Kaira Arctic

28,90 

Paino: 265 g

4 varastossa

Kevyen ei tarvitse olla kallista! Kaira Arctic on Suomessa valmistettu haitarimallinen solumuovi, joka on eristävyydeltään sopiva kesän ja alkusyksyn vaelluksille. Alusta painaa vain 265 grammaa, joten se jättää monet ilmatäyteiset alustat taakseen. Kevyt solumuovinen alusta toimii erinomaisesti myös juoksuvaelluksilla ja muussa vauhdikkaassa menossa, sillä se kiinnitetään useimmiten repun ulkopuolelle, eikä tällöin vie tilaa pienen repun sisältä. Vaihtoehtoisesti voit käyttää sitä pehmustamaan ja jäykistämään ultrakevyen repun selkää.

Kaira Arctic on valmistettu Suomessa. Tykkäämme tästä erityisesti solumuovin osalta, sillä näin vältämme ilmaa täynnä olevien solumuovialustojen kuljettelun maailman ääristä, ja vähennämme kuormitusta ympäristölle.

Kaira Arctic

Kaira Arctic on haitarimallinen solumuovialusta. Taitettavana tosi helppo avata ja pakata lyhyillekin tauoille, mukana joustolenkit.
Reilun kokoinen 3 vuodenajan makuualusta, kevät- kesä ja syyskäyttöön. Umpisolumuovi ja alustassa olevat ilmataskut eristävät tehokkaasti kylmyyttä ja kosteutta. Kompaktin kokoisena ja erittäin kevyenä sopii erinomaisesti makuualustaksi. Solumuovialustaa uskaltaa käyttää myös nuotion äärellä. Tämä toimii myös mainiosti talviretkeilijän toisena alustana.

Käyttövinkki: alustaa voi käyttää myös tuplasti lämpimänä kaksinkerroin taitettuna. Tällöin se asetataan torson kohdalle. Jalkojen alle kannattaa tällöin laittaa rinkka, ja pään alle tyyny (ei tarvitse alustaa). Taitellun alustan väliin voi laittaa kosteita vaatteita, jolloin ne yön aikana hieman kuivuvat, tai ainakin ovat mukavan lämpimät takaisin päälle puettaessa. Alustaa voi myös leikata sopivan kokoiseksi jos se tuntuu turhan pitkältä tai leveältä.

Koko: 52 x 185 cm, paksuus 10 mm. Taitettuna 52 x 15 x 13cm.

Arviomme R-arvosta: 1.5-1.75

 

 

 

Paino 265 g (gramma)

4 arviota tuotteelle Kaira Arctic

  1. Teemu Hartikainen

    Solumuovialustojen kunkku, ainakin kevytretkeilijälle! Kevyempi kuin muut solumuovit, toki hienoisella uhrauksella lämpimyyden suhteen. Lähinnä alussa, sillä moni erityisemmällä kennorakenteella valmistettu alusta ajan kanssa lässähtää. Tämä ei! Itse olen käyttänyt alustaa, tai siis sen puolikasta (130g) tuotekuvauksessakin kerrotulla tavalla torson alla, varmaan jo yli 1500km vaellusten aikana viime vuosina. Vain hieman pientä normaalia kulumaa pinnassa. Alusta on kotimainen, mistä todella iso plussa – vieläpä edullinen! Menee pienempään tilaan kuin muut rakenteeltaan vastaavat solualustat. Haitarimallinen on mielestäni kaikista kätevin, on nopea myös ottaa istuinalustaksi tauolla. Itselleni alusta on mennyt noin +5 asteen paikkeille mukavasti yksinkertaisena. Paino voi vaihdella n. 250-300g välillä. Kevyempi kuin vastaavat tiheämmät suosituksi nousseet EVA-solumuovialustat. Pidän alustan repun ulkopuolella alareunassa vaakatasossa pohja ylöspäin taiteltuna, tällöin ainoastaan pohja kastuu sateella ja pinta pysyy kuivana ilman eri suojia.

  2. Mirja (varmistettu kirjoittaja)

  3. Antti (varmistettu kirjoittaja)

  4. Mira A. (varmistettu kirjoittaja)

    Onpas lämmin alusta kerta kaikkiaan. Pidin istuma-alustana laavulla ja meinasi olla jopa turhan lämmin, kun asteita oli +14C tms. Yöksi pääsi sitten ohuen itsestään täyttyvän makuualustan alle ja siellä lämmitti juuri sopivasti.

Lisää arvio

EAN: 6416684445008 Tuotetunnus (SKU): KAIRAARC Osasto: Avainsana tuotteelle