Kaira Extreme alusta

9,90 

Paino: 140 g

12 varastossa

Solumuovialustojen suomalainen legenda Kaira Extreme on saapunut Farlitelle!

Kaira Extreme on ohut solumuovialusta, joka taipuu moneen. Siitä saa hyvin kevyen lisäbuustin makuualustalle kylmillä keleillä. Kaira Extremeä voi myös käyttää loikoilualustana nuotiolla ja isona “istuinalustana” kun halutaan tauolla kunnolla vaakatasoon. Monet käyttävät tätä myös saksiakseen alustasta sopivia höyhenenkeveitä istuinalustoja tai pot cozyn valmistusmateriaaleja. Materiaalista voi myös tehdä juomapullolle jäätymissuojan talvikäyttöön sekä sadehameen, joka toimii myös istuinalustana.

Olemme myös kuulleet huhua, että ultrakevyen vaelluksen kovat pojat käyttävät tätä ainoana makuualustanaan. Vaikka itse viihdymme mielummin prinsessapedillä, on tämäkin mahdollista, jos olet superultrakevyt, askeetikko, hullu ultrajuoksija tai muuten vaan nautinnoista kieltäytyjä. Ennen kuin harkitset tätä, huomioi että alustan paksuus on 3 mm, ja tutkaile sitten viivoittimelta mitä se tarkoittaa.

 

Kaira Extreme alusta

Kaira Extreme on ohut solumuovialusta moneen käyttötarkoitukseen. Hinta ei päätä huimaa, joten tästä voi myös saksia omia projekteja. Farliten väellä näitä on kaksin kappalein: toinen saksittavaksi projekteihin, toinen täyspitkänä.

Alumiinipintainen pieneen tilaan taittuva solumuovimakuualusta, käyttö sellaisenaan tai muiden esim. itsetäyttyvien makuualustojen kanssa lisäeristeenä. Todella kevyt ja kestävä kaksikerrosmateriaali, jossa alumiinikalvo toimii hyvänä lisäeristeenä kosteutta ja kylmää vastaan.

Valmistettu Suomessa, avainlippu.

Koko avattuna 55 cm x 190 cm ja paino vain 140 g.

R-arvo arviolta noin 0,5-0,75.

 

 

Paino 140 g (gramma)

1 arvio tuotteelle Kaira Extreme alusta

  1. Teemu Hartikainen

    Tämä on varsin mainio makuualusta, jos käyttää yhdessä ilmatäytteisen alustan kanssa. En aivan niin sissi ole, että kesällä yksistään käyttäisin, mutta hyvän mättään etsiessä varmasti menee ihan mukavasti. Itselläni on ollut talvikäytössä Xthermin päällä toisena alustana – rinkkamatkalaisena tämä vie vähiten tilaa. Ideana, että päällä oleva ohut solumuovi lämpenee nopsaan kääntyillessä, eikä kylmiä kohtia alustaan tällöin jää – ilmatäytealustalla kun kestää kauemmin lämmetä paikoittain. Tietystihän lisäalusta myös lisälämpöä tuo. Hopeapinta on tarkoitettu päälimmäiseksi – se ei heijasta kylmää pois, vaan kehonlämpöä takaisin itseään päin. Jos nyt huomattavaa merkitystä oikeasti on. Pinnoite ajan kanssa lähtee irtoilemaan paloissa, päällä on ohut muovikalvo. Noin 1400km jatkuvaa talvikäyttöä kesti minun käytössä, edelleen menee joihinkin projekteihin materiaalina paremmin selvinneet kohdat.

Lisää arvio

EAN: 6416684450002 Tuotetunnus (SKU): KAIRAEXTR Osasto: Avainsana tuotteelle