Nitecore LA10 retkilyhty

25,90 

Paino: 43 g

9 varastossa

Joskus pieni lyhty on tarpeellinen teltan valaisemiseksi. Nitecore LA10 on kevein ja kompaktein löytämämme retkilyhty, joka toimii edelleen mainiosti. Onko toiveissa tasainen valo teltassa kokkailuun tai pieni lamppu autiotuvan pöydän ylle? Tällä se onnistuu kevyemmin kuin monella muulla ratkaisulla.

Nitecore LA10 on pieni retkilyhty, joka on paitsi tunnelmaa luova, myös käytännöllinen. Valaise sen avulla teltta revontulikuviin, ja käytä lyhtyä vilkkuvana majakkana löytääksesi takaisin tunturihuiputuksen jälkeen.

ISPO-palkittu suunnittelu, jossa varjostimen saa vedettyä alumiinirungon sisälle suojaan huulirasvapuikon kaltaisella mekanismilla.

Nitecore LA10 retkilyhty

Nitecore LA10 on palkittu pieni retkilyhty syksyn ja talven pimeisiin iltoihin. Ripusta autiotuvan pöydän ylle tai teltan kattoon. LA10 -lyhdyssä on myös magneettipohja, jonka avulla sen saa kiinnitettyä esimerkiksi autiotuvan ikkunakilpeen tai auton sisäkattoon. Pieni lyhty on myös retkivalokuvaajalle hyödyllinen, sillä sen avulla saa hajavaloa kohteen kasvoille sekä esimerkiksi teltan valaistua tunnelmallisia yökuvia varten.

Huulirasvapuikon lailla sisään vedettävä varjostin on mainio keksintö, sillä lyhty ei vaurioidu kovassakaan käsittelyssä.

LA10 toimii yhdellä AA-paristolla, ja voit käyttää alkaliparistojen lisäksi ladattavia akkuparistoja tehokäytössä ja litiumparistoja pakkasella.

Nitecore LA10 -lyhydyssä on juuri sopivat valomoodit:

  • 135 lm kun tarvitaan kirkasta valoa
  • 40 lm yleiskäyttöön
  • 10 lm lukemiseen ja myöhäisiltaan
  • Vilkkuva majakka kun haluat löytää takaisin teltalle tunturin laelta

IPX6 -kosteussuojattu ja iskunkestävä 1.5 metriin.

Kun LA10 ei ole retkikäytössä, se toimii mainiosti mökin huussin valona, autoretkeilijän lukuvalona ja kodin varavalaisimena sähkökatkojen aikaan.

Mukana tulee ripustuslenkki. Paristo (1 x AA) ei sisälly pakkaukseen.

 

  

 

Paino 43 g (gramma)
EAN: 6952506402397 Tuotetunnus (SKU): NITECORELA10 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,