Bonfus Saccus 48L

259,00 279,00 

Aikaisempi alin hinta: 279,00 .

Paino: 440 g

Bonfus Saccus 48L on tämän hetken edistyksellisimpiä ultrakevyitä reppuja. 440 gramman painolla se on erittäin kevyt huomioiden tilavuus ja pehmustettu lantiovyö.

Saccus 48L on tukirangaton ultrakevyt reppu. Se on valioesimerkki tyypillisestä kevytretkeilijän repusta. Tilavuuden puolesta Saccukseen mahtuu ultrakevyen retkeilyvarustuksen lisäksi noin reilun viikon ruoat.

Olemme valinneet valikoimiimme Ultra 200X -kankaasta valmistettuja Saccuksia, sillä se on mielestämme tämän hetken paras reppumateriaali.

Väri: Musta

Bonfus Saccus 48L

Bonfus Saccus 48L on huippuluokan tukirangaton ultrakevyt reppu. Se on tämän hetken vaellusreppujen kiistatonta kärkeä. Saccuksessa yhdistyvät parhaat mahdolliset materiaalit ja tarkkaan harkitut ominaisuudet. Yksityiskohtien miettimisessä on käytetty tarkkaa harkintaa, ja Saccukseen on valikoitunut ultrakevyiden reppujen miljoonien kilometrien evoluutiosta selvinneet parhaat ominaisuudet.

Saccuksen tilavuus on juuri sopivassa tasapainossa: 48 litraa on vielä erittäin kevyt, mutta siihen ei tarvitse änkeä tavaroita ja ruokia.

Materiaalista: Farliten valikoimiin on valittu vain Ultra 200X -kankaasta valmistettuja Saccuksia, sillä oma mielipiteemme on, että se on tällä hetkellä yksinkertaisesti paras reppumateriaali. Ultra 200X (119g/m2 | 3.5oz/sqy) on valmistettu kudotusta huippuvahvasta UHMWPE-kuidusta. Ultra 200X:ssa on esimerkiksi monissa ultrakevyissä repuissa käytettyyn DCF 2.92-kankaaseen verrattuna 3x enemmän UHWMPE-kuitua, ja se on 3x vetolujempi ja 7x hankauksenkestävämpi. Kankaan sisäpinnalla on laminoituna ohut polyesterkalvo, joka tekee repusta erittäin vettä hylkivän, jopa vedenpitävän. Lisäksi kankaassa on X-mallinen ripstop-ruudukko. Repun pohja on vieläkin kestävämpää Ultra 400X-kangasta.

Huom: Aiemman vuoden Ultra 200 (ilman X) -kankaasta tehdyt reput myydään alennuksella. Ainoa ero on kankaassa, joka on huippulaadukasta Ultra 200 -kangasta ilman X-ruudukkoa. Ero uuteen vuosimalliin on hyvin pieni, ja tässä onkin mainio mahdollisuus säästää huippulaatuisesta repusta!

Ominaisuudet:

 • Pehmustettu lantiovyö Robic HDPE 210D -materiaalista on ommeltu kiinni reppuun, jotta paino siirtyy maksimaalisesti hartioilta lantioille. Lantiovyössä on lenkkejä, joihin voi kiinnittää lantiovyöpusseja (myydään erikseen) tai muita varusteita.
 • Ultra 400X-vahvistettu pohja.
 • Joustava tasku vasemmassa olkaremmissä.
 • Iso joustava spandex/nylon-verkkotasku repun ulkopuolella vetää runsaasti tavaraa.
 • Jäähakun lenkki.
 • Kuivapussin lailla suljettava suuaukko.
 • Repun yli tuleva nauhalenkki, jonka alle saa esimerkiksi istuinalustan tai pienen solumuovisen makuualustan.
 • 4-pisteiset kompressionarut, joiden avulla repun saa napakasti istuvaksi pienemmälläkin sisällöllä. Kompressionarut kattavat koko repun pohjasta ylös asti.
 • Mukavat 11mm paksut olkaremmit, materiaali EVA-foam ja 3D spacer mesh. Erityisesti niskan alueen mukavuuteen on kiinnitetty huomiota.
 • Daisy chain olkaremmeissä mahdollistaa olkaremmipussien, satelliittiviestimien ja muun tavaran kiinnittämisen.
 • Rintaremmi kiinnittyy lenkillä olkaremmin daisy chainiin, joten säätäminen on helppoa ja systeemi on kevyt.
 • Teipatut saumat tekevät rinkasta teoriassa vedenpitävän. Suosittelemme kuitenkin vedenpitävää pussia, sillä tosiolosuhteissa vesi kyllä löytää tiensä sisälle ja rinkan sisälle saatetaan pakata esimerkiksi märkä ruokapussi, teltta tai kattila.
 • Erikseen myytävät olkaremmipussit ja lantiovyön pussit voidaan kiinnittää helposti.
 • Pohjatasku, johon saa kätevästi esimerkiksi kartan tai naposteltavaa. Pohjataskua voi käyttää ottamatta reppua selästä. Pohjatasku on nopeasti noussut suosituksi ominaisuudeksi ultrakevyissä repuissa, ja hyvästä syystä.
 • Joustavat narut selässä. Naruihin saa kiinnitettyä haitarimallisen solumuovialustan tuomaan lisäryhtiä repulle.

Koko:

Korkeus rullaamattomana: 81 cm

Keskimääräinen ympärysmitta: 92 cm

Torson pituus:

 • 50 cm asti (Medium)
 • 55 cm asti (Large)

Paino: 440 g

Suositeltu maksimipaino repun sisällölle: 10-11 kg asti

Sopivan koon löytäminen:

Mittaa oma torson pituus. Pyydä kaveria apuun, ja mittaa mittanauhalla pituus C7-nikamasta (törröttää hieman ulkonevasti niskasta kun painat leuan rintaan)  suoliluuharjanteeseen (löydät tämän peukaloiden yhtymäkohdasta kun laitat kädet suoliluiden päälle). Älä mittaa luotisuoraan, vaan noudata selän kaarroksia, sillä niin reppukin noudattaa. Alla olevasta Bonfuksen videosta löytyy havainnollistava esimerkki torsopituuden mittaamisesta. Jos olet kokojen välissä, valitse suurempi, sillä tasapainoremmien kanssa hieman isokin rinkka pysyy kontrollissa tosi hyvin.

 

 

 

 

Paino 440 g (gramma)
Size & Color

Medium, Black, Ultra 200, Medium, Black, Ultra200X, Large, Black, Ultra 200X

4 arviota tuotteelle Bonfus Saccus 48L

 1. Pekka T. (varmistettu kirjoittaja)

  Vaikuttaa hyvältä ja jopa vedenpitävä ainakin uutena. Oikeasti tämä pitäisi arvioida yhden reissun jälkeen. Lantiovyötasku saisi olla vakiona.

 2. Aleksi (varmistettu kirjoittaja)

  Ensimmäinen testivaellus takana ja lähtöpainoa oli karvan vajaa 10 kiloa. Tuntuu mukavalta kantaa, eikä mitään moitittavaa. Selän pehmusteena toimi rinkan sisälle taiteltu Therm-A-Restin NeoAir -makuualusta.

 3. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kevyt reppu johon mahtuu vaellus varusteet ja viikon ruuat.Testattu viikon vaelluksella 10kg:n lähtöpainolla. En kyllä löydä yhtään moitittavaa.

 4. Mika L. (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen kevyt reppu. mahtuu hyvin viikon kamat sisään ja lantiovyö kantaa hyvin kuormaa kun pakkaa hyvin. selässä käytän 6 palan Z liteä. sopii hyvin

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: