Nitecore Carbo 20000

118,50 

Paino: 296 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Carbolla on asiaa: maailman kevein 20 000 mAh virtapankki on päivittynyt vieläkin kevyemmäksi. Samalla se on saanut vahvistuksekseen superlujan hiilikuituisen unibody-rakenteen. Paitsi että se on kevyt, on se myös lujaa tekoa. Carbo 20000 kestää pudotusta jopa 1,5 metrin korkeudesta rakenteensa ansiosta. Samanlaista rakennetta käytetään kun tehdään superkestäviä kännykänkuoria – niitä joiden mainoksessa puhelimia tiputellaan helikopterista.

20 000 mAh antaa reilusti virtaa retkeilypuuhiin, tarvitsit sitä sitten valokuvaukseen, puhelimen lataukseen, otsalampulle tai dronen akkuihin. Suurikapasiteettisen virtapankin kanssa ei tarvitse aprikoida sitä, viitsiikö urheilukelloa enää ladata, tai kehtaako käyttää puhelimen akkua videoklipin nauhoittamiseen. Iso kapasiteetti antaa mielenrauhaa siitä, että virtaa riittää.

Niin, ja mainitsimmeko, että tämä on kapasiteettiluokassaan maailman kevein? Se ihan oikeasti myös on tätä, yhtä kevyttä et tule löytämään.

Nitecore Carbo 20000 on 20 000 mAh:n varavirtalähde. Sen kuori on valmistettu unibody-rakenteella hiilikuituvahvistetusta CFRP-materiaalista (Carbon Fiber Reinforced Polymer). Tämä tekee virtalähteestä lujan, ja se ei halkea pudotuksesta helposti. Verrattuna tavallisiin virtapankkeihin, se kestää jopa 200% enemmän puristusta. Tämä auttaa silloin, kun astut leirissä vahingossa virtapankin päälle.

Kevyen hiilikuiturungon ansiosta Carbo 20000 on myös 34 % kevyempi kuin tavanomaiset varavirtalähteet samassa kapasiteettiluokassa. Laadukas rakenne tekee virtapankista myös mukavan kädessä pidettävän.

Carbo 20000:ssa on kaksi porttia: USB-A, jossa on 18W teho ulospäin, ja USB-C, jossa on 20 W teho ulospäin ja 18 W sisäänpäin. Kaksi porttia tarkoittaa sitä, että voit ladata virtapankkia samalla kun se lataa laitetta. Tämä on kätevää, jos mukana on vain yksi pistorasiaan menevä USB-laturi, niin kuin julkisilla retkikohteisiin liikuttaessa monesti on.

Jos olet harkinnut aurinkopaneelin mukaan ottamista vaellukselle, on tässä sille reilusti parempi vaihtoehto. Toisin kuin paneeli, iso varavirtalähde on kevyempi ja toimii myös pilvisellä säällä ja metsässä, eikä paneelien suuntaamisista ja muusta säädöstä tarvitse välittää. Se vain toimii.

Lentokonematkustajaa ajatellen virtapankin nimellisteho jää alle 100 Wh:n, joten sen ottaa lennolle mukaan. Laite tukee USB-C Power Delivery sekä QC 3.0 -standardeja nopeaan lataukseen.

Varaustilaa on helppo tarkkailla viisiportaisen LED-merkkivalon avulla. Vaellusolosuhteissa käyttö on huoletonta IPX5-luokituksen ansiosta. Turvallisuus on otettu huomioon ylivirta-, ylilataus-, oikosulku-, ylipurku-, ylijännite- ja lämpötilasuojauksin.

Huolehdi virtapankistasi: Älä säilytä sitä tyhjänä. Jos virtapankki tyhjenee, lataa se ennen säilytystä. Varaus tippuu myös ajan myötä, joten huolehdi lataustasosta noin puolen vuoden välein. Parhaiten litiumioniakku säilyy, jos säilytät sen noin 50% varaustasossa. Itse tykkäämme säilyttää näitä täydempänä sähkökatkojen varalta.

Tekniset tiedot:

 • Paino 296 g
 • Litiumionikenno
 • Kapasiteetti: 20 000 mAh 3,85 V (77 Wh)
 • Input
  • USB-C: 5V⎓2.4A / 9V⎓2A
 • Output
  • USB-C: 5V⎓3A / 9V⎓2.22A / 12V⎓1.68A
  • USB-A: 5V⎓3A / 9V⎓2A / 12V⎓1.5A
  • Dual Ports: 5V⎓3A (MAX)
 • Mitat: 124mm x 60mm x 21,8mm
 • IPX5-luokiteltu
 • Mukana: USB-C-latauspiuha

Paino 296 g (gramma)

2 arviota tuotteelle Nitecore Carbo 20000

 1. Heljä (varmistettu kirjoittaja)

 2. Sami (varmistettu kirjoittaja)

  Toistaiseksi virtapankki on toiminut erinomaisesti ja täyttänyt odotukseni. Se on kevyt ja sen mukavan pyöreät muodot tekevät siitä helpon kantaa mukana.

Lisää arvio

EAN: 6952506495702 Tuotetunnus (SKU): NITECARBO20000 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,