Therm-a-Rest NeoAir XTherm NXT Large

Alkuperäinen hinta oli: 329,00 €.Nykyinen hinta on: 298,50 €.

Aikaisempi alin hinta: 298,50 .

Paino: 570 g

2 varastossa

Therm-a-Rest NeoAir Xtherm on yksi suosituimmista makuualustoista, eikä syyttä. Se on hyvin lämmin alusta, joka on samalla riittävän kevyt ultrakevyille vaelluksille. Jos etsit mahdollisimman monikäyttöistä makuualustaa, on Xthermiä vaikea päihittää.

Xtherm on alusta, joka on täysin talvikelpoinen. Eikä ainoastaan juuri ja juuri, vaan Xtherm on suosituimpia alustoja Everestillä ja polaarialueilla. Se on yksi lämpimimpiä alustoja äärimmäiseen kylmyyteen. Samalla se on kevyt, ja soveltuu kesän vaelluksille mainiosti. Ultrakevyt ja ultralämmin – kaksi syytä, joiden vuoksi Xtherm on hyvä valinta retkeilijän ensimmäiseksi ja viimeiseksi makuualustaksi.

Xtherm on myös makuualusta, jonka otamme itse vaellukselle mukaan useimmiten, joten tästä löytyy paljon kokemusta.

Therm-a-Rest NeoAir XTherm NXT Large

Makuualusta kaikkiin olosuhteisiin ultrakeveistä vaelluksista sydäntalven hyytäviin olosuhteisiin. Edistyksellisen Triangular Core Matrix™ -rakenteen ja ThermaCapture™ -teknologian ansiosta XTherm NXT tarjoaa huiman 7,3 R-arvon, mutta painaa silti vain 570 grammaa Large-kokoisena. Se tarjoaa markkinoiden parhaan lämpö-paino-suhteen.

XTherm NXT on lämpimämpi ja paksumpi kuin vanhempi malli. 3 tuuman paksuus ja vaakasuorat kammiot takaavat mukavuuden ja tuen koko yön ajaksi, ja kestävä 70D nailonpohja varmistaa alustan kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä. WingLock™ -venttiili mahdollistaa nopean täytön ja tyhjennyksen myös jäisissä olosuhteissa, ja sen käyttö on helppoa myös hanskat kädessä. Jos tarvitset luotettavaa lämpöä yöllä, oli sitten kuinka kylmä tahansa, ja tila reppusi on rajallinen, ei ole parempaa makuualustaa kuin XTherm NXT.

  • Paras lämpö-paino-suhde : R-arvo 7,3, mutta paino vain 570 grammaa. (Large)
  • Huippuluokan mukavuus: reilu paksuus ja vaakasuorat kammiot tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta pitäen samalla painon mahdollisimman alhaisena.
  • Ultrakevyt mutta kestävä: 70D nailonpohja kestää pitkäaikaista käyttöä retkillä, kun taas 30D ripstop-nailon päällinen pitää makuualustan kevyenä ja helposti pakattavana.
  • WingLock™ -Venttiili: Nopea täyttö ja tyhjennys myös jäisissä olosuhteissa ja hanskat kädessä.

Mukana pumppupussi, säilytyspussi ja korjaussarja.

 

Paino 570 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Therm-a-Rest NeoAir XTherm NXT Large

  1. Jaakko (varmistettu kirjoittaja)

Lisää arvio

EAN: 0040818116357 Tuotetunnus (SKU): TRXTHERMNXTL Osasto: