Nitecore NU25 400L

Original price was: 59,20 €.Current price is: 48,90 €.

Aikaisempi alin hinta: 48,90 .

Paino: 56 g

5 varastossa

Nitecore NU25 400L on huippusuositun NU25-lampun manttelinperijä. Se tarjoaa pohjoismaisissa kolmen vuodenajan olosuhteissa erinomaiset ominaisuudet painoonsa nähden. NU25:ssa on erinomaisessa tasapainossa kaikkea: keveyttä, valovoimaa, hyvää akunkestoa ja käytettävyyttä. Tämän vuoksi se on kokeneiden vaeltajien keskuudessa yksi suosituimmista otsalampuista. Uusin versio tykittelee jo 400 lumenin valon vain 56 gramman painolla.

NU25:n erinomainen ominaisuus on se, että sitä voi ladata ulkoisesta virtapankista samalla kun lamppu on päällä. Jos mukana kulkee virtapankki, vaikkapa Nitecoren NB10000, voit huoletta käyttää valoa ilman, että pitäisi erikseen varata aikaa sen lataamiselle.

Nitecore NU25 400L

NU25 on kevyt huippuluokan otsalamppu. Useimmilla vaelluksilla ei tarvita Nitecore HC33:n kaltaista superkirkasta lamppua, vaan hieman kevyempi lamppu riittää.

NU25:ssä on yhden valomoodin sijaan kaksi moodia: pitkälle kantava spotti sekä leveämpi valokeila, joissa kummassakin on 200 lumenin valovirta. Yhdistettynä nämä moodit antavat jo reilusti valoa, siis 400 lm. Leveän “flood”-asetuksen alin teho on 6 lumenia, jolla pärjää mainiosti leiriaskareiden parissa. Lisäksi valittavana on pimeänäköä suojeleva 10 lumenin punainen valo, joka on myös omiaan leirikäyttöön.

Päävalon eri voimakkuussäädöt mahdollistavat sopivan valon määrän eri tilanteissa. Tyypillisessä leirikäytössä ja hämärässä liikkumisessa riittää omien kokemustemme mukaan toiseksi alin säätö leveällä valokeilalla (60 lm), jolloin operointiaikaa on 10 tuntia. Pienimmälläkin säädöllä (6 lm) pärjää leirissä ja akun kesto tällä asetuksella on jo 45 tuntia. Tehokkain 400 luumenin säätö toimii sekin jopa 2h 40 min.

Punainen valo ei häiritse ihmisen omaa hämäränäköä tai nukahtamista. Siksi se onkin omimmillaan jos esimerkiksi yöllä joutuu kömpimään teltasta ulos vastaamaan luonnon kutsuun.

Lampussa on ultramatala virrankulutus standby-tilassa, joten lamppu säilyy kaapissa pitkään toimintavalmiina – toki se kannattaa silloin tällöin ladata, kuten muutkin litiumioniakulla toimivat laitteet.

NU25:n pääpannan saa irti, ja sen voi pestä esimerkiksi hikisen treenin jälkeen. Pääpanta toimii myös hikinauhana, vaikka ilman lamppuakin.

NU25 400L ja NU25 UL erot: Lamppu on molemmissa sama, mutta ero tulevat pääpannassa. UL-mallin panta on kevyempi, tässä lampussa panta on parempi juostessa ja toimii samalla hikinauhana. 

Tekniset tiedot

 • Lamppu akkuineen ja otsanauhoineen 56 g
 • Maksimivalovirta 400 lm
 • Valonsäteen maksimikantama 64 m
 • Maksimivalovoima 1029 cd
 • Maksimikäyttöaika 45 h
 • Kotelo valmistettu kevyestä polykarbonaatista
 • Ladattava litiumioniakku USB-C-liitännällä
 • IP66-luokitus, iskunkestävä 1 metriin
 • 4 indikaattorivaloa akun varauksesta

Paino 56 g (gramma)
Väri

Black, Yellow

1 arvio tuotteelle Nitecore NU25 400L

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Ainakin lyhyen testauksen pohjalta hyvin toimii, mukava päässä

Lisää arvio

EAN: 6952506407439 Tuotetunnus (SKU): NITENU25400L Osasto: Avainsanat tuotteelle ,