Enlightened Equipment Torrid Jacket M’s

239,80 

Paino: 240 g

Joskus olosuhteet ovat erityisen haastavat, ja kosteus tunkeutuu vaatteisiin taivaalta, maasta ja vaatteiden sisältä. Erityisesti hankalan kosteissa olosuhteissa keinokuituisella eristeellä täytetty kevyttoppatakki loistaa. Synteettinen eriste ei hätkähdä kosteutta, vaan lämmittää vielä kun untuvatakki on jo lässähtänyt.

Enlightened Equipment Torrid Jacket on kevytretkeilyklassikko, joka on jo pitkään lämmittänyt vaeltajia kosteissa olosuhteissa. Ultrakevyellä 215 gramman painolla (S-koko) se on myös yksi keveimmistä kuitutäytteisistä kevyttoppatakeista. Olemme valinneet takin kankaaksi ultrakevyen 7D nylonin, jota kevyempää ei löydy.

Torrid Jacketissa on käytetty Climashield Apex -eristettä, joka on parhaita synteettisiä vanuja paitsi lämpimyydeltään, myös kestävyydeltään: tämä takki ei litisty heti käytössä kuten jotkut keinokuitutäytteiset kevyttoppatakit.

 

Enlightened Equipment Torrid Jacket M’s

Keinokuitutäytteinen kevyttoppatakki toimii luotettavasti kosteissakin olosuhteissa. Onneksi meillä ei Suomessa koskaan sada. Leikki sikseen – joskus untuvatakki saattaa olla aika kärsineen näköinen kun se on ollut sateisen illan kuoritakin alla, ja tämän jälkeen pakattuna tiiviisti reppuun. Torridin kuitueriste ei ole pienestä kosteudesta moksiskaan, vaan kuohkeutuu lämmittämään luotettavasti. Sitä ei myöskään epäröi pukea kosteiden vaatteiden päälle.

Suosikki pitkän matkan vaeltajien keskuudessa, Torrid Jacket on kevyt ja monikäyttöinen. Täytteenä on 2oz/yd² CLIMASHIELD™ APEX. Ultrakevyessä nylonkankaassa on vettähylkivä käsittely. Helma ja hihat ovat joustavat ja pitävät lämmön takin sisällä. Säädettävä huppu lisää lämpöä, ja vetoketjussa on leukasuoja mukavuutta tuomaan. Takissa on kaksi taskua käsien lämmittelyyn.

Takin koko on noin puoli numeroa reilu, jotta alle saa vaatekerroksia. Raglan-hihojen ansiosta liikkuminen ja touhuaminen takin kanssa on miellyttävää, eikä takki nouse ylös.

Paino: 215 g (S-koko)

Materiaalit

 • 2oz/yd² CLIMASHIELD™ APEX -eriste toimii untuvaa paremmin kosteissa olosuhteissa, kuivuu nopeasti, pakkautuu pieneen tilaan ja on helppo pestä.
 • 7D nylon sisä- ja ulkokangas on ultrakevyt ja hyvin ohut
 • Väri: Harmaa (ulkopuoli) / lohenpunainen (sisäpuoli)
 • Puoli numeroa suuret koot, jotta alle mahtuu vaatteita ja lämmittävä staattinen ilmakerros

Ominaisuudet:

 • Kiristettävä huppu
 • Raglan-hihat
 • Vetoketjulliset eristetyt sivutaskut. Helman kiristysnaru taskun sisältä säädettävissä.
 • Elastiset hihan resorit

 

 

Paino 240 g (gramma)
Koko

S, M, L, XL

1 arvio tuotteelle Enlightened Equipment Torrid Jacket M’s

 1. Heljä M. (varmistettu kirjoittaja)

  Täydellinen takki tauolle, leiriin ja lisälämmöksi yöllä. Todella kevyt ja pieneen pakkautuva. Ei ota nokkiinsa kosteudesta.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: