Kula Cloth

22,80 

Paino: 14 g

Näiden perään kyseltiin, ja nyt niitä vihdoin saatiin!

Kula Cloth on tarkoitettu intiimialueiden kuivaamiseen retkiolosuhteissa eli kiertelemättä sanottuna se on pissapyyhe. Intiimihygieniasta huolehtiminen vaellusolosuhteissa voi toisinaan olla oma haasteensa etenkin heille, jotka pissaavat kyykyssä. Kula Cloth tuo tämän toimituksen jälkeiseen kuivaamiseen oivallisen avun ja vieläpä tyylikkäässä ulkoasussa. Ylimääräisen vessapaperin kantamisen voi unohtaa Kula Clothin myötä, mikä säästää pakkaamisvaivassa ja pitää kansallispuistojen polunpientareet vapaana niin sanotuista “polkukukkasista” eli vessapaperimytyistä.

Kula Clothista on tullut aikamoinen hittituote naisvaeltajien keskuudessa, ja täytyy myöntää, että kyllähän se ratkaisee roska- ja hygieniakysymykset aika mukavalla tavalla.

Kula Cloth ratkaisee alakerran kuivaamistarpeet kyykkypissan jälkeen yksilöllisen tyylikkäästi ilman vessapaperia, ja vähentää paperirullien viemää tilaa ja painoa repussa. Se on helppo ripustaa kuivumaan repun remmeihin tai vaikkapa vaellussauvaan ja sen voi myös taittaa kaksinkerroin neppareilla, jolloin pyyhkeen kuivauspinta ei pääse kosketuksiin repun kanssa tai likaantumaan pölystä.

Kula Clothin käyttö on helppoa. Pissaamisen jälkeen paikat kuivaillaan imukykyisellä, huokoisella mustalla puolella. Sileä, kuvallinen puoli on vedenpitävä, joten kosteus ei pääse sormiin. Toimituksen jälkeen Kula Clothin voi ripustaa kuivumaan nepparoidusta lenkistä.

Lyhyillä päivän tai parin retkillä Kula Clothia ei ole välttämätöntä pestä vaan sen voi kotiin saavuttua nakata pyykkikoneeseen. Pyyhe on kuitenkin helppo pestä vedellä tai esimerkiksi Sea to Summitin Wilderness Washilla ja ripustaa kuivumaan. Hyvän retkietiketin mukaisesti myöskään Kula Clothia ei pidä pestä suoraan vesistöön vaan hieman etäämmällä.

Käytössä tulee huomioida, että pyyhettä ei ole tarkoitettu takapuolen pyyhkimiseen. Kula Cloth kannattaa yhdistää Culo Clean -retkibideeseen, jolloin matkassa on ratkaisu sekä ykkös- että kakkostarpeiden hygieniavaatimuksiin vessapaperivapaasti!

Kula Clothin kulmaan on ommeltu heijastava ylimääräinen sauma, joka helpottaa pimeässä leirissä löytämistä. Materiaalit ovat antimikrobisia ja valittu turvallisuus sekä ympäristöystävällisyys huomioiden.

Kula Cloth Functionality

Tarkempia ominaisuuksia

 • Paino n. 14 grammaa
 • Koko 14 cm x 14 cm
 • Imukyky jopa 10 kertaa painon verran
 • Antimikrobinen, hopeakäsitelty kangas hillitsee epämieluisia hajuja
 • Materiaaleina bambuviskoosi, puuvilla ja polyesteri
 • Heijastava ommel löytämistä helpottamaan
 • Valmistettu Yhdysvalloissa

Katso myös Kula Clothin oma tarkempi kuvaus pyyhkeen ominaisuuksista ja useimmin kysytyistä kysymyksistä (englanniksi).

Paino 14 g (gramma)
Väri

Arctic Pine, Stealth, Twinkle Tent, Vernal Blooms, Constellation, Deep Blue, Campsite Dreams, Into The Trees, Pride Peaks, Birds of a Feather

20 arviota tuotteelle Kula Cloth

 1. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Kivemman näköinen kun roikkuva bandanarytty, kiinnityslenkki upea, mutta huuhdellessa irtoaa mustaa väriä, ehkä se jossain vaiheessa loppuu käytössä. Tästä värin irtoamisesta 1 miinus.

 2. Johanna (varmistettu kirjoittaja)

  Erinomainen tapa vähentää sekä painoa repussa, että jätettä.

 3. Anna-Maarit (varmistettu kirjoittaja)

  Testaan tämän kauden aikana

 4. Pia (varmistettu kirjoittaja)

  Kuvauksen mukainen, kätevä retkeillessä!

 5. Katariina (varmistettu kirjoittaja)

 6. Ritva Ö. (varmistettu kirjoittaja)

  Ei vielä käytössä, mutta sellainen kuin odotinkin

 7. Outi (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toimi ekalla kokeilulla, helppo kuskata taskussa ja käyttää puuceessä piipahtaessa. Lähtee mukaan seuraavallekin reissulle.

 8. Salla (varmistettu kirjoittaja)

  Paketti lähti toimitukseen todella nopeasti tilauksesta ja sain tuotteen parin päivän sisällä! Kuka Cloth on todella rahan arvoinen – vähentää jätettä ja tekee elämästä helpompaa. Hieno kuosi piristää vaelluksella.

 9. Susanna (varmistettu kirjoittaja)

  Tämä toimi omista ajatuksista huolimatta🤭 todella hyvin 👌🏼

 10. Katja (varmistettu kirjoittaja)

  Käytössä tosi mukava, mutta tuotteen pesu metsäolosuhteissa voi olla kuitenkin hiukan haastavaa. Ehkä ensi kerralla otan isomman minigrip-pussin pesupussiksi jossa kunnolla rätin saa pestyä.

 11. Tiina Pitkänen (varmistettu kirjoittaja)

  Suosittelen! Erittäin kätevä 👍🏻

 12. Hilla (varmistettu kirjoittaja)

  Erittäin kätevä, hyvin pyyhki. Parin päivän välein tuli pesaistua vaelluksella saippualla ja lämpimällä vedellä minigrip-pussissa. Ykkösjuttu päästä eroon vessapaperista erämaisilla puskapisseillä. 👌

 13. Kaisa S. (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvin toimii.

 14. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Paras ostos pitkään aikaan. Helppo käyttää ja kuivuu nopeasti. Roskatonta retkeilyä parhaimmillaan.

 15. Iurii (varmistettu kirjoittaja)

 16. Terhi F. (varmistettu kirjoittaja)

 17. Nimetön (varmistettu kirjoittaja)

  Laadukkaan oloinen, käytännöllinen design

 18. Teemu H. (varmistettu kirjoittaja)

  Käy tämä moneen tarkoitukseen muutenkin kuin naisille. Takapuolen pesu ja kuivaus korvaa helposti hankalan ja kosteutta imevän wc-paperirullat.

 19. Kaisa (varmistettu kirjoittaja)

 20. WR (varmistettu kirjoittaja)

  Naispuolinen puoliso tykkäsi kovasti

Lisää arvio

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,