Rawlogy Hierontapallo (korkkia)

12,90 14,90 

Paino: 20 g

Raskaan vaelluspäivän jälkeen mikään ei tunnu paremmalta, kuin pyöritellä hierontapallolla jalkapohjia. Rawlogyn suosittu korkkipallo on kevyt vaihtoehto, joka sopii myös vaeltajan rinkkaan. Paitsi jalkapohjia, sillä voi huoltaa myös jumisia pakaroita, reisien ja pohkeiden lihaskalvoja sekä rinkan painosta jumisia hartioiden ja selän lihaksia.

Rawlogyn pallo toimii todella hyvin suomalaisten autiotupien lattioilla ja lavereilla. Luonnossa kannattaa hyödyntää laakeita kiviä, kallioita ja kovapohjaista maata ohuella solumuovilla yhdistettynä.

Valmistettu 100% kestävästi kasvatetusta korkkipuusta. Soveltuu erittäin hyvin myös matkailijan jalkojen rentouttamiseen pitkän kaupunkikierroksen jälkeen.

Rawlogy Hierontapallo (korkkia)

Kevyt hierontapallo vaeltajan lihashuoltoon. Ehkäise ja hoida jumeja ja kipuja vaelluksella Rawlogyn korkkipallolla. Tämä on autiotupien iltapuhteiden suosikki, äläkä ihmettele, jos kaverisi haluaa myös lainata palloa!

Soveltuu erityisen hyvin seuravien alueiden hierontaan:

 • Jalkapohjat
 • Pohkeet
 • Reiden lihaskalvot, takareidet
 • Pakaran syvät lihakset
 • Yläselkä
 • Hartiat

Halkaisija:

Mini: 4,83 cm (Golfpallo)

Classic: 6,35 cm (Tennispallo)

Paino:

Mini: 20 g

Classic: 40 g

Kumpi koko? Classic on monipuolisempi, ja sen avulla on helpompi hieroa selkää ja jalan isoja lihaksia. Mini on ultrakevyt, ja sopii hyvin jalkapohjille, plantaarifaskiittiin ja triggerpisteille.

Valmistettu uusiutuvasta korkista Portugalista. Korkilla on Forest Stewardship Council (FSC) -sertifiointi, ja se on kestävästi kerätty.

Paino 20 g (gramma)
Koko

Mini, Classic

4 arviota tuotteelle Rawlogy Hierontapallo (korkkia)

 1. Peggy Savonen (varmistettu kirjoittaja)

  Kiva toimiva korkkipallo, joka hoitaa asiansa kuten kuuluu. Mikä parasta näitä Rawlogyn palloja en oo mistää muualta löytäny. Minkään muunkaan valmistamana ei golfpallon kokosta. Pitkään sellaista olin ettiny.

 2. Niko R. (varmistettu kirjoittaja)

  Juuri sopivan kokoinen jalkapohjahierontaan. Kevyt ottaa mukaan retkille

 3. Heikki H. (varmistettu kirjoittaja)

  Riittävän kova, hierontaan sopiva golfpallo, mutta keveämpi.

 4. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,