Lawson Equipment Ironwire 2mm

22,90 

Paino: 58 g

Lawson Equipment Ironwire on huippuluokan teltannaru, jossa käytetään maailman parhaimpia kuituja. Lawson valmistaa narut lähes käsityönä pienessä kehräämössään. Tämä takaa sen että laatu on huippuluokkaa.

Ironwire on Lawsonin vahvin naru. Se on tehty dyneemaytimestä ja dyneemalla vahvistetusta polyestermanttelista. Hybridirakenne hyödyntää molempien materiaalien parhaita ominaisuuksia. Tuloksena on naru, joka on erittäin vahva, venymätön, hankauksenkestävä, UV-säteilyn kestävä, jäätymätön, pitää solmut hyvin ja solmut on myös helppo avata.

Ironwiren leikkauksen kestävyys on jotain ennennäkemätöntä. Tästä on hyötyä kun myrsky sahaa narua kiilaa vasten.

Jos NASA lähettäisi astronautteja kuuhun, he käyttäisivät tätä narua kuukävelyllä. Se on niin luotettava.

Tuotteen pituus: 15,2 m

Lawson Equipment Ironwire 2mm

Lawson Equipment Ironwire on erittäin vahva tarvikenaru/teltannaru järeään käyttöön. Mantteli on valmistettu dyneemalla vahvistetusta polyesterista, ja ytimen materiaali on Dyneema SK75. Polyestermanttelin ansiosta narun solmut eivät luista, ja naru on UV-kestävä. Dyneemaydin tekee narusta supervahvan ja leikkauksen kestävän. Naru on suunniteltu niin, ettei se sotkeudu herkästi harakanpesäksi. Narun ominaisuuksia ovat:
 • Erittäin korkea vetolujuus
 • Hyvin pieni venymä
 • UV-kestävä
 • Ei jäädy

Läpimitta: 2mm, paino: 3.80 grammaa/metri, Vetolujuus:  650 lbs

Tuotteen pituus: 15,2 m

FAQ: Narun manttelin ja ytimen sulattaminen yhteen esimerkiksi leikkaamisen jälkeen: Lypsä manttelia niin, että mantteli tulee ytimen yli noin 3 mm. Lypsämisen voi aloittaa vaikkapa puolen metrin päästä leikkauskohdasta. Sulata ytimen yli lypsetty mantteli niin, että se kapseloi sisällä olevan dyneemaytimen ympärilleen.

Valmistettu Yhdysvalloissa.

Lawsonin narujen osto-opas:

Reflective Glowire: Sopivin valinta huippuluokan teltannaruksi useimmille. Heijastaa ja ehkäisee kompurointeja. Jos epäröit, ota tämä – et pety.

Guywire: Sama kuin Glowire ilma heijastamisominaisuutta. Ota tämä jos haluat hieman edullisemman huippuluokan narun.

Ironwire: Järeä ultra-premium-naru dyneemaytimellä. Valitse tämä mikäli haluat parhaan narun mitä rahalla saa tai suunnittelet retkiä alueille joilla on voimakkaita myrskyjä.

Paino 58 g (gramma)
Väri

Olive, Yellow, Orange, Grey, Lime, Coyote Tan

1 arvio tuotteelle Lawson Equipment Ironwire 2mm

 1. Jukka (varmistettu kirjoittaja)

  Naru vaikuttaa paksummalta kuin 2 mm.

  • Farlite (kauppias)

   Terve! Tähän vaikuttaa se, että dyneemaytimellinen naru ei mene kasaan kuten tavallinen polyesternaru, joten se on paksumman tuntuista ja käyttäytyykin enemmän kuin tavallinen 2.5mm naru. Läpimitta on kuitenkin tuo 2 mm.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): LAWIRO2MMGY Osasto: