Bonfus Fastus 23L

249,80 

Paino: 360 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Vallankumouksellinen reppu fastpacking-retkille. Mikäli haluat ainoastaan parasta juoksurepultasi, on tässä siihen vastaus. Bonfus Fastus 23L on uusin taidonnäyte Bonfuksen suunnittelupöydältä. Tunnemme suunnitteluprosessin hyvin, emmekä odota muuta kuin täydellisyyttä ulos tulevilta tuotteilta.

Fastus 23L on fast & light -filosofian kiteytys. Se on ultrakeveistä huippumateriaaleista valmistettu juoksuvaellusreppu. Liivimallisissa olkaimissa on sisäänrakennettu jousto ja hengittävä verkkomainen rakenne. Olkainten yläosa on strategisesti pehmustettu 4 mm vaahtomuovilla.

Fastuksen tilavuus on valittu erinomaisesti, mahdollistaen ultrakevyen yöpymisvarustuksen mukaan ottamisen ilman heilumista lisäävää ylimääräistä kokoa. Mielestämme tämä kokoluokka on juoksuvaellusrepuille optimaalisin.

Lukuisia yksityiskohtia juoksusauvojen eri kiinnitysmahdollisuuksista molemmilta puolilta käytettävissä olevaan joustavaan pohjataskuun.

Bonfus Fastus 23L

Uusi juoksuvaellusreppu Bonfukselta sprinttaa vertailujen kärkeen premium-luokan ultrakeveillä materiaaleilla ja viimeistä huutoa olevilla yksityiskohdilla. Tarkoitettu fastpacking-retkille, ultramaratoneille, seikkailu- ja stage race -kisoihin sekä nopeusennätysten rikkojille. Huikean hyvä istuvuus, joka liimaa repun selkään täydessäkin lastissa.

Fastus 23L on suunniteltu niin, että käytössä on paljon tilavuutta ilman että reppua tarvitsee riisua. Etupuolella on paikka kahdelle lötköpullolle sekä vetoketjullinen tasku pienelle tavaralle. Yhteensä olkaimissa on viisi taskua. Repun pohjataskuun pääsee käsiksi molemmilla käsillä, ja se antaa nopeakäyttöisen tilan johon saa helposti työnnettyä hanskat, energiageelejä tai muuta tavaraa.

Fastuksen tilavuus on mainiossa tasapainossa, mahdollistaen kevyiden yöpymisvarusteiden pakkaamisen pysyen silti riittävän kompaktina juoksua ajatellen.

Liivimalliset olkaimet on muotoiltu mukavaan ja vakaaseen kuorman siirtoon hartioille ja torsolle. Ne ovat leveämmät kuin tavalliset pehmustetut olkahihnat, jotta paine jakautuu tasaisesti. Sisäänrakennetun jouston ja joustavan reunaompeleen ansiosta ne mukautuvat kehoosi, taaten paremman liikkuvuuden ja mukavuuden. Tilavat taskut helpottavat nopeaa pääsyä tarvikkeisiin liikkeellä ollessa. Suunniteltu minimalistisella asenteella, Fastus tarjoaa tarvitsemasi ilman tarpeetonta tilavuutta ja painoa. Käsintehty Bonfuksen taitavien ompelijoiden ammattitaidolla, yhdistäen huipputeknisyyden ja käsityön.

Ominaisuudet:

 • Ultrakevyt suunnittelu: Kaikki tarpeellinen ilman ylimääräistä painoa.
 • Optimaalinen koko juoksuvaellukselle: Täydellisen kokoinen fastpacking-seikkailuille, tarjoten tarpeeksi tilavuutta yön yli kestäville retkille ilman heilumista.
 • Liivimalliset olkahihnat: Viisi taskua, mukaan lukien yksi vetoketjullinen lokero. Suunniteltu kätevyys edellä lötköpullojen, elektroniikan ja energian nopeaa saatavuutta korostaen.
 • Tukeva kiinnitys pulloille: Lötköpullotaskujen yläpuolella oleva joustava nauha pitää pullon kärjen paikoillaan, varmistaen vakauden.
 • Joustavilla nauhoilla varustetut venyvät taskut: Venyvät taskut joustavilla nauhoilla ja naruilla tarjoavat monipuolisia säilytysvaihtoehtoja, mahdollistaen taskun aukon laajentamisen tai kiristämisen tarpeen mukaan.
 • Nopea rullasulku: Repussa on alumiininen G-koukku rullattavan suuaukon nopeaan kiinnittämiseen.
 • Hengittävät verkko-olkahihnat: Olkaimet on valmistettu hengittävästä verkkokankaasta, jossa on hieman joustoa. Liivimalliset olkahihnat vähentävät hikoilua ja liikkuvat saumattomasti kehon mukana, ja ne on vahvistettu joustavalla reunaompeleella lisämukavuutta silmällä pitäen. Olkahihnat ovat leveämmät kuin muiden reppujen tavalliset pehmustetut olkahihnat; tämä mahdollistaa kuorman jakamisen laajemmalle alueelle hartioille ja torsolle.
 • Strateginen vaahtomuovipehmuste: 4 mm EVA-vaahto sijoitettuna olkainten yläosaan tarjoaa kohdennettua mukavuutta ja mahdollistaa hengittävyyden muulle olkaimelle. Samalla se vähentää painoa.
 • Säädettävät rintaremmit: Reppu sisältää kaksi rintaremmiä joustavalla nauhalla, jotka sopeutuvat torson luonnolliseen laajenemiseen ja supistumiseen hengityksen ja liikkeen aikana.
 • Nopea säilytys juoksusauvoille: Nauti nopeasta juoksusauvojen kiinnityksestä olkahihnoissa tai vaihtoehtoisesti repun sivulla.
 • Pohjatasku: Repun pohjassa on kahdesta suunnasta auki oleva venyvä verkkotasku, varmistaen nopean ja helpon pääsyn olennaisiin esineisiin molemmilta puolilta.
 • Tilava etuverkkotasku: Hyvän kokoinen etuverkkotasku, tarjoten lisäsäilytystilaa esineille, jotka haluat pitää helposti saatavilla.
 • Sivukompressiot: 6-pisteen sivukompressionaru ei vain stabiloi kuormaa, vaan myös kiinnittää esineitä, tarjoten monipuolisuutta pakkaamiseen.
 • Jäähakun lenkki: Jäähakun lenkki varmistaa, että olet valmis mihin tahansa maastoon.
 • Irrotettava lantiovyö: 25 mm irrotettava lantiovyö lisää kuorman vakautta ja vähentää repun liikettä.
 • Teipatut saumat: Saumateippaus tekee repusta lähes vedenpitävän. Sisäpussin käyttöä suositellaan kuivana pidettäville varusteille.

Materiaali: Ultra 200X (130gsm | 3.85oz/sqy) – Todennäköisesti markkinoiden kehittynein reppukangas. Kankaaseen on kudottu 200D UHMWPE-kuituja. Verrattuna DCF2.92:een Ultra 200X -kankaassa on 3x suurempi repeämiskestävyys, 3x suurempi UHMWPE-kuitujen sisältö ja 7x kulutuskestävyys. Sisäpinnalla on 0,75 millin kierrätetty polyesterikalvo ja X-ruudukko, mikä tekee kankaasta erittäin vedenpitävän.

Väri: Musta

Tilavuus: 23 L

Paino: 360 g, irrotettava lantiovyö (sisältyy hintaan) + 35 g

Koko: yksi koko, selän pituus 42 cm.

Korkeus rullaamattomana: 60 cm, Suuaukon ympärysmitta: 75 cm

 

Paino 360 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bonfus Fastus 23L”

Tuotetunnus (SKU): BONFASTUS23ULTRA200XBLACK Osasto: