Denttabs hammastahnatabletit 125 tbl

7,50 

Paino: 42 g

Neljän päivän retki tulossa ja peilikaapissa vain perhekokoinen hammastahna? Hammastahna on hankalaa uudelleenpakattavaa, ja usein tarvittava määrä on kuitenkin hyvin tiedossa. Denttabs ratkaisee asian helpolla tavalla: hammastahnatabletit menevät pieneen tilaan ja painavat aivan minimaalisen vähän eli vain sen verran kuin pesukerrat vaativat. Hammastahnatableteista on poistettu vesi, joten pitkällä retkellä painon- ja tilansäästöä tulee merkittävästi.

Denttabsit ovat hyvänmakusia fluorattuja hammastahnatabletteja. Ne kulkevat vaivattomasti mukanasi esimerkiksi pienessä rasiassa.

Denttabs on berliiniläinen yritys, jonka missiona on vähentää muoviroskaa hammastahnatuubeista ja tehdä hampaiden pesusta hellävaraisen tehokasta ja ympäristöystävällistä.

Denttabs hammastahnatabletit 125 tbl

Korvaa hammastahnasi kompakteilla ja keveillä hammastahnatableteilla. Keskikokoinen tuubi hammastahnaa painaa todennäköisesti enemmän kuin keittimesi, ja iso tuubi voi painaa enemmän kuin untuvatakki tai kattila, joten asialla on merkitystä!

Denttabs on fiksu ja ekologinen ratkaisu hammastahnaksi retkelle. Nämä toimivat tietenkin myös kotona: suurin osa Denttabsin asiakkaista käyttää niitä aivan normaaliin hampaidenpesuun, ja vähentää samalla muoviroskaa tuubi kerrallaan.

Denttabsilla on myös muita hyviä ominaisuuksia: tablettimuotoiseen hammastahnaan ei tarvitse lisätä tavallisen nestemäisen hammastahnan stabiilina ja pilaantumattomana pitäviä kemikaaleja. Denttabseissa onkin vain muutamia tarkkaan harkittuja luonnollisia raaka-aineita. Tuotteella onkin Cosmos Natural -luonnonkosmetiikan sertifikaatti.

Miksi Denttabsin käytön jälkeen hampaat tuntuvat puhtailta kuin hammaslääkärikäynnin jälkeen?

Denttabs on tehokas: siinä hyödynnetään kasvipohjaisia mikroselluloosapartikkeleita, joita tavallisessa nestemäisessä hammastahnassa ei voida käyttää. Niiden ansiosta Denttabs kiillottaa hampaat tehokkaasti. Eron myös huomaa, ja muutaman päivän käytön jälkeen hampaat ovat kiiltävämmät ja valkoisemmat ilman valkaisevia aineita. Denttabs poistaakin hyvin tummentumia, jotka johtuvat esimerkiksi teestä, kahvista ja punaviinistä. Onkin aika hienoa, että retkeltä palaa hohtavilla hampailla, vaikka karkkia kuluu varmasti enemmän kuin normaaliarjessa!

Puhdistustehostaan huolimatta Denttabsit ovat hellävaraisia: niiden karkeutta mittaava RDA-arvo on vain 35 (vrt. valkaisevat hammastahnat, joiden RDA-arvo voi olla jopa 150).

Denttabs on vaahdoton, eikä siinä käytetä vaahtoutuvia tensidejä. Vaahtouttavat aineet hammastahnassa ovat tarpeettomia, ja niiden tehtävä on vain suutuntuman aikaansaaminen. Denttabsin vaahdoton koostumus puhdistaa hampaat ikenille hellävaraisemmin, ja lisäksi Denttabsien sisältämä fluori pääsee näin paremmin hampaiden kaulaosiin ja hammasväleihin korjaamaan happohyökkäyksen vaurioita.

Yhdestä pussista (125 tbl) riittää noin kahden hammastahnatuubillisen verran. Kuivatuotteena Denttabs säilyy tiiviisti suljetussa pussissa hyvin.

Yksi Denttabs painaa vain 1/3 grammaa.

Denttabsit ovat ilmastoneutraali tuote.

Ohje: Pureskele aamuin illoin yksi hampaidenpesutabletti sussa sylkeen sekoittaen. Tabletista ja syljestä muodostuu tahna. Älä sylje pois. Kostuta hammasharja ja harjaa hampaita 3 minuutin ajan. Huuhtele suu vedellä.

 • Fluoripitoisuus: 1450 ppm (fluorittomissa vaihtoehdoissa ei ole fluoria ja ne sopivat sekä lapsille että aikuisille)
 • Vegaaninen
 • Luonnonkosmetiikkasertifioitu
 • Muoviton
 • Säilöntäaineeton

Tuoteseloste (INCl):

Microcrystalline Cellulose, Sodium Bicarbonate, Silica, Sodium Lauroyl Glutamate, Magnesium Stearate, Aroma, Menthol, Xanthan gum,Stevioside, Citric Acid, Sodium Fluoride, Eugenol

Paino 42 g (gramma)
Taste

Strawberry, Mint, Strawberry (without fluoride), Mint (without fluoride)

17 arviota tuotteelle Denttabs hammastahnatabletit 125 tbl

 1. Topi (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyempi ja helppokäyttöisempi kuin perinteinen hammastahna. Ei vaahtoa.

 2. Timo (varmistettu kirjoittaja)

 3. Helena (varmistettu kirjoittaja)

  Hampaat tuli puhtaaksi ja maku oli sopivan mieto.

 4. Marja (varmistettu kirjoittaja)

  Kevyt ja helppo käyttää. Huolehdittava vaan, ettei kosteutta pääse pussiin.

 5. Lydia (varmistettu kirjoittaja)

  Hieman erikoinen, hyvällä tavalla. Mainio vaihtoehto tahnalle, kun viimeisetkin grammat ovat viilattavina.

 6. Outi Kesäniemi (varmistettu kirjoittaja)

  Suutuntuma vaatii vähän totuttelua hammastahnaan verrattuna, mutta ihan kätevä tuote.

 7. Valtteri (varmistettu kirjoittaja)

 8. Miio M. (varmistettu kirjoittaja)

  Miellyttävä tuntuma ja puhdasta tuntuisi tulevan.

 9. Tatu (varmistettu kirjoittaja)

  5/5 keveys, eipä enää tarvitse metsästää pikkuruisia hammastahnatuubeja. Sopii erinomaisesti puoliksi sahatun hammasharjan kaveriksi.

  Maku oli aika neutraali, ja hyvä niin.

 10. Joonas Järviluoma (varmistettu kirjoittaja)

 11. Peggy Savonen (varmistettu kirjoittaja)

  Mainioita, toimivia ja kevyitä hammastahnoja. Pientä totuttelua vaatii ensin, kun ei ole vaahtoavaa tahnaa. Puhistaa hyvin, eikä jää mättäälle valkoista läikkää, jota saa huuhtoa piiloon monella litralla vettä. Ja mikä mukavinta ovat vielä ympäristölle hellempiä kuin tavan tahnat. Koko pussia harva kerralla mukaansa tarvii, eikä pakkauskaan ole vedenpitävä, kätevä ottaa pikkupurkkiin arvioitu tarvittava määrä ja muutama ylimääräinen.

 12. Janne (varmistettu kirjoittaja)

  Raikasti suun hyvin. Hieman vaati totuttelua käytössä. Suosittelen.

 13. Kaisa S. (varmistettu kirjoittaja)

  Tosi helpot käyttää reissussa ja hampaat tuntuvat tulevan jopa puhtaammiksi kuin perustahnalla.

 14. Toni (varmistettu kirjoittaja)

  Todella kätevät reissussa, ei paina mitään ja voi ottaa mukaan sen määrän minkä tarvitsee, ei tule ylimääräistä painoa ollenkaan. Todella raikas olo hampaiden pesun jälkeen!

 15. Marko Lehtinen (varmistettu kirjoittaja)

  Hirmun kätevä retkellä ja raikas kaiken lisäksi.

 16. Mikko (varmistettu kirjoittaja)

 17. Peggy Savonen (varmistettu kirjoittaja)

  Nää vaan on hyviä, niin kotona kuin korvessakin. Hampit puhistuu, maku on mieto ettei extreme kokemusta tarvii kokea ylivedettynä raikkautena. Ei vaahtoa, helpoo kuljettaa mukana kun ottaa pussista tarvittavan määrän pikku purkkii.

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle