Nalgene Small Travel Kit

12,90 

Paino: 95 g

15 varastossa

Yksi kevytretkeilyn pääperiaatteita on uudelleenpakkaaminen. Tämä tarkoittaa sitä, että mukaan ei pakata kokonaista oliiviöljypulloa ja perhekokoista hammastahnatuubia. Nesteiden osalta uudelleenpakkaaminen sujuu helposti Nalgenen Travel Kiteillä, joista tässä pienempi lajitelma.

Nalgene Travel Kit on ollut myös oma keinomme pakata nesteet retkelle jo vuosien ajan. Pullot eivät ole kertaakaan vuotaneet, joten voimme vilpittömästi vannoa näiden nimeen. Nalgene Travel Kitissä kulkee sujuvasti esimerkiksi ruokaöljy, soijakastike, sriracha, mausteet tai lisukehärdellit ruokaan, piilolinssineste, käsidesi, aurinkorasva, kosmetiikka, sprii, sinkkivoide, dekspantenoli, ja pienet snapsit sen kunniaksi että autiotuvalle on rämmitty koko päivä kaatosateessa.

Nalgene Small Travel Kit sisältää kuusi pientä pulloa matkailuun ja retkeilyyn.

 

 

Nalgene Small Travel Kit on kevyt ja vuotamaton ratkaisu nesteiden kuljettamiseen retkellä. Pullot ovat juuri sopivan kokoisia ja niille löytyy useita eri käyttökohteita.

Kestävät purkit ovat BPA-vapaita ja elintarviketurvallisia. Ne voi myös konepestä, mistä on suuri hyöty kun haluat muuttaa käyttötarkoitusta. Purkit kestävät lämpötilat -100°C – 120°C.  Materiaali on kestävää HDPE:tä.

Small Travel Kit sisältää seuraavat pullot:

  • Sininen korkki 15 ml
  • Punainen korkki 60 ml
  • Vihreä korkki 60 ml
  • Molemmat kirkkaat purkit 60 ml
  • Pullo 30 ml

Ei myöskään kannata unohtaa, että Nalgenen Travel Kit toimii nimensä mukaisesti myös oikein hyvin lentomatkustajan nesteiden pakkaamisessa. Tästä siis myös pieniä pulloja matkalle.

Kaikkien pullojen yhteispaino on 95 grammaa, yksittäiset pullot painavat 15 gramman luokkaa.

 

 

Paino 95 g (gramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nalgene Small Travel Kit”

Tuotetunnus (SKU): NALGTRAVKITSM Osasto: Avainsanat tuotteelle ,