunhan et laske kuumaa vettä pussiin, pussi pysyy toimintakunnossa kauan.

  Vectosta on saatavilla myös Katadyn Befreehen sopiva 42mm kierteen versio. Lisäksi on olemassa kolmen litran kokoisia pusseja, mutta olen itse sellaisenkin omistaneena kokenut, että 2L-versio on huomattavasti helpompi täyttää, kolmelle litralle ei yleensä ole tarvetta. Itselläni on litrainen juomapullo muutoinkin mukana, joten illan, yön ja aamun leirivedet kulkee hyvin mukana. Kolmelitrainen on myös hankalampi pakata repun sivutaskuun.

 2. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,