Denttabs bambuhammasharja

2,50 

Paino: 16 g

Varasto loppu

Ilmoita, kun tuotetta on saatavilla

Metsähenkinen bambuhammasharja Denttabsilta.

Harja on kevyt, mutta vielä kevyemmäksi saat sen sahaamalla varren lyhyemmäksi. Sahauksen vaikutus on käytännössä pieni, mutta mentaalisella tasolla suuri: se on merkki siitä, että jokaisen vaellukselle lähtevän tavaran painoon kiinnitetään systemaattisesti huomioita. Kaikkien näiden vuosien jälkeen uuden retkihammasharjan sahaaminen tuntuu jo jonkinlaiselta rituaalilta, jossa tavalliselle käyttöesineelle annetaan syvällisempi merkitys. Leikillisen vitsailun aiheesta on tullut ylpeyden aihe: sahattu hammasharja on pieni viesti siitä, että sen käyttäjä ymmärtää yhden vaativan vaelluksen tärkeimmistä kulmakivistä. Ja toki lyhyempi hammasharja mahtuu kätevämmin hygieniapussukkaan.

Nappaa tästä itsellesi laadukas hammasharja sahattavaksi. You are one of us now!

 

Denttabs bambuhammasharja

Denttabs bambuhammasharja soveltuu aikuisille ja lapsille pehmeän harjan ansiosta. Harja on suunniteltu tukemaan Denttabsien hellän kiillottavaa vaikutusta.

Bambuhammasharjan saa lyhennettyä helposti, ja katkaistun pään saa hiottua hiekkapaperilla helposti miellyttävän pehmeäksi.

Puisen hammasharjan käyttäminen retkellä kohottaa yllättävän paljon fiilistä, siitä yksi lisäpiste!

  • Hellävaraisesti kiiltävät hampaat: Ultraohuet harjakset yhdessä Denttabs-tablettien kanssa saavat aikaan kiiltävän pesutuloksen
  • Antibakteerinen materiaali: Bambu on luonnollisesti antibakteerinen ja hajuja ehkäisevä materiaali
  • Uusiutuva raaka-aine: Bambu on nopeakasvuinen ja biohajoava raaka-aine

Valmistaja @BambuuBrush Ltd  lahjoittaa 10% tuotoistaan Humanitas-hyväntekeväisyysjärjestön Plastic Swap Shop -projektiin. Löydät lisää tietoa projektista täältä:  https://www.humanitascharity.org/bambuuproject

Paino 16 g (gramma)
EAN: 4260066811408 Tuotetunnus (SKU): DENTTABSBAMBOOBRUSH Osasto: Avainsanat tuotteelle ,