Sea to Summit Airlite M ultrakevyt retkipyyhe

21,90 

Paino: 47 g

Sea to Summit Airlite-pyyhe on erinomainen valinta kevyeksi retkipyyhkeeksi silloin, kun retkellä käydään pulahtamassa erämaajärven raikkaissa vesissä. Pyyhe on myös hyödyllinen kosteuden pyyhkimiseen teltan sisäpinnoilta, ja alapesuun esimerkiksi CuloCleanin kaveriksi. Paahteisessa avotunturissa sillä voi suojata niskan palamiselta.

Airlite on markkinoiden kevein retkipyyhe, ja nylonin ansiosta myös vuosikausia kestävä varuste. Pienimmät koot ovat minimaalisen kevyitä ja kompakteja, mutta silti varsin hyödyllisiä koko kropankin kuivaamiseen. Huokoinen materiaali imee 3x oman painonsa verran vettä, ja kuivuu uskomattoman nopeasti esimerkiksi rinkan päällä.

Sea to Summit Airlite on markkinoiden kevyin ja nopeimmin kuivuva retkipyyhe. Se on myös erinomaisen kompakti, sillä pyyhe on ohut ja se menee tiiviille rullalle. Laserleikatut saumat pienentävät pakkauskokoa tavallisella saumalla reunustettuun pyyhkeeseen verrattuna. Airlite on noin 50% tyypillisiä retkipyyhkeitä kevyempi.

Airlite-pyyhkeet on valmistettu huokoisesta mikrokuidusta, joka imee kolme kertaa oman painonsa vettä. Pyyhe on konepestävä, ja mukana tulee pakkauspussi 15D nylonista. Pakkauspussin nappikiinnityksellä saa viriteltyä pyyhkeeseen ripustuslenkin vaikkapa autotuvan naulaan.

Materiaali: 85 % kierrätetty polyester, 15 % nylon.

 

Airlite-pyyhkeiden koot:

S-koko: 36×36 cm, paino: 12 g

M-koko: 100×50 cm, paino: 47 g

L-koko: 120×60 cm, paino: 67 g

XL-koko: 132×54 cm: 70 g

 

Koon valinta: ultrakevyeen retkeilyyn pieninkin koko on riittävä yksittäisiin kuivailuihin. Isommat koot ovat hyviä jos autiotuvan sauna on tärkeämmässä osassa vaelluksen ohjelmaa, tai jos haluat peittää vartaloasi pyyhkeellä saunomisen jälkeen. Isommat koot ovat myös matkailuun erinomainen valinta.

Ohje: Pese pyyhe samanväristen pyykkien kanssa ensimmäisillä pesukerroilla. Tuotteessa on käytetty hellävaraisia värejä, joita saattaa irrota muutaman pesukerran yhteydessä hieman. Älä käytä huuhteluainetta, sillä se vähentää pyyhken imukykyä.

 

 

Paino 47 g (gramma)
Väri

Desert, Moonlight

3 arviota tuotteelle Sea to Summit Airlite M ultrakevyt retkipyyhe

  1. Teemu Hartikainen

    Aivan erinomainen retkipyyhe. Menee M-kokoisena korttipakan kokoiseen tilaan. Imee paljon vettä, helppo puristaa kuivaksi. Uinnin jälkeen kuivaillessa pari kertaa joutuu puristelemaan vesiä pois, mutta tämän näen enemmänkin hyvänä kuin huonona ominaisuutena. Kuivaa myös siis nopeasti kun pyyhe on ensin puristettu loppuun. Aiemmin keventelin pyyhkeestäkin ja käytin sen sijaan buffia kuivailuun, mutta mukavuus on vienyt mennessään ja näin pienen pyyhkeen löydyttyä ei paluuta ole. Kapoiselle 182cm/70kg kaverille juuri ja juuri tässä koossa riittää kietaista lantiollekin. Isompaan nähden painoero ei ole huomattava, joten jos olettaa kulkevansa ihmisten ilmoilla esim. autiotupien läheisyydessä, voi olla järkevää ottaa isompi koko. Valikoin oranssin pyyhkeen, jotta on jotain huomioväristä mukana, eikä pyyhe unohdu naulakkoon.

  2. Aapo Tolppi (varmistettu kirjoittaja)

  3. Kaisa S. (varmistettu kirjoittaja)

    Kuivaa hyvin, kuivuu nopeasti ja on tosiaan pieni ja kevyt. Vastaa täysin odotuksiani tuotteesta.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,