Lawson Equipment narunkiristin

1,95 

Paino: 3 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Lawson Equipmentin lentokonealuminista tehty narunkiristin toimii kuin junan vessa. Nämä pitävät 2-2,75 mm paksut narut kiristettyinä, ja lisäksi kiristäminen ja löysyttäminen on hyvin helppoa. Tämän tuotteen kohdalla kestävyyttä ei tarvitse edes mainita, sillä nämä ovat käytännössä ikuisia.

Lawson Equipment narunkiristin

Pitävin, kestävin ja helppokäyttöisin narunkiristin joka sopii Lawson Equipmentin huippuluokan naruille ja kaikillle muillekin teltannaruille.

Materiaali: 6061 T-6 Alumiini. Kiristimiä on pyöritetty hiontamyllyssä niin kauan, että ne ovat silkkisen sileitä – ei teräviä kulmia.

Tämä kiristin on Lawsonin 2mm versio, joka sopii  2mm – 2,75mm läpimitaltaan oleville naruille. Reiän koko 3,175 mm

Paino: 2,65 grammaa

 

Ohje: Pujota naru yhteen reikään ja toisesta reiästä takaisin. Näin muodostuu U-kirjain. Tee solmu narun päähän (esimerkiksi pysäytyssolmu toimii hyvin). Telttakiila tulee U-kirjaimen kohdalle. Kun haluat kiristää narun, liu’uta kiristintä narua pitkin. Löysätäksesi narua väännä kiristintä.

Paino 3 g (gramma)

3 arviota tuotteelle Lawson Equipment narunkiristin

  1. JUKKA (varmistettu kirjoittaja)

    Oletan, että ihan ok telttanarujen kiristysavuksi. Vielä testiä vailla – kevyt, minimalistinen ja halpa. Olisin vaan tilannut muutaman enemmän. Oikeasti ei aivan välttämätön varuste.

  2. Auli Y. (varmistettu kirjoittaja)

  3. Iiro (varmistettu kirjoittaja)

    Loistavan narun paras kaveri, loistava narunkiristin. Ei se tärkein tarvike, mutta valtava ylellisyys mikä kestää aikaa ja käyttöä. Helppo ja vaivaton kiristys onnistuu hanskatkin kädessä.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): LAWSBARTENS Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,