Gear Aid Tenacious Tape

9,90 

Paino: 15 g

12 varastossa

On olemassa jesareita ja sitten on Tenacious Tape. Tämä on se teippi jota yleisimmin käytetään retkeilyvaatteiden, makuupussien ja -alustojen, telttojen, kuivapussien ja muiden varusteiden siistiin ja pitävään korjaukseen. Olemme käyttäneet tätä itse mm. untuvaparkan paikkaamiseen, kipinänreikien paikkaamiseen kuoritakista, kuivapussin korjaamiseen ja myös arkisempiin vaatekorjauksiin esimerkiksi lastenvaatteissa. Teipin erottaa sen hyvä pysyvyys useimmissa retkeilykankaissa.

Tenacious Tapen ultrapitävä liima kiinnittyy useimpiin kankaisiin hyvin. Tämä toimii vedenpitävänä mainiosti myös kuorivaatteiden paikkaamisessa, etkä tarvitse erillisiä Gore-Tex -teippejä. Oma lähestymisemme teippeihin korjauspussissa onkin Tenacious Tapesta leikatut paikkalaput, ja lisäksi muutama metri ilmastointiteippiä rujompiin korjauksiin. Näillä selviää suurimmasta osasta haasteita. Tenacious Tape on konepesun kestävä 24 tuntia kiinnittämisen jälkeen.

Gear Aid Tenacious Tape

Kokeneen retkeilijän tunnistaa yleensä Tenacious Tapen määrästä vaatteissa. Kun rikkoontuminen yllättää, Tenacious Tape ratkaisee ongelman. Erityisen hyvä pieniin repeämiin ja kipinäreikiin. Toimii myös kohtalaisen hyvin silnylon-telttakankaalla, johon useimpia tavallisia teippejä on mahdotonta saada pitämään. Huomaamaton läpinäkyvä väri sopii vaatteen kuin vaatteen pinnalle.

Teippi on 24 tunnin päästä konepesunkestävä.

50 cm rulla, leveydeltään 7,5 cm.

Supervinkki: Kiehauta vettä kattilassa, ja hiero kiinnitettyä teippiä lämpimällä kattilanpohjalla. Näin teippi kiinnittyy “silitysraudan” ansiosta vieläkin jykevämmin. Varo kuitenkin liian kuumaa kattilaa, sillä se voi vaurioittaa tekokuituista kangasta.

 • Irrota & kiinnitä: Ei vaadi ompelua tai lämpöä. Irrota suojamuovista ja kiinnitä pinnalle. Paina teippiä lujasti kankaaseen hetken ajan.
 • Pestävä: Teippi on käsitelty vedenpitävällä pinnoitteella, ja se kestää pesun ja myrskyt.
 • Kestävä: Ultraluja liima kiinnittää teipin pysyvästi nyloniin, vinyyliin, kumiin, polyesteriin ja muoviin.
 • Huomaamaton: Läpinäkyvä teippi on huomaamaton (vaikka olemmekin sitä mieltä, että vaatteen paikkaus on kunniakas teko!)
 • Monikäyttöinen: Kiinnittyy lähes mihin tahansa pintaan, mukaan lukien teltat, riippumatot, makuupussit ja reput. Soveltuu kuorivaatteille.
Paino 15 g (gramma)

8 arviota tuotteelle Gear Aid Tenacious Tape

 1. Jarmo K. (varmistettu kirjoittaja)

 2. Saara (varmistettu kirjoittaja)

  Tätä en ole vielä tarvinnut, joten en osaa kertoa kokemuksia (lomake kuitenkin pakottaa antamaan numeroarvion tästäkin, jos haluaa arvioida muita samalla kertaa ostettuja tuotteita).

 3. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

 4. Hilla (varmistettu kirjoittaja)

 5. Ritva Ö. (varmistettu kirjoittaja)

  Ei vielä tarvittu, onneksi. Ensimmäisenä tuli mieleen jos vaikka telttaan tulee repeämä niin saa nopeasti paikattua.

 6. Kaj (varmistettu kirjoittaja)

  Korjaus pussiin ostin ja paikkasin repusta nirhauman. Läpinäkyvä teippi.

 7. Outi (varmistettu kirjoittaja)

 8. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 021563106923 Tuotetunnus (SKU): GATENACIOUSTAPECLEAR Osasto: Avainsana tuotteelle