Leukotape P rakkoteippi

15,40 

Paino: 110 g

15 varastossa

Urheiluteipeissä on eroja, ja vaeltajan rakkoteippinä Leukotape P on lyömätön kuningas. Tätä metsästeltiin hyvä tovi Farlitelle ja nyt sitä on saatavilla.

Leukotape P on alunperin kehitetty polvilumpion tukiteippaamiseen. Liikkuvan polven teippaamiseen tarvitaan erittäin voimakkaasti kiinnittyvä ja joustamaton teippi. Samat ominaisuudet tekevät Leukotape P:stä parhaan rakkoteipin vaeltajan jalkoihin. Leukotape P kestää hankausta ja kosteutta siinä missä monet muut teipit ovat jo irronneet. Käytetään rakonalkujen ja hotspottien teippaamiseen, sekä ennaltaehkäiseviin rakkoteippauksiin esimerkiksi kantapäässä.

Rakkoteippi on yksi varuste missä ei kannata tyytyä halpikseen, vaan valita oikeasti laadukas. Leukotape P on tähän tarkoitukseen paras teippi, ja rullasta riittää lisäksi moniksi vuosiksi tavaraa. Teippi säilyy tosi pitkään hyvänä.

Jos et usko meitä, on Leukotape P myös esimerkiksi Andrew Skurkan, Jupiterin ja Sectionhikerin suosittelema rakkoteippi. Nämä herrat tietävät mistä puhuvat!

Leukotape P rakkoteippi

Leukotape P on urheiluteippi, joka sopii erinomaisesti vaeltajan rakkoteipiksi. Sen sinkkioksidi-kautsuliima on erittäin voimakkaasti kiinnittyvä, ja teippi pysyy pitkään paikallaan. Käytetään rakkoteippauksiin jaloissa ja urheiluteippinä vaelluksen ensiapulaukussa. Ensiaputeippinä Leukotape P on jäykkä, erittäin voimakkaasti tukeva urheiluteippi, ja se soveltuu erinomaisesti kuormitetun nivelen kuten nilkan tehokkaaseen vakauttamiseen.

Leukotape P pysyy paikallaan pitkään, siinä missä halpa urheiluteippi irtoaa jo vartin kävelyn jälkeen. Leukotape P voittaa myös ilmastointiteipin 10-0.

Leveys ja pituus: 3,8 cm x 13,7 m

 • Valmistettu rayon-kankaasta
 • Sinkkioksidi-kautsuliima

 Omat vinkkimme:

 • Käytä Leukotape P:tä mahdollisimman nopeasti kun huomaat rakon alkavan muodostua jalan iholle. Mitä aiemmassa vaiheessa teippaat, sen tehokkaampi on ehkäisy. Pyöristä teippipalan kulmat ja kiinnitä.
 • Mikäli rakko on jo muodostunut, laita rakon päälle esimerkiksi rasvalappu tai laastari ja teippaa sen yli. Näin teippi ei irrotettaessa revi rakkoa auki.
 • Käytämme itse Leukotape P:tä myös ennaltaehkäisevästi erityisesti kovien kenkien kuten vaellus- ja vuorikenkien sekä monojen kanssa. Myös uusien kenkien kanssa ennaltaehkäisevä teippaus on monesti järkevää, sillä tässä ei häviä kuin palan teippiä, mutta voi voittaa paljon mikäli ehkäisee pahan rakon.
 • Ennaltaehkäisevä teippaus on fiksua tehdä jo edellisenä iltana ennen retkelle lähtöä, sillä tällöin teippi ehtii kiinnittyä yön yli rauhassa.
 • Leukotape P.stä kannattaa leikata valmiita paloja vaelluksen ensiapulaukkuun. Pyöristä kulmat ja kiinnitä teippi leivinpaperille.

Sisältää lateksia.

Paino 110 g (gramma)

6 arviota tuotteelle Leukotape P rakkoteippi

 1. Teemu Hartikainen

  Vihdoin järkevä paikka hankkia 3,7cm leveää leukoteippiä! Apteekeista tätä ei meinannut löytyä kuin jostain netin perukoilta.

  Tämä leveys on mielestäni kelvollisin vaelluskäyttöön toisin kuin kantapään rakoille vähän liian kapea 2,5cm leveä, tai ruttuun menevä liiankin leveä 5cm teippi.

  Tuotekuvauksessa mainitaankin oikeastaan kaikki tärkeä tästä teipistä. Ja tietäjät tietää. Kokonainen rulla on vähän painava mukana reissussa joten jos mahdollista, valmiiden lappujen teko kannattaa. Pidemmillä vaelluksilla itselleni koko rulla on painonsa arvoinen.

  Teippiä voi käyttää myös useamman kerroksen päällekkäin jos rakko on jo syntynyt. Soveltuu myös esimerkiksi jalkaterän teippauksiin ja isomman laastarin improvisointiin haava/rasvataitteen kera. Onpa tätä maailmalla lenkkariin syntyneen reiän paikkaamiseenkin käytetty liiman kanssa.

  Teippi pysyy märässäkin varsin hyvin kiinni. Teippaus kannattaa vaihtaa ainakin muutaman päivän välein. Eriryisesti kostealla kelillä ei kannata repiä teippiä irti liian innokkaasti, koska teippi on niin tiukasti ihossa kiinni.

 2. Marko Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  pysyy ja rullasta riittää pitkään. Paras Rakkoteippi

 3. Matias (varmistettu kirjoittaja)

  Testasin kotona kaksi vuorokautta, ja hyvin pysyi. Kulma vähän oli rullaantunut (kun en muistanut niitä pyöristää). Rullalla on myös aika pitkäksi aikaa tavaraa

 4. Terhi F. (varmistettu kirjoittaja)

 5. Kaj (varmistettu kirjoittaja)

 6. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  paras teippi, jota olen jaloissani käyttänyt. Liima pitää monta päivää kovassakin käytössä kunhan sen laittaa kunnolla. Teippi pitää hyvin myös märissä kengissä ja sukissa. Käytän teippiä pääasiassa ultrajuoksukisoissa

Lisää arvio

EAN: 4042809042160 Tuotetunnus (SKU): LEUKOTAPEP Osasto: Avainsanat tuotteelle ,