Montane Fireball Nano Hoodie M’s

187,30 

Paino: 225 g

Kokotaulukko

Fireball Nano on täysin uusi ultrakevyt aktiivieristetakki Montanelta. Katso painoa! Siinä missä samalla painolla saat ehkä kevyen fleece-paidan, tarjoaa Fireball Nano paitsi sopivasti lämpöä, myös tuulenpitävyyttä. Yhdistettynä aluskerrokseen takki on oivallinen vaihtoehto syksyn kylmiin vaellussäihin.

Aktiivieristetakki hengittää ja lämmittää sopivasti – takissa on käytännössä hengittävä tuulikangas sisä- ja ulkokankaana, ja lämmittävä ohut eristekerros keskivartalon kohdalla. Haluatko lisälämpöä syyskeleihin? Tässä on siihen yksi keveimmistä vaihtoehdoista.

Tämän kaltainen takki myös kuivuu valtavan nopeasti, sillä ohuet pintakankaat ja vanumainen eriste sitovat vettä hyvin vähän. Tämän takia Fireball Nano sopii hyvin haastaviin kosteisiin olosuhteisiin lisälämmöksi.

Kuvan malli: koko M,  Korkeus 185cm, Rinta 99cm

Montane Fireball Nano Hoodie M’s

Superkevyt ja monikäyttöinen aktiivieristetakki moneen vuodenaikaan. Fireball Nano toimii sekä väli- että päällikerroksena. Pue se fleecen tavoin päällikerroksen alle, tai takin tavoin sen päälle – Fireball Nano tuo lämpöä monipuolisesti ja kevyellä painolla! Torson ympärillä on 40g/m2 Dynamic Eco -eristettä, joka lisää lämpöä keskivartalolle. Joustava FEATHERLITE™ Air -ulkokangas huolehtii hengittävydestä ja kosteuden hallinnasta.

Takissa on joustavat hihansuut ja säädettävä helma. Integroitu pakkaustasku helpottaa takin laittamista reppuun.

Ominaisuudet:

  • Kypärän alle sopiva huppu
  • Taskut käsille
  • Helman säätö
  • Artikuloidut hihat, suunniteltu liikkeeseen
  • Joustavat hihansuut
  • YKK-vetoketjut, päävetoketju YKK Vislon

Materiaali:

  • Ulkokangas – Featherlite™ Air 12D 90% Nylon 10% Polyuretaani: hengittävä ja kevyt
  • Eriste keskivartalon kohdalla – Dynamic Eco 40g/m2 100% Kierrätetty Polyester: säänkestävä, lämmin joustava ja nopeasti kuivuva.
  • Sisäkangas – Featherlite™ Air 12D 90% Nylon 10% Polyuretaani: hengittävä ja kevyt

Ulkokangas: 90% Nylon, 10% Polyuretaani; Eriste: 100% Polyester (100% kierrätetty); Sisäkangas: 90% Nylon, 10% Polyuretaani

Paino 225 g (gramma)
Väri

Acer Red, Eclipse Blue

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Montane Fireball Nano Hoodie M’s”

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: